30dec


Ska stänga ner nu och lägga mig i sängen och se ännu en film i hopp om att bli trött. Vill sova så det blir imorgon nångång, vill ha nyår nuuuu! Hihi! Gonatt!


kebamacka


Jag har lagt undan skorna för dagen, ska ju trots allt gå i dem hela dagen och hela kvällen imorgon, det får räcka. Kom hem för en stund sedan, for iväg och köpte mig en kebabmacka, himla tur man har ibland;
Mamma; vill du ha en toast?
Jag; nae, jag är hungrig men vill inte ha toast. Jag är sugen på kebab..
Mamma; Kebab? Ska vi åka och köpa det på sylos då?
Jag blev en aning happyface vill jag lova, trodde inte jag skulle få någon kebabmacka idag(eftersom jag åt det iförrgår) men så fel jag hade. Hihi!

Nu är jag proppmätt och ska lägga mig i sängen och kolla på film. Sen ska jag ta och packa lite saker som jag ska med imorgon när det är dags att fira nyår med mina fina vänner och pojkvän! :D


klick klack


Jag kan tala om för er att det är inte det lättaste att gå i klackar, inte för mig iallfall. Men jag är grymt tacksam för att jag fått låna dem och slipper gå i tygskor. ;) Ska öva vidare nu så man kan till imorgon då det gäller.


Okej, gå i dem funkar väl MEN att gå snyggt i dem är en helt annan femma!



















härmapa



Jag är en liten härmapa ja och har köpt en likedan börs som Ewe, kunde inte hålla mig. Och ni kanske förstår varför? Jag menar, den är ju döösnygg! Hihi! Dessutom har min andra börs varit trasig sen ett tag tillbaka och jag har varit ute efter en ny ett bra tag. Supernöjd med det kan jag lova och jag hoppas den håller en jäkla bra tag.

5 av 5 marabous lätt(hittills iaf)!





Dag 25 – En första


Eftersom jag inte kan somna p.ga mina grannar så kör jag på "Dag 25" nu i hopp om att dem eller hon ska bli tyst(iallfall prata lägre).

Oj, en första... Vadå? En första film jag verkligen "föll" för var "The hills have eyes" som jag såg med min syster, hennes dåvarande kille, bror och mamma i Linköping för bra många år sedan. Jag komme inte ens ihåg när det var, men jag vet att jag gillade filmen starkt och att det fortfarande är en av mina favvosar.

Hm, mer då? Jag vet inte vad jag ska välja mer så det får väl räcka. Ska kolla på "Den där Mary" nu och kika runt lite på bloggar, som vanligt. Gonatt!



nyårslack




Mina nyårsnaglar, kan man säga så? Iallafall, gillar lacket dock inte de olika längderna på naglarna, det suger. Men vad ska jag göra? Det är bara att ignorera det och leva vidare.

 

Inte länge kvar nu, ENDAST en pytteliten dag ifrån om man inte räknar med fredagen förstås. Dock tror jag att morgondagen kan bli lång bara för att jag längtar så mycket, men efter det så smäller det. Hihi! Måste luska ut hur jag ska ha håret med, inte alltid så lätt det inte. Men det ordnar sig.





nagelfix


Ohoo, nu är mina naglar nyårsfina, ska bara se till att de håller till fredag. Tänkte fixa bilder lite senare och visa här, men vill kolla klart på "Bonde söker fru" först, sen så spinger jag in i rummet och ordnar ihop några bilder!


Dag 24 - Det här får mig att gråta


Jag är rätt löjlig av mig och kan börja gråta till sorliga filmer eller serier, speciellt "One tree hill". Fast jag tror de flesta som följer den serien faktiskt grinat iallafall EN gång. ;)

Sen har jag även lätt att gråta om någon av mina vänner gör det. Det liksom smittar av sig. Jag behöver inte ens veta varför dem gråter så kan jag börja gråta. Men det sitter nog mest i hur mycket jag faktiskt bryr mig om dem. Det är aldrig kul att se en vän gråta förstås.


Dag 24 – Det här får mig att gråta


Löjliga filmer kan få mig att gråta, jag är en jävel på att gråta till filmer, tro det eller ej! Haha! Dock inget jag precis går runt och skryter om. ;) Nämen, visst finns det filmer jag kan släppa tårar för, speciellt serien One tree hill. Men alla som sett de har någon gråtit iallafall en gång. Vad jag minns grät jag åt björnbröder, men tydligen kan man inte gråta till den? Så jag vettetusan om det ens var den filmen jag såg.

När någon sviker mig, på riktigt, så kan jag bli ledsen och släppa några tårar förstås. Eller när jag gjort någon illa, då mår jag som allra sämst.


fullmåne eller bara överladdad


Shit pommes
vad svårt jag hade att somna inatt, var inte trött förrän klockan slagt 03.00 och sen vaknar jag stax innan 07.00? Dock klev jag ju inte upp då utan försökte somna om i säkert någon timme och tillslut gick det och jag hoppade upp ur sängen nu klockan tolv istället. Tror jag är lite spänd och en aning FÖR pepp inför nyår, kanske det är de som håller mig vaken?

Time to checka bloggar innan frukosten!


6 av 10


6st av 10naglar är målade, tänkte hålla mig till torsdag men jag misslyckades. Ska fortsätta imorgon, för nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta kolla på "Knight and day" och sakna hjärtat mitt! Gonatt!


Dag 23 – Det här får mig att må bättre



Söta sms från mina fina vänner + pojkvän får mig att må så mycket bättre. Så små ord kan göra mig till världens gladaste och då känner jag verkligen vilken tur jag har som har dem allra bästa.

När jag umgås med dem får mig också att må bättre, ett bra ex. var igår. Innan så hade jag mått lite pyton redan sen måndagskväll men igår efter vi hade käkat och var påväg hem, puts väck så mådde jag prima. Hur bra var inte det då?

Och en till sak som får mig att må bättre är faktiskt godis. haha! Ingen bra vana, men det är sant. Jag har t.om bevis, HEMSKT! Fast det gäller oftast choklad och alla vet ju hur mycket jag gillar choklad.. Hihi!

Det är också mycket annat som får mig att må bättre, men det här var några få exempel.


pokerface off




Dessa två coolingar som står för kvällens bilder(är ganska säker på att jag inte får lägga ut dem andra).

 

Vann tråkigt nog inte ikväll, men man kan ju inte vinna varje gång heller. ;) Fick nöja mig med andra plats, inte så pjåkigt det heller. Mesta dels av kvällen gick till att snacka om nyår och fybubblan va pepp vi är. Det är ju inte klokt! Jag vill ha fredag nu nu nu!! Men jag får vänta ett tag till.

 

Ska få den resterande tiden som är kvar av kvällen att gå lite fortare genom att duscha(igen), skrubba bort den gamla brunutansolen och smörja in med nytt. Dags att börja med det nu om man ska komma i säng nångång!


pokerface on!


Sticker ner på stan nu och möter upp mina fina vänner, blir till att käka och köpa med gotta hem för att sedan på med alla pokerface och starta spelkvällen. Kanske vi sticker in en liten film med om alla ha lust med det lite senare.

Jag har inte en av mina bästa dagar idag, mår inte rikigt toppen men ville vekligen inte stoppa den här spelkvällen, nu när alla ändå kunde samtidigt och nu när det är bestämt. Men jag kanske mår bättre när dem kommar, hoppas det!


Kör på en stor mysig huvtröja, långt linne och tights med detaljer(som inte syns på bilden). Nu är jag redo för att ta hem hela skiten(alltså vinna i kortspelandet)!



28 de diciembre


gomorgon!

Blev till att ligga kvar i sängen lite längre än vanligt idag, det är ju trots allt lov. Och huvudvärken var en del till det med. Fattar inte hur eller varför man kan eller ska ha huvudvärk när det är lov?? Då ska man ju vara pigg som en piggelin och speciellt idag(+nyår!!) eftersom jag väntar storfrämmande. Det är verkligen inte alla dagar jag får det kan jag lova.

Ska ta mig en dusch och fräscha till mig lite, återkommer om en stund!


lack


En bild på mina nuvarande nails, lånade lite coola lack när jag var hos Emmali och det här blev resultatet. Var tänkt att vi skulle testa och se hur vi skulle ha på nyår, men riktigt så blev det inte. Vi är nog lite lata. Inte bara pg.a det, vi skulle även använda ansiktsmask, men blev det nå av? Naej, inte precis. Istället har vi suttit i deras kök och bara surrat eftersom dem har haft främmande hela kvällen, men det var mysigt det med.

Iallafall så blev jag sugen att köra på svarta naglar med nå guld-glitter(kan man säga så?) på nyår. Skulle vara rätt fräsigt, enligt mig. Sen en svart klänning + skor(Sassa min räddare i nöden när det gäller skor, guldstjärna på de*) och guldsmycken. Det tåls att tänka på!


lira lite i väntan


Sitter och väntar på att Emmali ska höra av sig, men jag vet inte riktigt när det händer. Om 10min, 1h, 4h? Vad vet man!


Ska försöka få tiden att gå lite fortare, funderar på att sätta mig vid det kära tv-spelet och lira lite. Hur tur har inte jag på en skala egentligen? Min kära lill pojkis köpte ett wii(som jag velat haft sen det kom ut typ), han lämnar det hos mig, det har varit här hemma i flera veckor, massa spel finns och gamecube-dosor, hur bra?? GRYMT BRA! Han är ju bara för go han. Hihi<3 


Här bjussar jag en bild bara för att! -->
- En supercool bild på supercoola mig.












Dag 22 – Det här upprör mig


Det finns faktiskt en hel del saker som upprör mig, men på olika sätt.

T.ex småsaker som om allt går fel, bara några smågrejer med datorn kan det vara så kan det retaupp mig totalt. Sen när det inte blir som man tänkt, med kanske ett arbete eller om man planerat något också blir det inte av. Det är väl inte så stora saker, men jag kan faktiskt bli upprörd av det fast om jag försöker att inte tänka på det. Jag är rätt känslig av mig faktiskt, men sån är jag!


girls day, där ha vi de!


morsningkorsning!

Sitter i min supersköna morgonrock(som jag nog alltid kommer göra, varje morgon & varje kväll) i soffan, ska ta och traska in till köket och fika lite fruskost alldeles strax. Efter det ska gammalt nagellack bort och jag ska hitta nå bekväma kläder att ha idag. Ska ju till Emmali lite senare när hon kommer hem, blir en liten "girls day" idag hade vi tänkt. Mohihi! mysipys de!


26dec 0'10


Har precis kommit ut ur duschen och tagit på min nya mysiga morgonrock, funderar på att ta lite fika och kolla på tv en stund. Klev upp redan starx efter 8.00 imorse så jag är redan toktrött och kommer nog somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Men innan det, kvällfika!



Dag 21 – Ett annat ögonblick



Ögonblick och ögonblick, jag saknar iallfall "vårt"(som inte längre är vårt) hus enormt mycket. Ett ögonkast mot huset får mig att minnas och tänka tillbaka på så otroligt mycket. Så mycket mer än vad jag trodde det skulle göra.

 

Jag ville flytta till lägenhet ett tag när jag bodde i huset, men nu inser jag hur fel jag hade. Visste jag att det inte ens skulle kännas som att man kommer hem när man kliver in genom dörren så hade jag aldrig velat flytta till den här lägenheten och ingen annan heller.

 

Det skulle vara så mycket annat om vi hade bott kvar där tills jag skulle flytta till något eget och om mamma ändå bodde kvar. Så man liksom kunde komma dit ibland och bara vara. Jag saknar det så otroligt mycket..


Dag 20 – Den här månaden


Den här månaden har jag haft prov och läxförhör och ätit mycket fika på skolan, fått jullov, ätit mig rund här hemma av all gotta som vi har haft varje dag plus all julmat med. Inte bra! Det har helt klart blivit lite för mycket av det goda som man säg. ;)

Vad mer om denna månad? Jag har skaffat mit ny hårförlängning, myst med pojkvännen och umgåtts lite med vänner. Sen så har jag toklängtats och längtar fortfarande till nyår. Hoppas verkligen det blir som planerat och riktigt roligt! Det är ju trotsallt bara nyår en gång om året.

Aajuste, det har ju varit julafton med, dock inget jag tycker är så speciellt längre och inget jag precis längtar till. Men visst, det var rätt mysigt det med. Och alla klappar var ju inte fel iförsig!


händelserik dag



Niiice day! Jag och lilltompi har absolut ingenting att göra, eller okej han spelar wii och jag tar dem legendariska cambilderrna. Jag mena, nångång måste jag ju bjussa på lite fina bilder här i världens roligaste blogg.

En annan vill åka till Birsta men det är ju solklart inte öppet idag så jag får hålla mig ett tag till. Man vill ju dit och kike lite på mellandags rean och se om det finns nå smått och gott. Hihi!

aajojuste, bara så ni vet! NU VILL JAG HA NYÅÅÅÅR!


Dag 19 – Detta ångrar jag


Det jag ångrar är nog att jag en gång när jag var mindre och gick på Nylandsskolan, snackade skit om en kompis till mig, en nära killkompis(som jag inte pratar med längre, dock inte p.ga det). Jag mådde så dåligt över det när han fick reda på allt, jag kände mig så otroligt dum och inte bara en dag eller två utan flera månader. Fybubblan! Det var och är verkligen inte min grej, mår så otroligt dåligt över sånt. Däremot säger jag oftast vad jag tycker, men det är solklart inte för att vara dum eller trycka ner någon, men det är lika bra dem får höra det från mig. Då kommer det oftast fram rätt.


inte mig grej, inte i år iallfall


Synd
att man inte är trött redan nu runt 9-tiden för jag har så grymt långtråkigt och om man va trött kunde man ju gått och lagt sig, men inte då. Känns som att julen får tiden att stå stilla, iallafall nu innan jul och på självaste julafton, allt går så oootrooooligt segt.. Tror inte jul är min grej i år, kanske nästa.

Nu vill jag ha nyår!


Resultatet;

Resultatet av hårförlängningen and I löööv it!

 



Dag 18 – Min favoritfödelsedag


Hm... Min favvo födelsedag. Jag kommer inte på någon, bara min sämsta. Mina födelsedagar är inte precis så speciella egentligen, äta tårta, öppna nå paket och tacka för de, sen är det inte så mycket mer. Men jag skulle gissa som så många andra att min favvo födelsedag var när jag var liten nångång. :)


stan el typ byn?


-28grader ute, en aning kallt. Men det hindrade inte mig från att springa ner på stan med Sassa och Sandra inte. Eller okej, ner på byn kanske jag ska säga? Aja, iallafall så kom dem först hem till mig och Sassa klippte in löshåret så det passade lite bättre till mitt riktiga hår, ska visa bild senare om jag får till någon, annars tar jag det imorgon.

Nere på stan var vi in på Fix it eftersom Sandra skulle förlänga sina naglar och det blev verkligen hur snyggt som helst. Hade själv velat göra det om jag hade råd, men icke då. Jag får nöja mig med mina egna och försöka få dem att växa ut UTAN att gå av stup i kvarten. ;) Det är verkligen inte lätt när det är svårt.

Nu väntar jag på käk och när jag är mätt och belåten ska jag b.u.s;a mig lite så jag får någon färg på mig. Slut på att vara likblek nu! Iallafall ett tag.


GLAD


Idag är jag glad, glad, glad!

Dagens plus =

+ ny(lång, fräsch och superfin) hårförlängning
+ tomas och mammas julklapp klara!
+ fått julklappar av supersöta ewe!
+ fått ett urgulligt kort av supersöta emmali!
+ ny b.u.s!
+ JULLOV!
+ bara allmänt glad!


Dag 17 – Mitt favoritminne


Oj, vad svårt. Jag har flera olika favorit minnen, som resor, sena utekvällar, övernattning under bar himel m.fl.

Resor som till Turkiet med Sassa
är ett starkt minne, som vi badade och jag blev brun som en liten pepparkaka. Vi blev även fotade vid poolen, det pinsamma var att vem som helst kunde köpa bilderna. Men det var ju inget man tänkte på då heller, vi var inte så hemskt gamla. Och innan vi kom iväg till Turkiet så grinade nog både jag och Sassa en hel del eftersom det inte var säkert att hon kunde åka med pg.a öroninflamation, men hon hade en jäkla tur och kunde följa med. Dock var vi suuuperförsiktiga när vi badade så hon inte skulle få vatten i öronen för säkerhetesskull. Hihi!

Resan till Stockholm med Emmali
är också ett riktigt roligt minne, vi sparang runt i Stockholm och shoppade, shoppade, åt donken och shoppade. Sen åkte vi även fel några ggr med tunnelbanan, men det är sånt som händer. Kul hade vi iallafall och jag hoppas på något mer liknande resor! Kanske till Stockholm en gång till, vem vet? ;)

En sista resa som jag alltid kommer minnas var med pojkvännen och vänner till Kroatien nu i sommras. Men helt ärligt så kom det som en chock att vi skulle åka så på engång(fast de var ca 1mån tills vi skulle åka fr att bokat resan). Men jag är ändå så van att vi brukar boka långt innan, så jag tror inte jag hann fatta riktigt att jag faktiskt var utomlands. Dock var det helt klart superkul, springa ner på stranden varje dag, kolla runt lite när man blev less på att bara ligga och steka och sen ut på kvällen till en supermysig bar. UNDERTBART kallar jag det!


Sen har jag favoritminnen så som när jag, Sassa, Emil och Tony sov ute under barhimlen, det var sjuktmysigt att ligga på bar mark och kolla upp mot den kolsvarta himlen, lyssna på lite musik och prata. Skulle lätt kunna göra om det! Jag tror jag aldrig kommer glömma det..

Jag har massa fler favvominnen men det blir påtok för mycket att ta upp här och nu så därför får det här räcka. :)


Dag 16 – Min första kyss


Min första kyss har jag inget minne av.. Men små pussar med kompisarna minns man ju. Typ som när man lekte "puss-leken" på rasterna och så. Dock var det försås inte känslor inblandade, jag vet faktiskt inte riktigt hur man kom på att man skulle leka något sådant. Hehe. Tyvärr har jag inget bra svar på "min första kyss".


Dag 15 - mina drömmar


Oh, jag har gott om drömmar, både stora och små. Men jag tänkte bara välja ut några och skriva lite kort om dem. (Dem står inte i ordning)

Dröm 1. Att resa till Cypern har varit min dröm sedan barnsben. Kommer ihåg när en kompis till mig åkte(och fortfarande åker) dit lite då och då. När dem kom hem därifrån brukade vi kolla på videos som dem hade filmat där och det såg så himla paradis-aktigt ut. Så sedan första gången jag såg en video därifrån så har jag velat åka dit, men det har inte blivit av ännu. Men nångång i mitt liv ska jag resa dit, det har jag bestämt!


Dröm 2. Är att gifta mig. Jag vill helt klart gifta mig när jag blir äldre, skaffa familj och bo i ett stort och fint hus. Gärna ha ett eller flera husdjur med.

Dröm 3. Bo utomlands, är också en dröm. Kanske inte bo där föralltid men ett tag, några år eller så. Det skulle vara så spännande och så grymt kul med lite nytt. Eller kanske plugga utomlands, hur coolt skulle inte det vara? :D


Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.


Det blir inga bilder idag heller. Men jag hade iallafall;
tights,
linne,
oversize tröja,
tjocktröja,
täckisar,
jacka
och vinerskor på mig idag.
Eftersom vi varit ute och åkt skoter och det satt inte ett dugg fel med en riktigt varm dusch när man kom hem. Lite kallt blev det om fötterna när man åkte, men det var kul. :)


Dag 13 - den här veckan


Den här veckan har verkligen rusat iväg, iallafall om man tänker såhär i efterhand. Men det känns bara skönt eftersom det betyder en vecka närmare lov, det är ju trots allt bara två och en halv skoldagar kvar tills det blir jullov.

Vad ska jag säga om veckan då? Jag har haft mitt sista naturprov i naturkunskap a och jag hoppas för allt i världen att jag klarade det. Får reda på de nu på tisdag. Annars har väl veckan rullat på som vanligt och det har varit rätt slappt i skolan. Det behövs verkligen, känns att man jobbat rätt "hårt" nu ett tag, så jullovet är mer än välkommet!

Sen har det surrats en hel del nyår i veckan och som jag längtar! Tro det eller ej, men i år längtar jag mer till nyår än vad jag längtar till julafton. kanske beror det lite på åldern? Skulle nog kunna tro det faktiskt.



Dag 12 - i min handväska


Handväska är inte riktigt min grej, visst har jag några stycker och fråga mig inte varför jag har det när jag inte ens gillar att bära dem. Haha! Jag skulle hellre ha en jag kan hänga över axeln, men ändå att den är så pass stor att läxböcker och liknande får plats. Får nog ta och skaffa mig en sådan.

Iallafall, åter till fråga. När jag väl använder handväska så har jag oftast idrottskläder + skor, plattång, duschcream och hårspray med. Eftersom jag tycker det är så grymt jobbigt att bära en stor idrottväska så brukar jag tröka ner allt jag behöver till idrotten och ta den väskan istället, den är så mycket enklare att bära. Sen så händer det att jag använder den när jag har mycket läxböcker som jag vet att jag måste ta hem eller tillbaka till skola. Annars så skippar jag helst handväska.


Dag 11 - mina syskon


Ja, vad ska jag säga om mina syskon? Jag har 4stycken, eller kanske jag ska säga "halvsyskon" eftersom två är på mammas sida och två på pappas. Äh, jag kallar dem bara för syskon.

Två äldre systrar och två äldre bröder, kan vara bra att ha ibland, oftast faktiskt. Jag har nog hellre syskon än att vara "ensambarn", absolut inte för att jag har något emot dem som är det. Men jag tycker det kan vara kul och ibland bra att ha syskon.

En av mina bröder och en av mina systrar träffar jag titt som tätt, medan jag knappt träffar eller hör något från dem andra två. Så jag har inte mycket att säga om alla.

Jag hade inte tänkt gå in på några detaljer eller så om dem, mer säga att jag gillar dem och det kan kännas skönt att ha dem till hands emellan åt. Dem är olika på alla sätt och vis men ändå rätt lika, det tror jag vi alla syskon är.


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag


Huh, blir nog inte så mycket bilder på vad jag hade på mig idag. Istället kan jag ju tala om att det var en enkelt vit t-shirt med urringning i ryggen och ett par vanliga svarta mjukisar. Sen även ett silver armband samt örhängen. Inte mycker att fota precis.

Nu vet ni det. Tänkte försöka sysselsätta mig med något i väntan på "Bonde söker fru" men jag vet inte riktigt vad. Får väl börja med att bläddra igenom några bloggar.


30mins lektion


Morsningkorsning!

Som jag nämnde igår så blir det en kort skoldag idag, 30min och sen har jag bara två skoldagar kvar innan helg. På dem här 30min har jag inte ens någon vanlig lektion, tror vi ska vara med sp tvåorna och ha någon "visnings lektion" för niorna som kommer och kikar.


Ska lägga ut "dag 10" sen med där jag ska visa vad jag har på mig(som förövrigt inte är något speciellt alls, precis som vanligt). Tänkte göra det nu eftersom jag har tid över, men min mobilkamera är inte nå vidare bra i mitt mörka rum.



en tråkig knopp


Jag har nog gått och blivit en ganska tråkig person om jag tänker efter.. Okej, jag har väl aldrig varit "den roliga" heller. Men om man tänker på nu;et så umgås jag aldrig med mina vänner, det känns som vi nästan inte ens har kontakt, inte på samma sätt som förut iallafall. Och det suger ganska hårt!


Men vad gör man inte, jag har valt en redig pluggis-linje så jag har i storsett läxa att göra varje dag och när jag väl är läx-fri är jag toktrött och vill bara va. Ett ex. är på helgerna, på fredagen känner jag verkligen hur jag bara vill ligga framför tv;n och bara va hela helgen, allra helst med pojkvännen. För då kan jag verkligen bara va.

Sen att man har svårt att fixa skjuts gör inte saken lättare, men sånt är livet. Antar jag? Däremot är det snart jullov och man kan ju inte hoppas mer än att man hinner och kan umgås med alla iallafall nån dag/kväll.



Dag 9 - Min tro


Jag har väl egentligen ingen speciell tro, inte vad jag vet iallafall? Däremot har jag mina egna "tro"-grejer, tänkte ta upp några små exempel.

Ett ex. är att om jag gör någon annan illa psykiskt eller fysiskt så tror jag att jag kommer bli "straffad" OM det jag gjort är med mening. Om jag skulle säga något dumt om, eller till någon av mina vänner så tror jag att jag kommer få betala för det senare på något vis, men hur det vet jag inte.

Sen tror jag att det som händer har en mening, kanske inte allt men mycket. Ett väldigt enkelt exempel på det är om jag kollar på en tröja i en butik och den inte finns i min storlek, då är det inte meningen att jag ska ha den tröjan. 

Jag kan nog tro att det finns någon sorts Gud med, inte så mycket att jag ber eller tackar för maten vi har osv. Men på något sätt tror jag att det kan finnas ett "övre huvud". Dock inget jag tänker på särskilt ofta.

Mycket mer än så kan jag inte komma på just nu, men nu har ni ju ett litet hum om min tro.


egen lektion


Så otroligt skönt att ha "egen lektion" bortgjort. Fick t.om redivisa först idag eftersom jag var så rädd att jag inte skulle hinna om jag gjorde det sist som egentligen var ordningen. Jag och tre till ur min klass hade iallafall en egen lektion på samhällen där vi skulle prata om "invandringen till Sverige" och jag tyckte det gick helt okej. Bäst av allt är att det är bortgjort!

Imorgon väntar en riktigt slapp skoldag, närmare bestämt en 30-min lång lektion som börjar 10.30 och solklart slutar 11.00, inte mig emot.

Nu ska jag äta pannkaka och sen ta en lång varm dusch!


plugga i sömnen


När jag läste i naturboken blev jag så trött att jag la mig och sov istället. MEN för att inte lägga plugget helt åt sidan så la jag boken under kudden, i hopp om att det lilla jag läst kanske skulle fastna i huvudet. Tomas berättade igår att han hört på radion om en tjej som brukade sova med läxboken under kudde så hon skulle kunna allt till kommande prov. Dock verkar det inte funka för mig..


Lucia


Hoho! Lucia idag och det bjöds därför på fika och sång på skolan. Luciatåget gjorde det bra, med tanke på att en annan aldrig skulle våga sig upp på scen och sjunga.

För övrigt hade jag två lektioner, geografi och spanska. Så min skoldag gick riktigt snabbt och jag har en hel del timmar på mig att plugga som jag hade tänkt försöka ta tag i.

Måste även skriva "min tro" trodde jag, men såg att jag inte alls ska göra det idag. Det är ju imorgon som jag ska göra det, så nu ska jag göra mitt bästa och plugga lite.


Dag 8 - Ett ögonblick


(fick inte ha med Sassa ansikte på bild, så jag suddade över det lite)

Iallafall så är just den här bilden ett speciellt ögonblick, trots att det inte var jag som fotade. För just då satt jag ute på balkongen i samma lägenhet i Östersund. Det var år 2009, alltså förra sommaren när det var Storsjöyran och som jag mådde gott då. Det var den sommare, dem 4dagarna som jag "föll" för Östersund, så himla bra och mysig stad så det inte är klokt.

 

När jag ser den här bilden blir jag glad och varm inombords och den får mig att sakna just dem dagarna som var då. Om jag tänker efter så var nog dem där dagarna bland dem bästa i mitt liv och jag skulle kunna göra så himla mycket för att få uppleva dem en gång till.

 

Och jag ångrar till hundra att jag inte var mer aktiv med min kamera..



Dag 7 - Min/-a bästa vän(-ner)


Oho, idag är det "dag 7" och jag ska berätta om min bästa vän.

Jag har många nära och riktigt fina vänner och jag måste säga att det är svårt att välja ut endast en som "bästa vän", därför tänkte jag ta med dem som står mig närmast och som jag kan lita på.

Först har jag Emmali, Ewe, Sassa och Poppe som är riktigt fina och så himla underbara vänner man kan få. Jag kan dela tankar med dem, skratta med dem, prata med dem om något känns tungt och jag vet att dem finns där för mig, i alla lägen. Precis som jag försöker finnas där för dem så gott det bara går. Jag trvis i deras sällskap och jag blir glad av att prata med dem. Vi har delat så otroligt mycket med varandra, både "på gott och ont" och jag har svårt att tro att jag kommer komma någon annan så nära som jag kommit dem. Är det någon som är bäst så är det dem!

Sen har jag även min pojkvän som också är en av dem bästa. Så himla gullig och så omtänksam, jag blir glad i hans närhet och vi har delat riktigt många fina och underbara stunder tillsammans och jag hoppas det blir många, många fler. Jag kan inte välja ut en till "bästa vän", så istället väljer jag Emmali, Tomas, Ewe, Sassa och Poppe, världens bästa helt enkelt. Ett <3 till dem som ett tack för att dem finns!





Dag 6 - Min dag


Idag kan jag inte säga att jag har gjort så hemskt mycket egentligen. Klev upp runt 10-11 imorse, tvättade håret och sedan satte jag mig och spelade. Bloggade lite snabbt innan det med. Jag vet inte hur många timmar jag spelade men runt 15.00-tiden stängde jag ned eftersom jag och sötnosen skulle iväg och köpa hem lite gotta till ikväll.

När vi kom hem igen satte jag mig och spelade 1h till, kunde inte hålla mig. ^^ Men efter den timmen har jag, sötnosen och mamma kollat(kollar just nu) på "Narnia". En film som inte riktigt fallit mig i smaken men den duger. Tror jag ska spela lite till nu när den snart är slut och efter det blir det nog ännu en film, det är ju trots allt lördag. :)


Resident evil 4


Jay vann Idol igår,
solklart och säker hälften av alla bloggar kommer nämna honom i ett inlägg i sina bloggar idag skulle jag gissa på. Om dem inte skrev något om det redan igår kväll.

Iallafall så var jag fast i ett tv-spel igårkväll, i ett tv-spel.. Jag var verkligen så inne i det att jag har drömt om det inatt, t.om att det var undertext när folk i min dröm pratade. ehee.. Tror spelet kanske gått rakt upp i huvudet på mig en aning. Men det är det värt, för gudis dagar va kul det är. Spelet jag pratar om är "Resident evil 4", som än så länge 4/5 i betyg.


(Bild lånad härifrån!)

Nu måste jag spela lite, innan Tomas vaknar. Kan tänka mig att han inte hade så hemskt kul igår när jag satt och nördade spelet till två tiden inatt.. Hihi


det där tog verkligen!


Ojojoj.. Vilken träningsvärk jag har i låren idag(!!!!!!!!). Det är inte klokt vad ont det gör, länge sedan jag hade en sådan värk. Men jag la märke till att det inte bara var jag som hade det, det syntes på en hel del andra ur klassen med när dem gick upp- eller nedför trapporna i skolan idag. Men det var helt klart värt det, eller okej, det kommer vara värt det. Just nu känns det bara jobbigt eftersom det verkligen gör ont! Det är inte heller något plus att bo längst upp i en lägenhet vid sånna här tillfällen.. ;)


Dag 5 - vad är kärlek


Kärlek
tror jag kan vara så mycket men samtidigt något litet men väldigt betydelsefullt. Jag tror inte dem rätta orden för att beskriva ordet "kärlek" finns, det är ett alldeles för stark ord.

Men kärlek för mig är mellan mig och min familj, pojkvän och mina fina vänner. Det är personer som jag inte vill leva utan och som jag mår som allra bäst med. Dem gör mig glad, finns där när jag behöver dem och den känslan jag har för dem är inte desamma som jag har för vissa andra.


<3



för första gången


Har kört bodypump för första gången i mitt (snart)18åriga liv och shit pommes vad jobbigt det var! Jag kände på engång efteråt i benen, lite spagetti liknande. Jag vågar knappt tänka på vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Ändå körde vi inte allt, men tro mig, det tar jäkligt bra speciellt när man är så pass otränad som en annan. Ojoj, men kul var det, jag gillade det! :)


Det här åt jag idag - dag 4

Det här åt jag idag;

En kaka!
Sen åt jag även lite sallad på skola, men de var inte ens värt att ta ett kort på. Är även ensam hemma just nu och därför inte ätit nå mer än en kaka eftersom jag är en riktig latmask när det gäller att koka ihop något ätbart i köket(om det inte gäller att baka något gott förstås).


Mina föräldrar - dag 3


Jag bor med min mamma som jag gjort hela mitt liv. Kontakten med pappa har jag tappat helt med åren, det spelar ingen roll hur mycket jag ringer eller smsa så får jag ingen respons. Visst kan jag känna saknad vissa gånger, men jag har mamma och det är jag glad för. Hon är det bästa mamman man kan ha, så jag klarar mig utan tvekan.

När jag var i "lill åldern" hade jag en rätt så bra kontakt med min pappa, jag var hos honom lite titt som tätt. Men så växte jag med tiden, ett annat barn(hans tjejs) fick mitt rum och en liten enkel säng ställdes in i solarierummet där jag fick sova om jag skulle stanna över natten.

Det känns ju alltid tråkigt att höra andra berätta om sina pappor och hur bra dem är förstås när man inte riktigt har en egen, på sätt och vis. Men mamma ställer verkligen upp till 110% och bättre mamma än henne kan jag inte ens drömma om! Så mycket hon har gett mig och så många gånger hon har funnits där för mig, så är hon värd mer än guld.

Vad mer kan jag säga? Om jag kommer återfå kontakten med min pappa är tveksamt. Men man ska aldrig säga aldrig.


ny drivkraft sökes


Mitt inlägg om min första kärlek bör visas men jag är inte riktigt hundra. För jag själv kan inte se det? Men eftersom jag fått en kommentar på de inlägget så antar jag att andra kan läsa det.

Iallfall så har jag en hel del plugg att ta tag i igen, engelska, historia och naturkunskap är det som står på schemat. Just nu har jag tagit en liten paus men ska snart sätta igång igen.

Skulle behöva lite ny motivation till att plugga, lite extra drivkraft typ. Jag tänkte att jag skulle testa köpa nya skrivhäften till naturen och historian i hopp om att det kanske skulle ge mig en liten spark i rumpen. Och tro det eller ej, men det gjorde det. En liten ny drivkraft fick jag, fast det bara är helt vanliga och inga speciella skrivhäften alls. Nu hoppas jag bara det här håller i sig ett tag, iallafall till jullovet!

Kommer in ett inlägg om "dag 3" lite senare med.


Min första kärlek


Dag två, idag, så ska jag berätta om min första kärlek.

Min första kärlek kan man ta lite som man vill, kanske en första lillkärlek eller de första riktiga förhållandet osv. Men jag tänkte berätta om min första lite mer riktiga lillkärlek som jag hade.

Han hette Lucas och var ny i min klass, kan inte sätta prick på hur gammal jag var men det var väl nånstans runt 10års åldern. Vi umgick varje dag när det blev sommarlov och pratade i telefonen varje kväll om vi inte umgicks. Vare sig det regnade eller ej så cyklade vi till varandra, men vi var oftast hos honom. Dem hade det så mysigt i sitt lilla vita hus han och hans mamma.

Oftast var vi ute och spelade fotboll, cyklade eller kollade på film. Det blev liksom min första lite mer riktiga lillkärlek, om man nu kan kalla det så. Iallfall när sommarlovet led mot sitt slut så flyttade han tillbaka till stockholm och vi hördes aldrig va nå mer efter det.

Men det är iallafall min första kärlek som jag ville berätta om, en liten kärlek som jag nog alltid kommer minnas eftersom det var min som sagt lite mer "riktiga" lillkärlek. Hihi!


presentation om mig, matilda


För att göra en lång presentation kort - Positiv på mitt egna lilla sätt p.g.a vidskeplighet. Gör jag ett prov kan jag tro att det kommer gå bra innerst inne men till vänner säger jag att det gick piss. Just därför att jag tror det bringar otur om jag berättar att det kändes som det gick bra. Dumt, jag vet.

I övrigt ser jag oftast positivt på saker och ting, visst kan man hamna på botten nån gång emellan åt men jag tror att man alltid kan ta sig därifrån med en stark vilja och massa positiva tankar som peppar.

Jag älskar, verkligen älskar choklad och kan bli riktigt sur om jag inte får det när jag som mest vill ha det. Cola har även blivit som ett litet beroende, suget kommer och går. En annan sak som jag älskar med är min underbara pojkvän och mina nära och kära förstås.

<3
Gillar att träna i gym och spela bandy, dock händer det alldeles för sällan. Men jag är glad varje gång jag får chansen att spela eller träna. Tråkigt nog är jag på tok för feg för att börja spela innebandy och för pank för att börja träna på gym.

Huvudvärk får jag i snitt en dag i veckan, oftast från måndag till tisdag eller från tisdag till onsdag. Hel skumt, tror det är någon form av migrän och måste kolla upp det om det fortsätter som det gjort hittills. Finns ingen tid till att ligga hemma och må dåligt här inte, speciellt inte nu när man går en plugglinje som samhäll.


Vad mer kan jag säga?
Jag säger oftast vad jag själv tycker vare sig dem andra gillar det eller ej. Alla tycker olika och det är inget jag eller någon annan kan ändra på. Jag tar sällans någons parti om det står mellan mina vänner, eftersom jag oftast inte ens har med det att göra. Dem får sköta sitt och jag mitt. Däremot finns jag mer än gärna som en hjälpade hand om och när det skulle behövas!





30dagar av perso..


Åhåå, det nästan kliar i fingrarna på mig så nu gör jag som många andra;
"30 dagar av personliga sanningar".

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Jag har haft funderingar på att göra den här listan sedan Emmali la upp den på sin blogg. Men inte förrän nu har jag tagit "utmaningen" i hornen. Så lite senare publicerar jag ett inlägg med en presentation om mig själv.


offline-sidan


Ikväll kommer jag ligga på offline-sidan p.g.a plugg som jag lagt åt sidan allt för länge. Och det har jag bara mig själv att skylla. Måste sätta fart och träna på naturprovet som kommer nästa vecka, det känns riktigt skönt att det kommer vara det sista naturprovet i natur A.


Har även en liten engelskaläxa som ska göras, eller rättaresagt glosor, som också är sista engelska läxan för i år. Men dem kan jag redan hyffsat bra, så ikväll lägger jag extra mycket tid på naturen.

Måste säga att jag själv märkt att det blivit en hel del snack om skola och läxor här, men så blir det när man går en plugglinje och inte gör så mycket annat på dagarna än att plugga. Nice life!

Men nu hoppas jag stark på att hjärtat kan komma imorgon och isf tänker jag inte ägna en sekund åt läxorna. Pluggfria dagar kan man behöva ibland(typ jätteofta).



vilken jävla smäll!


Morsning!
Sitter hemma hos Tomas nu och bara kikar runt på datorn i väntan på att han ska vakna. Har tränat lite på engelska läxan och lekt med Kenneth en stund, men tycker nog att Tomas borde vakna till liv ganska snart. Eller jag hoppas iallafall. :p

På tal om igenting så gick min plattång sönder igår, jag har vetat att det varit lite glappt i den ett tag. Men igår small det! Shit pommes, vilken chock jag fick. Det kändes lite som att jag blev helt svart i ansiktet och att mitt hår stod rakt upp. Men det gjorde det ju naturligtvis inte, men small, det gjorde det precis framför ansiktet på mig. Så nu vet jag en sak jag måste köpa på mellandagsrean iallafall och det blir en sprillans ny plattång. kanske egentligen var på tiden att det gick sönder med tanke på att jag måste haft den i mins 5-6år och använt den flitigt i stor sett varje dag.



prov på en fredag.. igen


Måste nog ta och bättra mig på bilder ser jag. Hehe! Det ser som en aning tomt och tråkigt ut i inläggen. Men man får väl tänka; Bättre med inlägg utan bild än inget inlägg alls kanske?

Iallafall så hinner jag uppdatera om dagen lite redan nu eftersom jag vaknade extra tidigt idag p.g.a ryggvärk. Har legat så konstigt inatt så jag vaknat 2ggr av att det gör ont, men nu börjar det ge med sig.

Om drygt 1h har jag spanska prov och senare idag det där jäkla glosförhöret, inte kul. Men när den här skoldagen är bortgjord så ska det bli grymt skönt med helg, som vanligt. ;) Än så länge har jag inga planer mer än att vara med sötnosen som faktiskt redan är här, får väl se vad vi hittar på.

Dags att borsta tänderna och göra det sista nu så jag hinner kolla igenom spanskan en snabbis med.


sämst på en sak men bäst på en annan?


Varför ska just jag av alla drygt 9miljoner människor här i Sverige ha svårt för att lära?? Jag avskyr när jag måste lära mig saker utantill, som ett exempel; G L O S O R! Dem vill bara inte fastna för mig, hur mycket jag än vill få in dem i huvudet så tar det stopp. Imorgon har jag glosförhör, som vanligt och dem har fortfarande inte fastnat för mig. Och varför får jag inte ens va lite extra bra på något annat? Jag menar om jag är sämst på att trycka in saker i huvudet så borde jag väl nästan få vara bäst på nånting annat, eller? Om det ska vara rättvist så borde det iallafall vara så.




1dec

tror jag lyckades äta en aning för mycket lusse-deg idag.. illamåendet har bara lussat sig fram mer och mer. inge lusse-deg nästa gång jag bakar lussebullar, det måste jag komma ihåg.

ska kolla klart på Bonde söker fru och efter det skulle jag behöva plugga på supersvåra(om ni frågar mig) glosor till fredag som verkligen inte vill fasta i mitt huvud.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus