SP10-kväll


Skriver ett snabbt inlägg nu innan jag ska platta håret och hoppa ner i kojs.

Från klockan 18.00 till strax över halv nio hade vi en sp10-kväll. Vi grillade, lekte lekar och i slutet blev det sång och gitarrspelande. Det var grymt mysigt och i sådanna här lägen märker man verkligen vilken bra klass man har. Det kändes så jäkla bra, trots att jag går om ett helt år. Jag hoppas de här 3åren som bara är 2 kvar nu blir riktigt bra. I slutet av kvällen började det spöregna och åska, rätt mysigt om jag får säga det själv och jag hade en sån tur att jag fick skjuts hem. Fast det egentligen inte alls var långt, men att vara ute när det åskar är inte min grej.

Jag hade verkligen en kanonbra kväll med klassen men nu måste jag platta igenom håret och sen sussa så jag orkar med idrotten och historian imorgon. Nattinatt!


längsta redovisningen någonsin


Jag slutade inte förrän 15.40 idag och det enda
jag hade var bild och geografi. På bilden fortsatte jag rita min katt som aldrig vill bli klar, blir bara sämre och sämre. Medan på geografin var det redovisningar och jag har aldrig varit med om en sådan lång redovisning som idag. Jisses, jag tror alla tyckte den var en aning lång eftersom det flesta bara satt och fnissade, messade och var allmänt okoncentrerade. Men som det kan gå.

Har slängt i mig korv med bröd och sitter nu och väntar på att klockan ska ticka iväg eftersom jag har gjort så gott jag kan med att samla ihop några så vi kan spela lite volleyboll ikväll. Kul att hitta på något och inte bara sitta inne ikväll. Hoppas bara nu att solen ligger på hela kvällen, att vi slipper regn och att inte planen är upptagen!

Ska kolla igenom några bloggar nu innan jag byter om för spel. ;) Vad man nu ska ha på sig när man spelar volleyboll?


morsdag♥


Rummet är städat, håret är tvättat och jag har precis bakat, det gamla vanliga(chokladbollar, det enda jag kan baka typ). Det är ju trots allt morsdag, så nånting gott att bjuda på när vi ska se Segemyhr ikväll skadar ju inte. Hon fick även ett presentkort på hennes favvo affär från mig och mina syskon som morsdagspresent. Vi brukar inte fira sånna här dagar speciellt mycket(inte ens julafton längre) men hon är trots allt världens bästa mamma.

Ska ta och sätta mig till rätta i soffan nu och fika lite gofika med mami.


5 skoldagar, nu börjar jag räkna ner


Det blev dåligt med inlägg idag med,
men jag har verkligen inte gjort mycket idag. Ändå har tiden sprungit iväg och klockan slår snart 19.00. Som jag sa tidigare så känns det som jag haft en långhelg, men ändå tycker jag tiden gått jättefort? Jag vet inte själv hur det där hänger ihop som, men det känns bra.

Tillbaka till skolan imorgon, bara 5 skoldagar kvar sen tar jag, precis som de flesta andra sommarlov. Det kommer sitta riktigt bra. Jag börjar med sommarlov och sen i juli går jag ut och jobbar, tjäna lite kosing. Låter fint de!

Nu ska jag städa rummet hade jag tänkt, fast bara damma och dammsuga. Efter det ska jag se om jag orkar tvätta löshåret lite snabbt innan jag tar plats i soffan för lite söndagsmys.


beställd



Hoho! Nu är min parfym beställd från parfym.se. Hoppas verkligen den skickas imorgon och att jag hinner få den till iallafall onsdag. Mumma! Kommer sitta fint, dock satt det inte lika fint i börsen men men. Sånt man får räkna med, helt klart!


söndag 29 maj


Söndag, söndag. Kom hem för en stund sedan, har varit ute en sväng och bara varit.

For till Tomas igår och hann inte skriva så mycket innan jag åkte. Väl där spelade vi lite basket och senare mot kvällen for vi in till Sollefteå där det var cruising. Jag hade kameran med fulladdade batterier med mig till tomas, men solklart inte med till cruisingen så inga bilder blev det. Tänkte ju vara smart att ta med den så jag hade lite bilder att bjuda på, men så smart var jag tydligen inte ändå.

Det var helt okej där, vi åkte mest runt i bilen och kikade runt på alla bilar och allt folk som var ute och festade. Men runt tolv tiden rullade vi hemåt och sussade.

Känns som jag haft en långhelg, fast den varit lika kort som alla andra.


perfume - DKNY


Är fortfarande vaken men Step up 3 har vi inte slagit igång än. Blir nog ingen film ikväll skulle jag tro, börjar bli lite trött jag. Men ska hålla mig vaken en stund till ändå, bara för att.

Har försökt beställa en parfym nu på kvällskvisten men det gick inge vidare. Vill ha Donna Karan - Be delicious igen som jag hade för något år sedan. Luktar så jäkla gott och fräscht! Som det ska lukta. Men mitt kort vill inte funka att beställa med, måste fixa någon inställning men vågar inte göra det själv. Blir att vänta till imorgon när mamma vaknar så får hon hjälpa mig för säkerhetensskull. Jag ska iallfall ha parfymen!


Bild fr. Parfym.se

 



Tävlar på lavitadilovisa.blogg.se


Jag är med och tävlar på Lovisas blogg(<-länk) om ett par valfria färgade linser + linsvätska från Mixhuset(<-länk). För att vara med och tävla kan du kika in på lovisas blogg, direkt länk till tävlingen - TÄVLING


Hoppas nu att turen är på min sida!! Själv valde jag ett par bruna linser som kan användas i 3månader. :) Tävlingen avslutas den 5 juni. Tävla tävla!



nationella gick..


Hej hallå! Sitter i soffan nu med hjärtat, han spelar wii och jag kikar datorn.

Nationella gick kanon imorse, var rätt nervös innan vi skulle gå in och prata men när vi väl satte igång så gick det jättebra. Det rullade verkligen på som det skulle och jag är glad att jag gjorde nationella - speaking med Evelina. Hoppas nu på att jag klarade engelska A kursen så det bara är att fortsätta in på B nästa år.

Efter provet hämtade Tomas upp mig och det blev käk på Ullas och sen köpte vi hem gotta till ikväll. Jag firade även lite med att ta en snabb solning, jag tyckte att jag var värd det efter nationella. Hihi!

Ska kika runt lite på bloggar nu och sedan blir det kanske att slå igång Step Up 3 om vi orkar se den ikväll. Natti!


mysväder


Godmorgon! Börjar inte förrän 13.15 och här sitter jag och gör ingenting. Känns inte som jag har så stor lust att ens göra mig i ordning på något vis idag(inte för att jag gör det i vanliga fall heller egentligen). Tråkigt väder också har jag ju bara skola i knappt 1h.

Vet inte vad som väntar efter skolan, men jag tycker det är mysväder så kanske de blir en mysdag eller iallfall en myskväll. Hihi! Ska lägga mig hos hjärtat en stund nu innan jag gör de lilla som ska göras innan jag vandrar till skolan för att göra mitt sista nationella för i år.


sista nationella


Snart kommer min lilla goding hit. Vet inte vad vi ska hitta på, kanske åker och fiskar om det känns lockande annars bli det väl till att vara här hemma och mysa bara.

Fredag imorgon vilket betyder för mig att jag börjar 13.15 med mitt sista engelska nationella(och engelska lektion tror jag) och slutar 13.40. Efter det tar jag helg. Ska bli skönt med helg och veta att man inte har mer skoluppgifter att göra när man kommer tillbaka. Inget som ska jobbas hemma iallfall. :) Cruising på lördag med tror jag, vet dock inte om man ska åka dit eller ej. Får se hur det är med skjuts och vilka som ska dit osv. Förra året var det väl inte så mycket att hurra för, men det berodde kanske dels på vädret och att man var nykter. Vem vet. Men man kan ju hoppas på strålande sol imorgon och många bilar om man åker dit något. :)




sommarjobb - CHECK


Hör på fan, cooper´s gick riktigt bra!!
Hade lust att springa mer och jag är fortfarande sugen på det. Fast det hade jag nog inte varit om jag sprang snabbare men jag satsade på att kunna springa båda varven och det gick kanon. Blev riktigt stolt över mig själv när jag var klar och ännu bättre kändes det när idrottsläraren berömde oss tjejer(vi är ca 23tjejer och 1kille i klassen) så mycket när vi var klara. Kanon säger jag!

Efter skolan, som endast bestod av idrott och sista religionkunskapen i A så stannade jag kvar och satte mig ute med tjejerna i klassen och surrade. Tills klockan passerade 13.00 för då vandrade jag vidare till Krambo och fick mig ett sommarjobb i ca 5-6veckor. Hihi! Och glad är jag över det! Känns skönt att man kommer tjäna en slant som jag inte gör i vanliga fall. Det känns även som det kommer bli riktigt bra, ska städa med en annan med så jag är inte ensam. Gilla gilla!


Bild fr. google.se

Ska kika lite bloggar nu och ta mig en chokladboll. Idag är det en bra dag! Hihi

 





tv-night


Sitter nu nyduschad i soffan med chokladbollarna på bordet och väntar in de sista minuterna innan Grey´s börjar. Efter det blir det att kika på Off the map och sen sussa. Måste ju vara pigg imorgon när det är cooper´s som gäller första lektionen. Och för mig som är grymt otränad så kommer det bli en tuff match. Jag har noll kondis. Natti!


Bilder fr. google.se


chokladbollar



Nu har jag bakat mina efterlängtade chokladbollar. Jag trodde jag hade allt jag behövde men inte då. Hade vi nå pärlsocker hemma i lägenheten? Nope! Så det fick bli kokos på dom istället, men det blev nog ganska bra ändå. Så jag är nästan klar för Grey´s nu, bara en dusch ifrån sen så. Fast det börjar inte förrän kl 21.00 så jag har rätt god tid på mig att duscha.

Mina mumsiga resultat;

Blir en sväng in i duschen nu innan man är redo för soffläge hela kvällen, ska bli riktigt skönt. Ladda lite inför cooper´s imorgon. ;)


bak och stek


Hade inte världens bästa dag
igår och då fick bloggen lida en aning fast jag var hemma och hade all tid i världen att blogga. Dock gjorde jag faktiskt klart mitt histora arbete och jag tror jag blev så gott som klar med engelskan med. Det betyder att jag för tillfället bara har engelska nationella på fredag och sedan inget mer den här terminen. Farligt att säga så, kommer säkerligen få minst en läxa till innan det är slut.

Hade som sagt kort dag idag, skön start på min vecka. Efter skolan köpte jag ingridienserna jag saknade för att baka chokladbollar så jag funderar på att baka nu ikväll så jag har något gott till Grey´s. Blev en sväng till solariet i samma veva som inte blivit av på flera veckor. Men det satt fint kan jag lova.

Nu väntar ännu en runda ner på stan för ett ärende till mämo.


1h å 30min tidigare


Lyckat att jag trodde klockan var 1h senare än vad den var imorse när jag klev upp. Tänkte att nu är det bara 30min kvar tills väckaren ringer så jag gick upp och började göra mig i ordning. Jotjena, jag lyckades kliva upp 1h och 30min tidigare innan väckaren skulle ringa. Bra matilda.. Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra, börjar inte förrän 11.45 med idrott och efter det rullar de på med historia och sista timmen har jag bild.

Inga planer på att göra något efter skolan med så jag lär väl sitta här och ruttna mer eller mindre, speciellt nu när man inte kan träna heller eftersom det är sommar stängt. Blir väl till att kolla om det visas något bra på tv;n nu i väntan på att tiden ska gå.


smyckad mage



Igår visade jag smyckade öron så jag tänkte att jag kunde visa smyckad mage idag, bara för att. Mest för att de här 2 smyckena är nya. Beställde 5st från Crazy factory piercing och det här är 2 av dem. Blev riktigt nöjd med alla smyckena!

Ska kila ut på ballis nu och se om det går att sitta där en stund i solen utan att man blåser bort.












24 maj - home


Morning morning! Är hemma från skolan idag med, har dock bara 1 lektion kl 13.00 idag med redovisningar så jag missar inte så mycket. Men imorgon ska jag vandra tillbaka till skolan, bara 3dagar kvar den här vecka och tror det bara är 3dagar nästa vecka med om jag inte är ute och cyklar. Gjorde nästan klar engelskan igår och har engelska nationella på fredag sen tror jag det ska vara klart. Får hålla höger tumme på att man klarat kursen sen bara.

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, grått och mulet väder idag solklart. Rummet är städat och sängkläderna är nybytta så vad återstår? Får väl se helt enkelt, nu ska jag ta och borsta tänderna och klä på mig iallafall.


en kvällsride


Har precis kommit hem från en ride med fina vänner. Skönt att komma ut en stund, bara åka runt och umgås lite. Stannade till i Gissjö med för att känna på vattnet och så farligt kallt var det inte måste jag erkänna. Kanske dags att ta första doppet snart, vem vet.

- Bjuder på en oskarp mobilbild.

Vet inte vad som händer nu. Är inte speciellt trött så jag hamnar väl framför tv;n några timmar innan jag kryper ner i kojs. Precis som jag sa igår så skulle jag behöva jobba med engelskan, men jag känner verkligen inte för det. Dock tror jag att jag gjorde klart historia arbetet idag, ska läsa igenom det nångång och se om jag missat något bara.


smyckade öron



I brist på annat och eftersom det inte var allt för länge sedan jag tog de tre nyaste hålen. Kanske 1 månad sen ungefär. Men jag är fortfarande piercing sugen, vet dock inte var jag mer skulle vilja pierca mig. Ett eller två till hål i öronen kanske? I vilket fall som helst så får det vänta till man har en slant över.


ledtråd


För drygt 1h sedan blev min dag mycket bättre än vad jag hade förväntat mig att den skulle bli när jag vaknade. Och man kan säga att bilderna är som en liten ledtråd ang. vad som(förhoppningsvis) hända skall. hihi! Tänkte "fira" med att baka chokladbollar men vi har inte alla ingridienser så det får bli en glass istället. :)


no school


Morsning korsning! Är hemma från skolan idag och blir nog det imorgon med. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, såg inte sista vampire diaries avsnittet igår så kanske jag ska lägga mig och göra det. Och kanske fixa hem någon film så dagen rullar på lite. I värsta fall får jag väl jobba med engelska arbetet som jag inte gjorde något på igår, skulle vara grymt skönt att bli klar med det. Men nu - vampire diaries.


<3



Världens bästa<3


Jag ska lägga mig i sängen istället och se Vampire diaries eftersom jag har ett avsnitt kvar. Trodde jag hade sett det sista innan höstens nya avsnitt men inte då. Bara bra för mig iförsig.

 

Saknar redan min goding och skulle helst av allt velat ha honom här nu, men jag får hålla tummarna att han kanske kommer förbi något nu i veckan. :)

 

Nattinatti!



Sunday bloody sunday.


Då var det söndag igen då. Har inte gjort så mycket idag mer än att ätit glass, fiskat och pussat på hjärtat mitt. Och solklart tagit mig en kalaslång dusch så nu är man fräsch efter helgens gång.

Jag vet inte riktigt vad min kväll har ett erbjuda. Det skulle vara bra om jag kunde ta tag i engelskan och kanske t.om göra klart den men jag får se hur det blir. Annars tar jag det imorgon eller i övermorgon. ;) Jag skulle gissa på att jag hamnar framför tv;n, brukar rätt ofta vara någon film på söndagar.

Jag tar nog redan nu mitt täcke och datorn med till tv-rummet för att spendera min kväll där inne. Får se om det blir något engelskaplugg och kanske en uppdatering senare ikväll med, annars hörs vi någon annan dag.




bio-onsdag


Onsdag, bara två skoldagar kvar sen är det helg. Det kommer sitta fint de.

Efter skolan idag som förövrigt bara bestod av idrott, historia och bild så skyndade jag mig ner till gymmet och körde ben, rumpa och mage, ett snabbt och lagomt tungt pass. Tror det här passet varit det bästa någonsin när jag kört dem muskelgrupperna faktiskt, brukar inte alls gilla att köra det men idag var det okej.


Nu har jag packat väskan med vattenflaska, börs och sånna småsaker för snart ska jag och hjärtat vandra ner på stan. Ikväll vankas bio, mysipys! Vi har bokat platser till Pirates of the caribbean 4, hoppas den är bra trots inte alla samma gamla skådespelare är med som i filmerna innan. 


Bilder fr. google

 



tisdag = migrän


Bra dag, åkte hem efter en lektion p.g.a migrän. Men det är ju som vanligt på tisdagar så, det var ju inte precis nå konstigheter. Kännde mig en aning tör och slut i kroppen efteråt men efter lite gröt nu ikväll så känns det bättre.

Har börjat lite smått på min historauppgift och skrev faktiskt om engelska arbetet igårkväll, dock är det inte riktigt klart än men ska fortsätta en annan dag. Ska fortsätta lite med historian nu i väntan på Plastikturisterna och Desperate housewives på kanal 5 ikväll. Kanon kväll med bra program på tv;n. :)


min fredag den 13;de kom idag


fybubblan inte min dag idag. fick reda på nå grymt jobbigt inom skolan, ang. ett FN-rollspel som jag själv tycker är astråkigt. gymmet stänger snart för sommaren och det jag hade skrivit på engelska till mitt arbete försvann.

nu ska jag se finalen på total blackout på kanal 5 sen KANSKE jag försöker mig på engelskan på nytt, men bara kanske. känns tungt att börja om.


min onsdag


Slänger in en liten update om min onsdag innan jag kryper ned i kojs.

Efter skolan mötte jag upp Sofie och vi vandrade till Sunvision för att sola, när det var färdig stekt for vi och beställde pizza för att sedan ta med hem till henne och käka där. Det blev en hel del flumm och skratt men det gillar vi. På kvällen blev det dags för fotboll i bollsta för att se dem tahem segern. Även jag tog hem en liten seger på 340kr, inte illa pinkat om jag får säga det själv. ;)

När fotbollen var slut bilade vi hem till Sofie igen för att se på Grey´s och Off the map med tända ljus, cola och lite chips. Vilken kanonkväll alltså. Synd dock att det var skola dagen efter men får se till att det blir fler sånna kvällar framöver. :)

Nu måste jag sussa, är kalastrött och skriver fel hela tiden. Godnatt!


sundsvall - babyliss paris


Hallå! Tänkte offra några få minuter till att uppdatera bloggen. På tiden de kanske? Ja, vi säg väl så!

Söndag idag, första söndagen på länge som jag tycker känns riktigt bra fast det är skola imorgon och fast jag måste sova själv inatt. Kanske det beror lite på att det endast är 3 skolveckor kvar och med det så är det även helgdagar, vanliga helger + kristi himmelsfärdsdag(-ar).

Blev en sväng till Sundsvall för min och Tomas del idag, han skulle ha lite smått och gott till sin bil medan jag var ute efter en ny plattång. Ett tag trodde jag att jag skulle komma hem utan men inte då, på Siba hittade jag den jag sökte och den fick bli min. Hihi! Invigde den nyss och den var precis som jag ville, så himla nöjd. Hade faktiskt testat den hos Sofie för bara några dagar sedan och jag ha behövt en ny sedan länge så jag satsade på samma som hon har.

Bild lånad från google.se

Min andra lilla älskling "Babyliss paris icurl", kanonbra! Nu hoppas jag den håller länge och var värd slanten jag gav för den.

Ska ta mig ett glas cola nu samt ta tag i lite plugg. Får se om jag kommer med någon update om min vecka som varit. Lite smått och gott har faktiskt hänt under veckans gång. :) Later!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus