10 av 10*


Vilken grymt bra helg jag har haft!

I fredags åkte jag till Sofie och umgicks med henne och Evelina och det var otroligt länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde den kvällen. Jag hade grymt kul och det var verkligen på tiden att vi träffades igen. Jag märkte hur mycket jag faktiskt hade saknat det, den gamla goda tiden. Det bjöds på tacos, käkade massa gotta, kikade på gamla kort och kollade på "trubbel i paradiset". Men mest av allt skrattade vi nog. ;) En riktigt lyckad kväll som jag hoppas vi kommer göra om!

Igår blev det en skoterdag för mig, Tomas och Röding, redan runt 9.00 åkte vi ut. Det var riktigt skönt att vara ute och kul att åka massa skoter. Senare på kvällen blev det mys, lite gotta igen och melodifestivalen. Och idag har det varit nästan samma visa, massa skoteråkning, vi har pimplat(inte ett enda napp) och ätit gott på sylos. Tror inte min helg kunde bli mycket bättre än såhär.


läsa gör mig trött


men vad bra det går för mig att plugga då. det börjar riktigt bra, jag förstår vad jag läser och lite av det fastnar to.m. jag fortsätter att läsa och jag försätter men det slutar med jag jag har somnat. bra matilda, bra!! hur i hela friden läser man igenom över 60sidor när man somnar efter ca 6-7sidor?!! som jag sa på skolan, det skulle sitta fint med en ljudbok då kanske man iallafall håller sig vaken. så här kan det ju inte fortsätta.

eftersom läsa inte verkar vara min grej(spec när det är religion) så slår jag igång ett one tree hill-avsnitt istället. :)


back to -->


inte varje dag jag är hemma i frök nuförtiden men på fredag smäller det för då ska man back to the big city och leva rövarn. ;) nejdå, men ska hem till sofie och hälsa på, äta gott och ha lite fredagsmys. det ska bli riktigt kul med tanke på att jag inte varit där sen.. ja, jag vet inte ens hur länge sen det var som jag var där eller när vi umgicks sist, några år sedan iallfall.

är vi inte stiliga så säg?




u n d e r b a r t


Vad ska jag säga? Emmali gjorde verkligen min dag idag. När hon ringde och berättade att hon inte brutit båtbenet trots allt och sedan sa att hon nog kan börja träna lite smått/försiktigt redan nästa vecka, hur glad jag belv på en skala går inte beskriva. Jag har verkligen längtat efter henne nere i gymmet, så grymt mycket roligare att träna med henne och självklart måste det kännas grymt skönt för henne med, bara att få slippa gips måste ju vara underbart!

Så min kväll känns riktigt bra FAST jag har plugg att göra, men det gör liksom inte så mycket. För jag är på så bra humör ändå!


t♥


helgen har varit riktigt mysig med hjärtat mitt, ätit mycket gotta, spelat tvspel och myst. hade jag fått bestämma så hade han inte fått åkt hem idag, men så var inte fallet.

ska iallafall strax platta igenom håret och sedan sätta mig i soffan där jag tänker sitta hela kvällen, framför tv;n. hoppas på ett wallander avsnitt som jag inte sett och ett riktigt bra avsnitt av solsidan.


prommis i för många minus


det blev en mycket bättre lördag än vad jag hade väntat mig. började med över en timmes promenad med tompi och sedan gick vi ner till hallen för att kolla på handboll. ska ta mig i kragen och gå på fler matcher om dem spelar hemma, var riktigt kul att kolla på.

väntar nu bara på att få ta fram chipsen och dippen, det förtjänar vi ikväll efter vår långa prommis i kylan. var rädd ett tag att jag skulle förfrysa bitar på/av låren, men verkar inte som det hände som tur var. när vi kom hem kändes det iallfall jäkligt skönt, jag kan behöva röra på mig lite oftare. dock klä mig varmare isåfall.

nu; tjata på tompi om att vi ska ta fram chips, dipp och cocca! :D hihi


skräck och mys!


ska mysa ner mig i sängen och kolla på skräckis i väntan på att hjärtat mitt ska komma. då blir det ännu mer film och massa mys. hihi! och lite choklad såklart ;) tänker verkligen njuta av den här lediga dagen, för nästa vecka lär det nog bli en hel del plugg, varje dag.


alla <3<3-s dag


bara för att det är alla hjärtans dag så bjussar jag på en söt bild på kenneth som jag tog i fredags när jag var hos sötnosen min.

lill kenneth som också vill vara med när man sitter vid datorn. han är för go han!


ska ta tag i plugget igen nu så något fastnar inför morgondagen.



uttorkad


jisses, jag är fortfarande uttorkad sen i lördags. vet inte hur mycket vatten jag druckit men jag är fortfarande lika törstig. dock är väl det inte så underligt med tanke på att jag och ewe gick in rätt hårt i helgen med festandet, men det var så grymt mycket värt det! tur elin finns som vet hur man fixar fest, vilken brutta.

tänkte ta mig tid och lägga in lite bilder här i bloggen från i lördags, men innan det måste jag ta mig en titt på dem. har inte gjort det än. tror inte det blev så många med tanke på att jag hade fullt upp med att ha kul, men nån enstaka bild ska nog gå att visa, tro ja. :D


strömavbrott satt som en smeck, tummen upp!


hohoho! fick sluta redan.. ja, jag vet inte ens vad klockan var men för 1h sedan kanske p.g.a strömavbrott i skolan. mumma på det eftersom vi då missar spanska-förhöret som jag helt och hållet glömt bort att träna på. ett till plus var att jag egentligen slutar sent idag, men så blev det inte.

när jag kom hem låg det en marabou daim på mitt skrivbort som jag fått av mamma eftersom det är alla hjärtans dag idag. hihi! mamma vet vad jag gillar hon. ;) kommer sitta bra lite senare eftersom jag har en del plugg som ska göras.

ska käka lite nu och sedan städa rummet, det ska inte finnas ett hårstrå på golvet när jag är klar. och efter det ska jag koncentrera mig på geografin, prov imorgon. + lite annan läxa med.



one day left


Blev en liten spontan tripp till Nyland igårkväll med Emmali för att se hockey med henne och Ewe, längesedan sist, iallafall för min del. Tänkte först inte åka med eftersom jag hade "gjort kväll", inte gått och lagt mig men tagit på mig morgonrocken, sminkat av mig o.s.v. Dock ändrade jag mig i sista minuterna och for jag med. hihi!


Skoldagen idag gick undan må jag säga, så nu har jag bara en skoldag kvar och om jag inte är helt ute och cyklar så slutar jag redan klockan 13.00.

Ovanligt nog så gick bildlektionen supersnabbt men det var bara bra eftersom det var dagens sista lektion. Kan faktiskt visa mitt otroliga konstverk innan jag klickar mig vidare in på andras bloggar.

TADAA! sne å (d)jävlig :)




8feb - bra rubriker


1h och 30minuters lektion idag sedan var min skoldag över. har nu bara 2dagar som återstår innan jag tar helg.

när jag kom hem tog jag mitt ett bad, ett riktigt kort bad för att vara exakt. tror inte det är min grej, inte när det gäller att ligga i ett badkar iallafall. annat skulle det varit om det var något slags äventyrsbad. ;) efter det förhörde mamma mig på geografin och sedan slocknade jag i soffan. skönt med tanke på huvudvärken jag haft sen igår. som nu är gone!

vet inte alls vad jag ska hitta på nu. skulle behöva göra lite tråkigheter men jag tror jag skjuter upp det någon dag till. he-he. kanske får bli tv;n en timme till? 8-) huh


7feb


kort skoldag idag och ännu kortare imorgon eftersom jag endast har samhäll. nicenice.

ska få i mig lite mat strax och sedan rulla ner mot gymmet. ska köra skiten ur mig själv eftersom jag inte tränade något i fredags, återstår att se om det resulterar någon träningsvärk eller ej. längtar redan nu till det är över.

trötter är jag men det hjälps inte, efter träningen väntas det plugg, inget jag kan(FÅR) dra mig undan inte. ska se till att tvinga mig kvar på skolan(ev. bibblan) imorgon med efter jag ha slutat så jag ägnar min lediga tid till att plugga.

åhjojuste!! studiedag på fredag, gillagilla!


tv all night long


har faktiskt pluggat en hel del och när det tog stop fick det bli en lång och varm dusch. så nu är jag redo att bänka mig framför tv;n med popcorn och cola kvällen lång. belönade mig även med att se det nyaste one tree hill avsnittet, som förövrigt var lika bra som alla andra avsnitt. hihi!




solsidan ikväll med, nice. de får man ju inte missa heller. och wallander på det, riktigt bra med tv-program på söndagar. det gillar vi!



sunday, bloody sunday


kan dagen börja bättre än att man kollar ut genom fönster och ser att man haft inbrott i bilen? ja, det var ju ganska solklart eftersom en ruta var krossad. själv tycker jag vi har det nog här hemma men alltid ska det komma något extra mitt i allt. nu är iallafall bärgaren här för att hämtar bilen.

en annan ska ta till vara på den här soliga dagen genom att sitta inne och försöka plugga så gott det går. jag måste verkligen börja med geografin och spanskan med för den delen. hade mest av allt velat vara ute men just nu finns det inte tid till det. dessutom har jag ingenstans att vara ute heller, kul att bo i lägenhet säger jag bara. :p



5feb


Tänkte gå och träna nu på morgonen eftersom jag inte gjorde det igår men så blir det inte. istället ska jag gå runt i birsta city den här helgen med. kanske inte lika många timmar som förra helgen men då plussar jag på att jag och sötnosen tar en runda ikväll med.

har mycket plugg nu och det resulterar inte så mycket bloggning och inte en enda "egen" bild. smällar man får ta helt enkelt. ska leta reda på någon skräckis nu och sedan göra mig klar för dagen.



otursperdiod? not good


ohno, verkar vara något slags otursperiod på idrotten på skolan. på två dagar har två personer hunnit göra sig illa idrottslektioner. not good! blir till för dem att läka(ist för krya) på sig snabbt som tusan. spec emmali, mycket roligare när vi tränar tillsammans ju. och jag blir mycket mer pepp då, men vad ska man göra? det är bara att bita ihop och hoppas att veckorna går snabbt och att hon(eller ja, båtbenet) läker ihop superbra.

tro om man ska ta och börja plugga lite geografi? det skulle ju vara bra men väldigt tråkigt.


lugn dag


Haft en lugn dag, två lektioner dock en på morgonen och en kl 13.00 så jag gick och hälsade på mamma medan jag väntade på att geografin skulle börja, alltså min andra/sista lektion. När jag kom hem blev det till att göra mat, fick bli mos och tonfisk, snabbt och gott. Har även städat lägenheten och bakat. Tror jag mest gjorde det för att slippa plugga som jag verkligen måste ta tag i.

Jag fick nyss reda på att jag måste träna själv i ca 8veckor. ÅTTA VECKOR?! fyfan. om det inte händer ett litet mirakel möjligtvis men det lär väl knappast hända. aja, jag är iallafall glad att jag fortfarande kan träna, hade ju lovat mig själv att hålla igång så. dock skulle jag vilja snappa upp någon som vill/kan träna med mig, men det är lättare sagt än gjort. får väl bli till att peppa sig själv ett tag framöver, I guess.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus