2011 - årets första dopp


Här kommer några av bilderna sen jag och Ewe var och badade i förrgår. Det var inte alls så farligt som jag trodde det skulle vara och såhär "lätt" har det aldrig gått för mig att komma i vattnet. Kanske när jag var en liten tjopp men dem senaste åren har jag knappt kommit i. Det var faktiskt lite skönt t.om och jag är fortfarande badsugen, kanske man ska ta sig ett midsommardopp på fredag.







Bilderna blev stegvis. Dock kanske det blev ett sent första dopp men bättre sent än aldrig. Nu ska jag smälta mitt vitlöksbröd en stund innan jag hoppar in i duschen!


22juni


Godmorgon! Klev upp i tid idag, alltså redan på morgonen och inte mitt på dagen. Det kändes tungt men ändå skönt, tråkigt dock att det är dåligt väder. Det verkar inte blir mycket mer sommar än såhär - molnigt, lite regn då och då och blåst.

Idag vet jag inte vad som händer.
Jag känner mig inte på topp precis så jag ska nog ta mig en lång och varm dusch och fixa hem någon film att kika på. Måste även finputsa lite på mammas present som hon ska få imorgon på hennes födelsedag. Jag kan visa senare eller imorgon vad det är, tror jag blev ganska nöjd faktiskt.

Nu ska jag starta ugnen och lägga in mitt mumsiga vitlöksbröd, får bli lyxfrukost för mig idag.


livet


Det är verkligen inte lätt, livet alltså. Man kan inte finnas där för alla, jämt. Hjälpa och ordna allt för/till andra, jämt. Det är alltid någon som är missnöjd och så kommer det alltid att vara, jämt. Jag är ingen boss, jag kan inte göra allt, jag kan inte fixa och trixa med allt här i världen. Jag gör mitt bästa men jag är inte bättre än någon annan.


snålt med uppdatering, brist på tid


Hej halloj! Det blir inte mycket uppdateringar idag och det blev rätt snålt igår med. Men jag hinner verkligen inte, igår åkte jag iväg till Gissjö som sagt och tog första doppet(!!!!!), berättar mer imorgon eller en annan dag om det och visa lite fler bilder.


Idag vaknade jag inte förrän klockan var närmare 13.30 så det var bara att hoppa in i duschen och göra sig klar för 17.20 tar jag bussen till Nyland för att umgås med vännerna ikväll igen. Ska försöka få någon mörkare färg i håret med för min sista lilla peng. Men det är verkligen ett måste nu.. So long!


vi drar en Gissjö ikväll igen


Äh, vi kör på ändrade planer idag med. Det blir Gissjö ikväll, kanoners! Ska försöka ta årets första dopp med, får se hur det kommer gå. Jag är lite av en badkruka kan man säga. Jag vill bada men jag kommer sällan, sällan i vattnet. Men ikväll smäller det! tror jag. Vi rullar dit om sisådär 1h och 30min och blir där till tidigast 01.00 eftersom vi då har tillgång till skjuts hem. Har faktiskt packat ned kameran i väskan så ska se till att fixa några bilder till bloggen så det ser lite livligare ut här.

Hittade så jag kunde spela Skip-bo på facebook igår och spelade till 02.30 inatt och ska ta mig en runda till nu. Nörd.


blogg-design


Morsning! Vaknade för ca 45min sedan och jag har inte gjort mer än att suttit vid blogg-designen och fixat. Jag tror jag börjar bli klar, jag hoppas iallfall det. Typiskt mig att vara petigare än petigast med sånt här. Men det ska inte vara mycket mer än såhär tycker jag, inte för mycket av något och inte för lite. Det kanske är en aning mycket färg(ROSA) men det ger ju lite mjuka och snälla feelings. ;) Vi får se hur länge den här designen vara, de andra har ju inte varat mer än 1månad i sträck tror jag...

Jag har inga planer för dagen, tråkigt väder ute så det blir nog bara för mig att vara inne och försöka hitta på något. Om inget annat dyker upp. Har tvättstugan kl. 15.00 iallafall. Nu blir det frukost!


Skip-bo kväll


Vilken kanonkväll, som vanligt när man åker till Gissjö. Vi spelade, precis som alla andra kvällar kort, åt massa gott och kollade på tv. Det är nog aldrig fel att åka till Gissjö, det blir alltid lika kul fast om man inte tänkt göra något speciellt där. Och så mycket bättre än att sitta hemma själv. Vi blev sugna på att spela Skip-bo men eftersom vi inte hade en sådan kortlek så fick vi göra en specialare, vi använde oss utav en UNO kortlek och det gick galant. Jag är redan sugen att spela igen så jag ska faktiskt kolla upp om det går att spela det på någon hemsida. ;) Haha! Skip-bo har gått upp i huvudet på mig tror jag....

Men först ska tänderna borstas så det är ur världen för ikväll.


gissjö


En annan hade hoppat i minishortsen och t-shirten när
Ewe skickade sms och frågade om jag skulle med till Gissjö. Känner mig lite sliten sen helgen men klart jag följer med dit ändå, måste ju passa på när man har sommarlov och kan ta chansen. Så jag kastade på mig jeansshortsen och en vit tröja, tar nog med extra kläder också ifall vi ska sitta ute nånting.


piggelin


Så kvällens "planer" blir lite ändrade men bara till något bättre så det gör mig inget. Ska packa med lite kläder nu så jag är klar tills dem kommer och plockar upp mig.



dagen efter - söndag


Eftersom systeryster fyller år idag så åkte vi ned till hennes farmor och firade med fika och presenter. Det blev några timmars fika och en hel del surr innan jag och mamma började röra oss hemåt, samt de andra. En mysig för/eftermiddag för min del, lugn, precis vad man behövde efter helgens bravader.

Ikväll ska jag bara ligga i sängen och bara va.. Äta godis och kolla på tv, det ska bli riktigt skönt. Kommer dock sakna att ha godingen bredvid mig som alla andra söndagar-fredagar ungefär. Men det kanske bli till att fixa någon film om det inte visas något bra på tv;n så man inte blir allt för rastlös.

Mitt söndagsgodis. Mmmmm....


blåmärke - som det ska va efter en festhelg



Här är resultatet från min helg - ett lagomt stort blåmärke på mitt vänstra lår och jag har även fått ett mildare men lika stort blåmärke på mitt högra lår. Det blev solklart häng på tivolit igår kväll igen, det går ju bara inte att hålla sig. Jag skulle inte ens behöva ett inträde till området på stadsfesten för jag trivs ändå så bra på tivolit och jag lyckades missa alla artister under helgen. Bra Matilda, braaa!

Nämen helgen har verkligen varit toppen!
Tror faktiskt det här var bästa stadsfesten hittills, men det är väl egentligen inte alls konstigt med tanke på att jag hade sällskap av fina vänner och pojkvän hela helgen. Bättre än så kan det inte bli.

Dags för mig att ta tag i rummet nu
(igen), städas ska det göras så man kan lägga sig nöjd ikväll. Tjing!


stadsfesten gav smärta



Jag bjussar på en shabby bild på mig och pinglan sedan igår när vi började komma igång kan man säga. Och sedan en bild på mig och poppe när vi är snyggast i stan, lätt!


Jag har ont i lår, armar och nacke idag. Det blev lite häng på tivolit och det förklarar ju smärtorna.. Men det var lätt värt det och det är nog mycket möjligt att det blir häng där ikväll med. Nu ska ja rota fram lite kläder ur garderoben så jag slipper gå naken ikväll. Kallt ute men jag kör nog på shorts eller liknande ändå.


ready set Go!


Jag är klar, redo för en partykväll. Men jag känner mig fortfarande en aning seg, mamma har somnat på soffan och jag har burit ut högtalarna dit in så jag kan inte lyssna på någon musik och piggna till heller. Blir inte direkt piggare av att lyssna genom dataljud.. Så nu tycker jag att min fina pojkvän och mina fina vänner kan komma. nu nu nu..



stadsfest 2011



Som bilden lyder så är det stadsfest idag och imorgon. Just nu känner jag mig grymt seg och jäkligt godissugen. Kläderna är på plats, dock kommer jag säkert stå och vela mellan några andra plagg lite senare. Håret ska i och sminket ska på och för mig som inte ens gillar att göra mig iordning så tar det emot. Hehe! Men vad gör man inte, kan ju inte gå som ett levade lik precis.

Längtar tills folket börjar rulla in här så man vaknar till liv och festen kan börja! Nu blir det lite lasagne, mumma.


sockerkaka blir tårta


Hohoho! Har precis bakat mig en sockerkaka för första gången i mitt liv. MEN det slutar inte där för jag ska faktiskt göra mig en tårta av den. Tro det eller ej, med marsansås, grädde och hallon. Muuums! Jag hade verkligen toktråkigt så mamma gav mig förslaget att baka, sagt som det var gjort. Väntar nu bara på att sockerkakan ska bli färdig i ugn där den står och jäser för fulla muggar, sen är det bara att fortsätta mot steg 2. Skapelsen av TÅRTA!


en roadtripp med mamma


Det blev en spontanrtipp till Sundsvall idag med mamma. Eller typ, hon frågade igår om vi skulle åka nånstans idag men inte vart vi skulle. Trodde mer på Härnösand eller liknande, men blev glatt överraskad när vi fortsätte förbi och stannade i Sundsvall.

Jag hade som vanligt dött med pengar men fick ändå med mig 2 välbehvliga plagg och ett par örhängen.

Ett par, så fint kallade cykelbyxor från Gina Tricot med spets i slutet. Kanoners! Kan behövas nu till sommaren.

En kjol från H&M. Dock i nästan miniformat för mig men jag ville verkligen ha den och har kollat på den flera gånger förut men aldrig köpt den? Hoppas bara inte att den krymper i tvätten(!!), annars får jag väl skippa middagen om den ska användas under kvällstid. Kommer nog sitta fint, kanske redan imorgon?

När jag kom hem så plingade Ewe på och var här en stund eftersom hon hade haft några ärenden på stan. Så idag har man inte varit helt göralös som tur är. Trodde jag skulle avlida igårkväll när jag inte hade något att göra. Känns så konstigt att bara sitta hemma när man vant sig vid att hitta på saker. Men imorgon är det iallfall stadsfesten. Hoppas på en toppen helg!! ..och inte allt för mycket bakfylla



stadsfesten närmar sig och biljetten är på plats


Jag blev rent av chockad när jag vaknade av ett sms för någon dag sedan där det stod "Har du köpt dina stadsfesten-biljetter än?". Jag svarade att jag inte hade det än men att jag skulle försöka ordna några nu innan fredag och då får jag till svar "Jag har en biljett som jag får ge bort så jag tänkte ge den till dig." En 2-dagars biljett till mig! Gratis! Hur bra vänner har man inte egentligen? En tjej i min klass som jag känt i knappt 1år väljer att ge biljetten till mig, jisses vilken pärla säger jag bara. Så nu har jag mig en 2-dagars biljett till stadsfesten som äger rum nu till helgen. Jag längtar faktiskt, första året som 18åring med, inte illa!



söndag-onsdag


Både söndag och måndagkväll spenderade jag med fina vänner i Gissjö där vi grillade korv, åt gotta och spelade kort. 2 riktiga myskvällar. Det känns verkligen att det är sommarlov när man umgås med sina vänner mer ofta och sent in på kvällarna/nätterna.

Igår, tisdag åkte jag och vännerna iväg till en annan stuga(kommer inte ihåg vad det hette där den låg). Den var verkligen döfin och jag blev så himla sugen på att ha en egen stuga. Det är nog ett måste i livet, att nångång äga en sommarstuga, så grymt mysigt. Iallfall så blev det grillning av både kött och korv den kvällen, vi åt massa gotta, spelade spel och bara mådde gott. Vi såg också en grymt bra skräckfilm, "The Ward". Den är ett måste att se, riktigt skrämmande men man måste samtidigt ha hjärnan på hugget.


Bild fr. google.se



lördagen


Vi rullar över till lördagkväll som jag spenderade med mina vänner till en början i bollsta där det var 18års-fest. Riktigt mysigt och jag önskade att jag hade kunnat stanna längre. Men vi rullade vidare redan vid åtta för att se en fotbollsmatch mellan Undrom-Kramfors som slutade 1-1. Efter det rullade vi vidare hem till en kompis och spenderade resten av kvällen, ända till 02.00 då det var dags att sussa. Men kvällen bjöd på många skratt, tända ljus och god tårta.


Min fredag


Det känns som det här är första kvällen på länge som jag inte har något alls att göra. Jag har trots allt haft något att göra 5 kvällar i rad. Tänkte uppdatera lite om dom dagarna/kvällarna nu när jag ändå inte har annat för mig.

I fredags var det studenten här i Kramfors och jag gick ut för att fira med Sofie. Men innan det kom Sassa över för att sminka och fixa mitt hår, eftersom jag själv inte har det i nöjet. Dock la jag ned tid på naglarna som fick rosa tippar. Och klädseln fick bli ett urringat linne(bak som fram) med en bandeau bh under, en hög midjekjol och mina vita converse. Precis som jag gillar det.

Min kväll var toppen med trevligt sällskap och det slutade med att jag rullade hem till Tomas och sov där. Dock var min lördag inte alls lika kul, bakfull som tusan fast jag inte ens hade druckit mycket kvällen innan. Typiskt mig.

 



sommarlov var det här!

Justeja, kan ju berätta att jag fått sommarlov idag med. Jag börjar nu med 3veckor och sedan hoppar jag in på jobb i 6veckor och sista veckan på sommarlovet har jag ledigt igen. Inte mig emot det här inte, låter rätt bra tycker jag.

S
å min dag har i princip varit så bra den kunde bli, träffat vänner, fått sommarlov, pussats med hjärtat och fått mig en ny och snygg väska. Det som kunde blivit lite bättre skulle varit om hjärtat hade stannat här över natten men jag får hålla mig tills det blir lördag istället.

N
u ska håret tvättas och sedan vet jag inte vad jag ska göra. Känner mig lite rastlös faktiskt.


världens bästa pojkvän är precis vad jag har♥

Åhåå, jag har världen sötaste pojkvän!! Vi var till Härnösand idag för att besikta bilen och efter det kikade vi runt i affärerna som fanns. Inne på första affären vi var in på hittade jag denna skönhet(väskan) och blev såld på en gång. Jag vet inte vad det blivit med mig som helt plötsligt fått ett intresse för väskor!? Iallfall så kikade jag lite på den och sen gick vi vidare. Men innan vi skulle rulla hemmåt någon timme senare så sprang vi in till affären för att kika på väskan igen, hade funderingar på att köpa den fast det är väldigt snålt med pengar i börsen just nu. Men nu är det så att jag har världens bästa pojkvän♥ som förstod att jag ville ha den väldigt mycket och därför fick den av honom. Hihi! Blev så himla glad och är det fortfarande. Den ska användas flitigt i sommar och jag tänker inviga den redan imorgon.


4juni


Hej hallå eller godmorgon! Blev inte mycket sömn inatt för en viss Matilda. Förkylning, behöver jag nämna mer? Snor, snor och snor. Hoppas på mycket bättre sömn inatt.

Var en sväng till Övik igår med Sofie och Evelina, riktigt kul. Och visst kom jag hem med lite små ting ändå, jag som bara skulle följa med för sällskapetsskull. Jag som var näst intill pank, är ännu närmare ordet pank idag. Ska visa upp mina små köp en annan dag när jag är hemma, om jag inte glömmer bort det.

Sitter nu hos Tomas medan han sover och jag är redo för dagen. Har inga speciella planer förrän i eftermiddag/kväll när vi ska till Gissjö för att umgås med fina vänner. Grilla, kolla på film också var det tänkt att ta första doppet ikväll men jag tror jag får flytta fram det. Om det inte skett ett mirakel och min förkylning har försvunnit till kvällen.

Vet inte vad som händer nu, ska väl fortsätta att fördriva tiden genom att sitta här och glo. Hålla tummen på att Tomas vaknar snart.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus