mjukstart

Dags att göra det sista innan jag ska traska ner till skolan, känns skönt att det inte är en någon lång dag idag. Tror jag bara har tre lektioner om jag inte minns fel. Så idag var det sovmorgon som gällde och kortdag, stoort plus på de! Bra med en mjukstart på en måndag. =)



nighty nighty

Jag precis läst igenom spanska läxan med hjälp av mamma, det var två dialoger och jag har även läst dem under helgen med älskligen så jag kan dem rätt bra nu.

Det har inte hänt mycket sen jag bloggade sist så jag tänkte bara skriva ett kort 'godnatt inlägg' innan jag lägger mig i sängen och kollar igenom engelskan och naturen. Blir nog sen att kolla på tv eller en film, har ju en liten sovmorgon imorgon. Hihi!

Godnatt!


Sunday

Här är det lika dött som vanligt..

Idag har jag faktiskt lust att blogga, men jag har istället inget att blogga om. På vardagarna går jag i skolan och när jag kommer hem läser jag lite läxor, kollar datorn och tv;n. Mer än så gör jag faktiskt inte och på helgerna är jag oftast med Tomas, så då är det film och mys som gäller för hela slanten.

Sen är det inte så kul att blogga heller när man inte har några bilder att publicera i varje inlägg och det är inge vidare när man inte är nöjd med designen, som jag aldrig är. Hur mycket tid jag än lägger ner på den så blir jag aldrig nöjd, sån är jag. Men idag bjuder jag på en liten pussbild på världens goaste och mig!

Nu ska jag läsa lite engelska innan jag ställer mig i duschen.
Kram


SP10

Då var skolan igång igen då, SP10 har jag precis börjat och jag hoppas att jag kommer trivas.

Idag var det endast en informationsdag, vi fick vårat schema, lite blandat med andra papper som ska fyllas i, varsitt skåp också gick vi en vända genom skolan så man ska hitta. Själv vet jag var det mesta ligger redan eftersom jag gick där delvis förra året.

Det är inte farligt långa dagar och jag har två sovmorgnar om jag förstår det rätt, mån och ons, inte mig emot! Det beror dels på att jag redan läst matte a och svenska a, men till våren hoppar jag nog in i matten igen så jag inte glömmer allt tills jag ska börja läsa matte b.

Vi är drygt 20tjejer i klassen och 1kille, men det ska nog gå bra det med. Det ska bli kul när man lärt känna alla o.s.v.  Jag var ju som en aning nervös redan igårkväll och imorse, men det gick bra och som tur sov älskligen hos mig inatt så det kändes lite bättre. =) Hihi!


20aug

Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sedan se One tree hill. Efter det får jag vänta och se vad som händer, jag har mina funderingar men inget är riktigt bestämt än.


här-nös-and

Jag har ganska precis kommit hem från Härnösand där jag var med mamma och min syster. Först skulle mamma fixa med en sak, så jag och min syrra bara satt och surrade i en trappuppgång om tatueringar, piercingar och sånt under tiden. Sen var mamma äntligen klar så då traskade vi runt på stan lite, fick med mig hem 3st skrivhäften till skolstarten. Jag vet inte riktigt hur många jag behöver så jag får avvakta och se. Det blev käk på stan och sedan satt vi ute och åt glass innan hemfärden började.

Nu skulle jag behöva hitta en liten och behändig kalender..








back to school

Om jag ska vara helt ärlig så längtar jag lite tills skolan börjar, alltså på måndag(23aug). Jag har inte längtat på hela sommaren, men nu gör jag det. Jag har inte sagt det till någon eftersom jag vet att så fort skolan börjar kommer jag längta som ett tok till alla lov och börja klaga. Sån är jag!

Men jag tror det sitter mycket i hur det var med skolan förra året då allt bara gick fel för mig, valde fel linje, började IV där jag vantrivdes så mycket det bara gick o.s.v. Så i år hoppas jag att det blir bättre, att jag får en bra klass och att jag klarar skolarbetet bra.


'skolredskap'

Nu ska jag fika lite och borsta tänderna sedan åker jag och mamma till Härnösand, förstog inte riktigt vad vi skulle dit och göra.. Men jag tänkte försöka få med mig hem lite 'skolredskap' som skrivhäften, almanacka och kanske några mappar. Ett suddigum behöver jag också, sen ska det väl inte var nå mer. Inte länge kvar nu, endast 3dagar kvar sen smäller det!

Oj, nu måste jag skynda mig lite, vi ska fara om en liten stund. Hej så länge!







bita ihop och va glad!

Shit pommesfrites!! Klockan är inte ens halv nio och jag är vaken, ställde väckaren på 8.15.. Lite kämpigt måste jag erkänna att det var att kliva upp, men det är bara att bita ihop! Nu ska sminket på och även löshåret, berättar mer om en stund vad jag ska hitta på idag.

BRB!


en smula gör mig tårögd

Herregudis! Jag har snart hostat ihjäl mig, pg.a en liiiten, liten smula som fastat i halsen. Hur löjligt låter inte de? :p Haha! Den vill verkligen inte försvinna fast jag druckit ett helt glas vatten och hostat bra länge så jag fått tårar i ögonen, jäkla vrång smula måste jag säga!

Jag sitter här samtidigt som jag lyssnar på tv;n där Kvinnor som mördar visas, rätt bra program faktiskt, spännande. Ska lägga mig och kolla på det nu och se vad poliserna kommer fram till. Sen blir det nattinatti för mig.


ny

Rummet är städat, jag är nyduschad med nyrakade ben och insmord, lörhåret är tvättat och naglarna är målade. Och här sitter jag igen, men jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon så jag ska försöka somna tidigt ikväll, hur det nu ska gå.

 



rensa, blir som renare

Då var man själv igen, fast inte länge till eftersom älskligen kommer imorgon igen. Vi tar vara på våra sista lediga dagar tillsammans, han har ju trots allt bara varit ledig den här veckan på hela sommarlovet.

Nu ska jag ta tag i städningen som verkligen behövs i mitt rum. Ska rensa lite småsaker med, om jag ens ha nånting som kan kastas? Tveksamt, men man vet ju aldrig om det kanske finns något litet att slänga iväg. Känns lite bättre då tycker jag, om jag kan kasta något, blir som lite renare konstigt nog. Hehe!

Sen ska löshåret tvättas med, även mitt hår och hela jag. Så nu ska dammsugaren fram och sen besöker jag duschen!


UP

Slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag och älskligen kryper ner i sängen.

Idag har vi bara legat i sängen hela dagen, vi låg där och funderade på vad vi skulle hitta på och helt plötsligt var det kväll!! Så vi traskade ner till hemköp och köpte chips, dipp och cocca, sen gick vi hem till mig igen och kollade på filmen 'UP'. Gullig film, men lillkillen oskar som är scout, hihi!

Nu ligger vi i soffan och kollar på Scrubs, får väl se om man får mer gjort imorgon än vad man fick idag. Skulle inte tro det, men man vet ju aldrig. Godnatt!



hoffmaestro


Lägger in en av Hoffmaestro´s låtar So do you(slimi jimi bubby boy) som är grymt bra och den påminner en hel del om Yran.

Nu ska jag packa väskan med tandborste, ombyten o.s.v sen vänta på att älskligen kommer och då far vi vidare till lugnvik. Efter vi varit där så sussar jag hos honom så mer inlägg än så här blir det inte idag. 




maaat

Nu ska jag göra iordning lite mat så den är klar tills One tree hill börjar, är sugen på nachotallrik men vi har ingen sallad hemma så jag får hitta på något annat. Makaroner kanske?



lockat och klart


Då var håret lockat och klart, ska måla naglarna och sen måste jag göra nå käk, är redan döhungrig. Efter det vet jag inte vad som händer, får väl se om man hittar på något eller ej.

Tycker det kan bli kväll redan nu så man kan fara på bilbingon. Hihi! Trodde vi skulle vara dem ända umgdomarna där, men tro det eller ej så var det faktiskt fler. Haha! Det skulle ju inte skada om man vann en slant med 8-)


cruising bilder

Jag slänger in bilder sedan förfesten hos Elin nu medan jag väntar på att locktången ska bli varm.

Tomas och Jacke, inte så sugna på att vara med på kort som vanligt ;)

Elin, Sandra och Emma =)

Elins syrra och hennes kille =)

Fulla och glada? Nja, glada i alla fall =D

Fina flickor hela högen!

Ewe och jacke =)

Brudarna barfota!

Jag och Ewe!

Det var några bilder sedan cruisingen här i Kramfors, fast endast sen förfesten då ;) Hihi! Såg att det var en suddig fläck på en del bilder som togs lite senare under kvällen, men sånt man får räkna med när det är fest!

Att få in bilderna i inlägget tog sin tid och nu är locktången så varm den kan bli. Dags att börja locka håret då!


17aug

Godmorgon!

Sov till elva idag, dyngtrött så jag ska lägga mig i sängen igen och kolla på Desperate housewives en stund. Sen efter det ska jag göra mig iordning och packa ner lite småsaker i väskan, ska höra om jag ska sussa hos älskligen inatt om han inte jobbar imorgon. Så grymt tråkigt att sova ensam tycker jag, speciellt när man vänjer sig att sova med någon. Måste ju ta vara på dem sista varadagsnätterna nu, för sen börjar ju skolan igen.

DH nu, bloggar mer sen!


nervositet

Sitter nu nyduschad och ska strax krypa ner i sängen och kolla på tv en liten stund. Egentligen hade jag tänkt lägga mig tidigt ikväll med, men det gick inte den här gången heller. Skolan börjar om knappt en vecka och jag är usel på att vända tillbaka dygnet. Imorse var älskligen pigg runt elva och jag var hur trött som helst, kändes som att klockan inte var mer än åtta, inte bra! Iförsig kommer jag vara asnervös kvällen innan skolan börjar så jag kommer nog ändå inte kunna sova då, känner inte ett huvud i klassen som jag ska börja i.. Men så kan det va ibland. =)

Godnatt!


bilbingo

Det blev ingen vinst för mig ikväll och inte för älskligen eller röding heller. Men det tar vi igen imorgon, ryktas om att det blir bilbingo igen då. ;) Hihi! Jag hade ändå en bra kväll, blev dock rätt kallt nu i slutet och det märks att sommaren är påväg mot sitt slut.. Tråkigt nog!


Måste hoppa in i duschen nu och sedan fika lite kvällsfika innan jag lägger mig i min renbäddade säng. Underbart! Det ända som saknas för att det ska bli så bra det kan, det är älskligen!



BINGO!

Är mätt och belåten så nu väntas det fiske och senare ikväll far vi på bilbingo, håll tummarna för att jag kommer hem med en storvinst ;) Hihi!

Kanske man ska skynda sig och städa igenom rummet innan man åker iväg? Det behövs verkligen!!


mobilsökande

Morsning!

Jag tänkte lägga mig tidigt igår, eller iallafall runt tolv men istället blev det halv fyra inatt eftersom jag och älsklingen var ute och sökte hans mobil som han hade tappat kvällen innan. Och efter några timmars sökande så hittade vi den i en buske, som tur var.

Nu vet jag inte vad vi ska göra, verkar som vi ska fara ut med båten och fiska lite. Varför inte? Det verkar inte finnas så mycket annat att göra ändå så. Sen får jag väl se om jag sover hemma eller ej, det lär nog märkas, sover jag hemma så bloggar jag nog mer men annars blir det nog inga fler inlägg idag. ^^


15aug

Det blir inte mycket bloggade för min del idag, jag har knappt suttit vid datorn något. Däremot har Röding gjort de en hel del och under tiden låg jag och älskligen i sängen och lyssnade på när han läste bloggar för oss, eller för mig mest. Hehe!

Sen har jag och röding varit ner på stan för att handla hem lite kräm till älskligen som inte rest sig från sängen på hela dagen också blev det lite gotta för våran del. :D

Nu ska vi kolla på Ice age 3 och sen vet jag inte alls vad som händer, kanske man ska lägga sig tidigt ikväll, det kan nog behövas. Så bilderna från Elin får komma upp en annan dag. Hej så länge!


jag har dem bästa

Vilken jäkla kväll/natt det blev, ena stunden var det jättebra och andra jättedåligt. Men det är väl sånt som händer ibland? Som tur har jag verkligen världens bästa vänner som verkligen bryr sig och ni ska veta att jag bryr mig tok mycket om er med. Vad som än händer så finns jag där för er!

Jag har lite bilder från kvällen, men dem är fortfarande på kameran så jag lägger in dem en annan dag. Tror iallafall att det ska finnas några få bilder, om jag inte är helt ute och cyklar..

Ska läsa lite bloggar nu och sen se om älskligen kanske vaknar till liv, stackarn har ju fått feber!



kör på lockigt ikväll

Godmorgon! 

Jag kan inte lova att det blir mycket uppdateringar idag. Därför skriver jag och berättar lite om hur min dag kommer se ut redan nu.

Ewe och Sassa kommer hit strax efter ett och då ska mitt löshår vara lockat och klart så Sassa kan sätta i det, samt locka mitt hår. Sen går dem vidare och jag gör mig klar för kvällen, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig ikväll. Jag har ett alternativ, men jag är inte riktigt hundra på det. 

Runt sex ikväll vandrar jag och älsklingen till en kompis för att föra och sen gissar jag att det är stan som gäller en stund. Efter det vet jag inte var kvällen tar oss nånstans.

Nu ska jag passa på att locka löshåret medan älsklingen fortfarande sover, sen tvätta bort gårdagens smink och lägga nytt. Får se om det blir något ynka inlägg lite senare eller ej. =)


lika

Vi kom hem från fotbollen för ca 1h sedan nu och matchen slutade 1-1. Det var väl inte en av dem bästa matcherna jag sett men det var helt okej, jag hade ju trots allt bra sällskap, choklad och cola. ;)

Nu ska jag krypa ner bredvid älskligen i sängen och kolla på Ice age 2, om inte han vill fortsätta se det han kollar på just nu.. Ska nog göra några varma mackor med, det sitter ju aldrig fel!



fotboll

Det blir nog ingen hemmakväll ikväll heller, verkar det som. Istället ska jag på fotboll med pojkvän och hans lillebror, Kramfors-Undrom. Men det är ju inte helt fel det heller, var ett tag sedan jag var och kollade på fotboll så det är väl på tiden nu. =) Hihi!

I övrigt så gör jag inte mycket, har precis kollat på One tree hill och nu sitter jag bara här och lyssnar på musik i väntan på fotbollen.


Lyssna och njut!



ps är inte min grej

Ett litet smakprov på det jag håller på med i ps och det lilla jag har lärt mig på den här timmen;


Jag har lärt mig att ändra ögonfärgen. Haha! Mycket att komma med också har jag lärt mig att göra lite andra små ändringar men det är inte ens värt att visa. Ps är på tok för svårt för mig och nu måste jag börja med lunchen/middagen.


genomskinliga kläder

Sminket är på plats, håret med, tänderna är borstade och snart ska jag göra mig lite lunch. Det får bli nachotallrik idag igen. Hihi! Sen ska jag bara vänta på att älskligen ska komma, kanske kolla på tv under tiden. Eller försöka klura lite mer i ps, som enligt mig är apsvårt.

Idag har jag på mig ett vitt och slappt linne från Ginatricot och ett par svarta shorts från samma butik. Ser nu att linnet är jäkligt genomskinligt och att bh;n nästan lyser igenom, men det är väl ingen som dött av de?


lack


Eftersom det är fest imorgon så lackade jag naglarna redan igår, det blev inget speciellt bara ett lack som skimrar. Enkelt med snyggt och matchar till allt, perfekt! Nu återstår det bara att se om lacket sitter kvar på alla naglar till morgon eller om det blir till att måla om.. Det syns inte så bra på bilden, bara på ett par naglar men det är alltid nånting. =)



13;de aug 0'10

Morsning korsning!

Jag har precis vaknat och ska hoppa in i duschen nu, göra lite hårinpackning, raka beeenen och stå där i hundra år bara för att. Hihi! Sen blir det att fika lite frukost och göra mig klar för dagen, som i övrigt inte har mycket att erbjuda. Hehe! Vill bara att det ska bli eftermiddag så älskligen kommer. =)

Och nu när jag skulle skriva rubriken(som fick bli dagens datum) så ser jag att det är Fredag Den 13;de!!! Läskigt!


serier

Nu börjar min kväll, SATC, 2½men, Scrubs och Jims värld. Dock visas en del serier samtidigt men det är smällar man får ta när man fastnar för nästan alla serier. Iförsig är det oftast repriser på 2½men och Scrubs som jag redan sett 1-2ggr så dem kvällarna är det SATC och Jims värld som gäller.

Efter Jims värld som slutar runt halv två i natt så är det läggdags för mig, är redan trött eftersom någon åkte runt på en åkgräsklippare utanför mitt fönster runt åtta imorse. ÅTTA?!! Jag har inte varit vaken så tidigt på lääänge, länge! Så vi säger väl gonatt!


lite mys och lite..

Imorgon kommer äntligen sötnosen hit och sover här hela helgen, dock blir det ingen mysig hemmahelg, eller i alla fall inte hela helgen. För på lördag går det rykten om att det är fest eftersom det är cruising här i 'stan', så då ska vi till en kompis och föra lite och sen vet jag inte var vi tar vägen. Men det får vi se då!

Däremot imorgon så blir det en myskväll med film och gotta precis som förra helgen och det ser jag verkligen fram emot. =) Hihi! Så idag har jag fixat hem lite filmer som b.la Ice age 2 och 3, måste ju se dem nu när jag sett ettan. ;) Skulle se 2;an för någon kväll sedan, men då hade jag råkad tagit hem med engelsktal och jag vill ha med svensktal. Men nu är det fixat och klart, bara älsklingen och godiset som saknas nu. ;)




inte bra, inte bra!

Oooooh nooooo! Kollade Dexter precis för att se så jag hade fått mina betyg sen förra året, MEN då visar det sig att jag inte fått det i matte A som jag egentligen skulle ha.. :(:(:(:( ååhååå! vill inte läsa om matten, så svårt ju..


en dag/kväll med sällskap

Eftersom det inte var riktigt min dag i förrgår så bloggade jag inge mer än ett ynka inlägg, om man ens kan kalla det för ett inlägg..? Och igår var jag med Sassa så då hade jag ingen tid till att blogga. Vi spelade kort, solade, såg film och åt naturgodis, precis som vi brukar göra. Riktigt kul att hon kom, för det är inte som förut när jag var med henne i stort sett varje dag. Nu händer det allt mer sällan, så man får ta vara på när det väl sker. =)

Idag blev det en tur till solariumet igen och sen färgade Sassa mitt hår lite mörkare brunt innan hon for hem, så nu ska forthoppningsvis alla slingor vara puts väck!



...

Idag är det inte min dag.... Inte ens i närheten av min dag.
Och dagen blev inte bättre när jag fick reda på att jag troligtvis måste ta ut min navelpiercing. Bara 500kr åt skogen med andra ord.


23.15

Då var det dags att göra kväll igen.. Eller i alla fall så tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på tv, kanske SATC eller 2½men, har inte bestämt mig än.

Ska försöka få mig ner till solariet imorgon, det är nästan ett måste. Utgång på lördag och man kan ju inte vara blekast heller. Sen så är det ju faktiskt skönt att ligga i ett solarium och låta tankarna bara flöda, tycker i alla fall jag. Hihi!


den sista av dem tre

Jag har bara legat i sängen och soffan hela dagen, ätit lite nudlar, sovit och inge mer. Tror nästan att jag fortfarande är trött sen igår när jag väcktes av väckarklockan som inte hänt mig på rktigt, riktigt länge.

Men nu ska jag och mamma se sista filmen i en triologi av Stieg larsson, med andra ord 'Luftslottet som sprängdes' och till de ska jag äta min magnum gold. Smaarrigt!



klurat för länge

Nu har jag suttit och klurat med bloggdesignen för länge och inte heller kommer jag någon vart.. Eller ja, en liten bit med inget som riktigt märks. Så nu ger jag upp för dagen!

Jag vet inte vad jag ska göra idag.. Det är regningt ute så man kanske bara ska ligga inne och se film. Om jag nu hittar någon bra som jag vill se.

Får väl se om det blir några mer uppdateringar senare under dagen, lite tveksamt faktiskt.


om en månad

Nu är det bara 1månad kvar sen har jag och älsklingen 1år tillsammans. Tiden går verkligen fort när man har roligt och när man är lycklig. Jag trodde inte jag kunde blir mer kär än vad jag var, men det är precis det jag blivit, i min Tomas.


090909<3
Jag älskar dig!
Lite synd att man inte träffas nånting idag, det är ju torts allt våran 11månaders dag.



ett inlägg nu på kvällskvisten

Det blev en sväng till Hemköp så här på kvällskvisten med Emmali för att köpa lite gosaker. Skönt att det var så varmt ute fast klockan är elva, sommaren är inte över än trots allt.

Tänkte lägga mig i sängen och kolla på filmen som går på 6;an nu, som säkert är slut när jag väl lägger mig.. Eller kanske man ska göra ett försök att få hem Ice age 2 och kika på den istället. Får se hur det blir med den saken.


Vi har alla ett litet barn inom oss ;)


Jag kanske t.om slocknar så fort jag lägger mig, vaknade trots allt redan runt halv tio imorse när älsklingens väckare ringde. Och så trött som jag var då har jag inte varit på länge, tro hur det ska gå för mig när det är dags att kliva upp i tid till skolan? puuh...


myshelg med godingen min

Jag hade en jättemysig helg tillsammans med Tomas, mycket mys och gotta. Såg några filmer, b.la Ice age som jag aldrig hade sett innan eftersom jag inte trott att den ska ha varit bra. Men tro det eller ej, jag gillade den faktiskt. Ska nog fixa hem dem andra filmerna med, tror det fanns.. Kanske 2st till? Hihi


<3
Nu vill jag ha nästa helg på en gång så man kan mysa lite mer och sen så är det mycket möjligt att det bli utgång på lördag. Men innan dess är det hela fem dagar och jag vet inte alls vad som händer då, förutom en filmkväll på onsdag kanske?



efter många om och men...


Jag, Emmali och 'storbloggaren' Isabelle strömberg
Och som vi skröt för en del här hemma om att vi hade träffat henne ;) haha!

<3, Världens bästa Emmali och jag =)

Europe som förövrigt var gryymtbra! Dock ingen vidare bra bild

Hjärtat mitt och jag<3

Jag kan helt klart säga att Yran var värt varenda öre som jag spenderade där, ångrar dock att jag inte åkte en enda karusell men det kändes inge lockande att åka ensam. Europe var grymma, sällskapet var mer än bra(det var bäst) och inte på tal om Teddybears som var mycket bättre än vad jag hade trott. Dem var asgrymma! Ångrar att jag inte gick dit tidigare och kollade på dem med deras jättebjörnhuvuden. Men gjort är gjort och jag ångrar mig inte en sekund att jag for!


bilderna sen yyran


Partyglaset var med(såklart) och 'fin'drickat fyllde det!

Sra och Stoffe hemma hos Stoffe

En kväll förade vi hemma hos Jackes syrra som förövrigt har en grymt fin lägenhet ;)

Emmali, Collen och lite av Anton hemma hos Jackes syrra.

Lite av gofolket!

Resterande bilder lägger jag in senare idag, nu måste jag fika lite och sen hoppa in i duchen!


imorgon


Bilderna sen Yran kommer imorgon istället, nu är det How I met your mother och sedan sängen. Godnatt!



6aug 0'10

Oho, inte länge kvar tills älsklingen kommer nu. Hihi! Eller kanske lite länge, men inte så farligt.

Sitter och kollar på Scrubs nu samtidigt som jag funderar på att lägga in lite bilder sen Yran, eftersom jag inte gjort de än. Får se om det blir av idag eller imorgonbitti när jag vaknar. Naglarna blev i alla fall lackade och nu är det dags för mig att borsta tänderna innan jag äter upp all daim som står framme på tvrumsbordet.

Bloggdesignen måste jag också ta itur med så småningom..


en tripp hit och dit

Det blev en tur till Sundsvall med mamma och syskonen idag, en aning stressigt när vi skulle fara med tanke på att jag vaknade klockan ett, skulle hjälpa mamma lite med en sak på datorn och sen skulle vi fara redan kvart över ett. Så jag fick fika och sminka mig i bilen påväg dit som för övrigt var kokhet..

När vi väl var där gick vi runt i affärerna och sedan blev det middag på tacobar, så grymt gott. Påväg hem stannade vi hos syrran en stund där hennes kille var, det blev lite youtube-klipp(som mamma skrattade ihjäl sig åt som vanligt) och bara lite surr.

Nu har jag och mamma precis kollat klart på Flickan som lekte med elden och ätit daim och tacochips, himla mysigt de.



Jag vet inte riktigt vad som händer nu, får väl se om man orkar lacka om naglarna kanske. Eller så blir det väl att jag sitter kvar här, som det lutar mest åt.



nacho till film

Sitter i soffan just nu, har precis kollat på film med mamma. Först blev det Kopps och sen såg vi Män som hatar kvinnor och som jag trodde så gillade hon den. Så jag antar att det blir dem andra två filmerna imorgon eller någon annan dag framöver. Till de åt vi nachotallrik som vi gjort själva, huuuur gott som helst, så nu lär det nog bli tacos några dagar till för min del.

Men nu vill jag bara ha fredag, så sötnosen kan komma nångång. Den här helgen blir vår första ensamma helg sedan vi blev tillsammans tror jag och det är nästan 1år sedan!! Så det ska bli mysigt att vara själv med honom, vi ska kolla på lite filmer, äta gotta och bara ha det mys hela helgen och som jag har längtat. Det har varit bestämt nu i lite över en vecka och jag har verkligen räknat ner dagarna, nu är det bara 1dag kvar sen är det äntligen fredag.



film hela dagen lång

Det blir inte mycket uppdateringar här just nu, men jag har helt enkelt ingen lust. Men jag publicerar det här lilla inlägget så det inte är allt för tomt här. Om jag nu lyckad få till något inlägg ens..

Idag har jag i stort sett kollat på film och tv hela dagen sen jag vaknade(runt 13.00-tiden), jag hade en sådan jäkla hosta tidigare idag så jag har varit trött/slut hela dagen. Därför passade det bra med film hela dagen lång, så jag och mamma har så gått som bott i vardagsrummet idag.

Imorgon ska vi fortsätta kolla på filmer, vi vill båda kolla på Kopps och sen ska jag fixa 'Män som hatar kvinnor' o.sv eftersom mamma inte sett dem filmerna än.

Och som ni säkert kan se så håller jag på att fixa och trixa lite här i bloggen, men det gick inte min väg idag. Så jag fortsätter någon annan dag när jag känner för det, nu ska jag sova. Gonatt!


bakning

Nu under kvällen tog jag mig i kragen och bakade chokladbollar som jag tänkt göra i flera dagar innan yran. Det gick som smort och nu står dem i kylskåpet och bara väntar på att ätas upp. Så ikväll blir det nog film och chokladbollar för mig, har ändå dragit på mig en jädra förkylning inkl hosta, så det passar ju som handen i handsken.



bilder inom kort

Jag tänkte lägga in lite bilder sen Yran nu ikväll, men jag gör det någon annan dag istället, kanske imorgon när jag fått några bilder från Emmali. Dessutom är jag ändå så trött så jag ska redan nu krypa ner i kojs och kolla på tv. Men först borsta tänderna!

Förresten, träffade en storbloggare med när jag var på Yran, inte alla gånger man gör det. ;) hihi


östersund/yran

Storsjöyran var grymt i år med, artisterna, sällskapet, allt! Visst kunde väl vädret ha varit bättre, men de få minuterna det regnade bar jag ändå en regnponcho så det skadade inte med lite regn.

Jag kom hem runt 18.00-tiden idag, packade upp väskan och tog mig sedan en lång dusch. Det behövdes verkligen efter helgen. Och nu när jag tänker tillbaka så saknar jag redan yran och Östersund, det är en sån himla mysig stad som jag faktiskt inte alls skulle ha något emot att bo i..


Ett år kvar, sedan är det möjligtvis Yran som gäller för tredje året i rad!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus