tidig kväll och sovmorgon

Sådär! Då var spanskan klar, jag vet dock inte om jag har gjort rätt men jag har iallfall gjort ett försök och det får räcka. Att skriva en berättelse efter ca 1månad med spanska är inte det lättaste, speciellt inte när man bara fått lära sig några ynka frågor och hur man säger 'jag heter'..

Sovmorgon imorgon och jag hoppas jag kommer kunna utnyttja den, det skulle inte sitta fel att sova till iallfall 10. Men hur ofta händer det? Jag vaknar alltid tidigt när jag har sovmorgon.. Blir nog en tidig kväll fast sovmorgonen imorgon.  Såå godnatt!


ny dag med nya tag!

Då var det tisdag, en helt ny dag med nya tag!

Efter ett litet sms igår så kändes min kväll mycket bättre, jag kunde dock inte plugga men det kändes ändå bättre på något vis. Och skönt var ju de!

Jag ska alldeles strax börja traska ner till skolan i sällskap av Emmali. Kändes inge lockande att kliva upp i morse när väckaren ringde, men när jag väl kommit upp så kändes det mycket lättare. Jag har ju sovmorgon till 11.45 imorgon som jag får försöka utnyttja istället. Dagen består av 3lektioner och om jag minns rätt så ska dem lektionerna vara samhällskunskap, naturkundskap och geografi. Lite småtråkig dag men det funkar.

Dags att stänga ner och göra det sista nu innan jag beger mig ut i kylan.. burrrr.....


ta mig tillbaka NU!


Idag är en typiskt dag då jag längtar tillbaka till Kroatien..



Umgås med vänner varje dag i en vecka<3

 


Gå ut på kvällarna!

 


Mysa med hjärtat lite närsomhelst och varsomhelst<3


Sola, bada, bara ta det lugnt och njuta av värmen, allt det saknar jag!



alla dagar kan inte vara mina

Fast jag inte hade några lektioner på hela dagen så är det här inte min dag känner jag. Det gick inte alls bra för mig att plugga hemma, fast jag har orken så går det inte. Det tar liksom stopp? Jag kommer inte ens på en ynka liten berättelse som jag kan skriva, inte ett pink. Ont i magen har jag med och fryser gör jag. Jag hoppas att morgondagen blir mycket bättre än såhär!


inte en lektion på hela måndagen

Min vecka börjar med en sovmorgon till 10.35, trodde jag. Jag kommer fram till skolan, sätter mig med några ur klassen och surrar lite och ca 10min senare får jag reda på att alla lektioner är inställda idag. Så jag kan inte säga att jag gjort mycket nytta hittills. Men istället för att gå hem på en gång så stannade jag och några ur klassen kvar och surrade någon timme till.

Tog hem spanskan iallafall, ska se om jag förstår vad jag ska göra och om det är så pass så ska jag nog försöka börja med det med en gång. Läsa igenom och rätta till historian skulle jag också behöva eftersom den ska in nu i veckan.


någon timme senare

Jag, mamma och bror såg filmen jag nämnde i förra inlägget, "Vertige". Filmen dög, men den var inte speciellt läskig, kanske p.g.a sällskapet jag hade eller så var den bara inte så skrämmande helt enkelt.

Nu sitter jag och väntar på älsklingen som är påväg, äntligen säger jag bara. Hihi! Blir nog Idol ikväll för oss och kanske någon film eller bara en massa mys.

Ska stänga ner här en stund och kolla på någon film som går på tv;n nu medan jag väntar på älskligen och på att Idol ska börja.


"Vertige"

Ska man ge filmen "Vertige" en chans tro? Stod i kommentarena att den skulle vara lik "Wrong turn"-filmerna och dem gillar jag ju. Dock känns det som att jag har för mycket "spring i bena" för att se film. Jag vill göra något, träna eller typ vad som helst. Jag som hade sett fram emot den här helgen så grymt mycket, men nu vet jag inte längre. Ajaa, får väl se om jag ska rulla igång filmen eller ej.


24sep

Jag tänkte egentligen inte blogga något idag, iallafall inte så länge jag inte har några bilder att visa. Men jag är så himla uttråkad så det inte är klokt, jag har inget att göra och därför bloggar jag lite ändå. Fast jag egentligen inte har något roligt att berätta om.

Det känns så... Tomt, typ? Jag har inga läxor, ska bara läsa ut min engelskabok men den ska inte vara utläst förrän ännu nästa vecka och jag har bara ca 20sidor av de 300 kvar, så jag tänkte vänta lite med det. Sen är Tomas i Umeå för tillfället men om jag har tur kanske han dyker upp senare ikväll. Annars då? Hm.. Jag har ingenaning ja..


23september

Hej! Eller jag kanske t.om kan skriva "Godmorgon!"?

Skoldagen gick som väntat, riktigt fort. Det känns nästan som att jag inte ens varit på skolan än, men det passade bra att sluta så pass tidigt idag så jag hinner träna lite inför naturkunskapsprovet som tar rum imorgon. Men mer än det vet jag inte vad som händer idag, ska se Idol ikväll iallafall om det är idag. Vad mer?? Lär nog sitta här mesta delen av dagen/kvällen, i tv-soffan alltså framför tv;n, datorn och läxorna.


förkylning

Egentligen borde jag bädda ner mig i sängen nu, skola som gäller imorgon. Men det känns knappt värt det, jag vet att jag kommer somna, men vakna lite snabbt eftersom jag lyckats åkt på rinnsnuva. Så grymt jobbigt! Skippar nog idrotten imorgon och har då bara en lektion, samhäll tror jag. Så min skoldag går nog rätt fort imorgon eftersom samhällslektionerna går undan nu när vi har grupparbete.

Ska lägga mig och läsa en stund, får väl se om jag slocknar eller ej. Godnatt!


sundsvall sjukhus

Besöket på sjukhuset gick precis som vanligt, blev dock ett ovanligt långt besök den här gången. Låg där i ca 1h och 30min, medan i vanliga fall tar det bara drygt en kvart - tjugo minuter. Men det gjorde mig iget eftersom vi inte hade nå brottom, var ju ledig hela dagen.

När jag var klar på sjukhuset åkte jag och mamma in till Birsta och trippade runt där, tråkigt nog fanns det inte alls nå mycket roligt där, hittade bara en enda tröja som jag fick av mamma. Fast det kanske var bra med tanke på att jag inte hade nå pengar. Men lite nya plagg i garderoben skulle verkligen inte sitta fel nu till hösten.


En liten vit långärmad tröja från Bikbok

Jag har ganska precis läst lite läxor, har ju som sagt prov i naturkunskap nu på fredag. Gäller att alla eller iallafall de flesta frågorna sitter som handen i handsken då!

 

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta så Idol börjar, ska nog ta och tvätta bort sminket och läsa lite bloggar under tiden.



ledig från skolan en onsdag

Det har inte blivit mycket uppdateringar idag och det är för att jag inte gjort något speciellt. Förutom att jag varit på skolan och på minnesstund som jag reda berättat.

Just nu sitter jag under filten i soffan och kollar på Idol som säkert många av er med också gör. Efter Idol vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag borde plugga men det känns inte riktigt som att jag kommer göra det. Men jag får se.

Imorgon väntar iallafall ett besök på sjukhuset i Sunsvall och när det är klart ska jag och mamma hänga lite på Birsta city. Hihi! Dock är jag ju pank, men det skadar inte att fönstershoppa lite och kanske få någon go´mat från donken eller tacobar, det skulle verkligen inte sitta fel!


minnestund den 21sep för dig V

Slutade redan vid 14-tiden men valde att gå på minnesstunden för Victor istället för att gå hem. Det känns så konstigt och samtidigt hemskt att man en dag ser en person och att det sen kan ha varit den sista.

En sak jag fastnade för speciellt mycket under minnesstunden var när rektorn berättade att det som vanligt finns en bok man får skriva i, t.ex sitt namn, ett minne, en hälsning eller i stort sett vad man vill. Men när hon sa 'som vanligt' så lät det verkligen hemskt. Det ska inte vara som vanligt att det ska finnas en sådan bok, sånt här ska inte hända så ofta att det blir som vanligt! Var är Kramfors påväg, var är hela världen påväg?


21sep

Godmorgon! Läxläsningen gick mycket bättre än väntat igår och jag behövde inte ens tvinga mig själv att läsa ett kapitel i boken, det fick t.om bli två.

Nu kurrar min mage så himla mycket och jag är så hungrig att jag mår illa. Måste slänga ihop lite frukost innan jag ger mig av till skolan som idag innehåller lektioner som samhäll, där vi här ett grupparbete, inte mig emot. Naturkunskap, hoppas att vi får träna inför provet och tillsist geografi där jag inte har en aning om vad vi ska göra. Om det inte var idag vi skulle kolla på stenar? Jag minns inte riktigt.

Men nu kan inte magen vänta längre känner jag, måste fika frukost med en gång!


läxor i sängen


Min finfina(fulfula) pyamas fick åka på ikväll eftersom det är så himla kallt i lägenheten!! När sätter dem igång elementen igen?!!

Nä, man tar väl och bäddar ner sig i sängen nu så man hinner läsa lite läxor innan ögonen säger godnatt. Jag har fortfarande inte läst nå mer naturkunskap idag fast jag borde ha gjort det och fast jag inte haft ett pink för mig egentligen. Men det är sånt som händer! Ska se om jag orkar läsa ett kapitel i engelska boken med, eller iallfall några sidor.

Godnatt!



vänner är något man inte klarar sig utan!

Det händer ofta att jag tänker på saker och ting lite väl mycket, men det är inte alltid så fel det heller. Både bra och dåliga saker händer här i livet, stora som små. Men istället för att sitta och grubbla över det dåliga som händer och bita sig fast i det så kan man väl ta sig i kragen och 'fixa' det. Allt blir bra så småningom, fast om det inte alltid känns så. Visst, det kanske inte blir bra till 110% varje gång, men det sitter mycket i vad man själv vill med. Man kan inte alltid sitta och vänta på att något bra ska hända eller att alla problem ska lösa sig av sig själva, det vet vi.

Jag vill bara säga att jag är jätteglad över att ha de vänner jag har! Det kan bli lite drama ibland, men det är sådant som händer. Hur skulle vi annars veta hur bra vi egentligen har det med varandra? Man behöver inte bråka jämt men när det väl händer så kan man väl försöka lösa det på bästa sätt, prata om det och att båda/alla får säga de dem tycker och känner.

Mina vänner är bäst, vad som än händer. Lite drama hindrar inte mig från att älska dem så mycket som jag gör! Fast man kanske inte umgås jämt heller så ska ni veta att ni betyder så otroligt mycket för mig! Ett stort varmt hjärta till er, ta åt er, ni vet vilka ni är<3

Man släpper inte en vän i första taget, inte jag iallfall!


tunika x2 och en kofta

Nu har jag pluggat lite naturkunskap och lite engelska, har prov i naturkunskap(igen) nu på fredag så jag måste kolla igenom det en gång till idag. Medan det fortfarande är rätt lugnt med engelskan, boken ska vara utläst vecka 40 tror jag det var. Bara vecka 38 än så länge.

Har kollat lite på H&M´s och Bikbok´s hemsidor idag med, hittade lite smått och gott, bla 2tunikor och en kofta utan ärmar som jag skulle vilja ha. Vill också  ha en massa nya underkläder som jag visade i ett inlägg för någon vecka sedan.

Tråkigt att jag ska till sundsvall nu på onsdag när inte ens studiebidraget kommit, men det är inget jag kan göra åt. Får istället hoppas på att vi åker dit någon gång starx efter den 25;e då jag fått mitt lilla studiebidrag(innan jag hunnit göra av med det på skitsaker).


mutants

Jag och älskligen kollade på filmen Mutants igår kväll innan det blev dags att sova. Filmen var bra och spännande enligt mig, dock väldigt tyst. Eller jag tyckte den var ganska fåordig, men det gjorde inte så mycket. Kort och gått så handlar det om Sonia och Marco som är ett par, hur dem försöker hålla sig undan från alla smittade varelser. Dock blir Marco smittad och Sonia måste vara beredd att slåss mot sin egna kärlek.

Nu måste jag ta tag i pluggandet som jag skjutit upp hela helgen för att kunna umgås med vänner och pojkvän, men det var de värt!



19september

Tråkigt nog blir det inga bilder från igår, inte ikväll iallafall. Det blir heller inga fler inlägg efter det här för då hade jag tänkt krypa ner i sängen bredvid älskligen och kanske se någon film. Har som tur sovmorgon till 10.35 imorgon, skönt! Hihi!

Kan berätta lite kort om dagen innan jag kilar. Det spelades 2st fotbollsmatcher i Undrom, först var det Tomas lillasysters lag och sedan a-lagsmatch, spännande men på tok för kallt och blött. Vi var också iväg och hämtade en skoter som älskligen köpte och sen har vi inte hunnit göra så mycket mer idag. Legat och myst lite i soffan bara, det är ju trots allt söndag.

Men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid älskligen och se om han är nå sugen på att se en film eller ej.


tjejkväll

Det blev tjejkväll igår istället hemma hos Elin och det var verkligen supermysigt. Vi åt en massa gotta och pratade massa strunt mellan himmel och jord i flera timmar. Det var tänkt att vi skulle se någon film med men det hade vi vekligen inte tid med. Det blev inte tyst en minut där hemma hemma, märks att det är vääldigt sällan vi har sånna här kvällar. Synd tycker jag eftersom det faktiskt är riktit roligt att vara med dem och skönt att få prata av sig lite.
Ska se sen om jag kanske får låna några bilder från Emmali(som förövrigt alltid är bäst på att ha med sig kameran och faktiskt använder den).

Lite drama kan jag också avslöja att det blev, dock bara skitsaker. Men det är sånt som händer, livet kan inte alltid vara perfekt.

Nu ska jag kika igenom lite bloggar och se om det hänt något nytt här i världen innan det blir dags för fika med älskligen.


inte som planerat, som vanligt

En annan hade sett framemot en tjejkväll hemma hos Elin med bra filmer och gotta, men tråkigt nog så blir det inget av. Jag förstår inte riktigt varför med tanke på att vi var sisådär 6st som skulle dit men nu ingen? Tråkigt att allt måste vara planerat in i minsta detalj och så för en liten tjejkväll eller för vad som helst i stort sett. Nästan aldrig nånting som blir av längre..

Jag kan dock inte göra så mycket åt det nu så jag tänker ta mitt pick och pack(ostbågarna) och rulla hem till Tomas i undrom istället. Inte alls mig emot!



10.000

Okej, jag får väl så lov att publicera ett inlägg då. Men det är ju bara för att Emmali länkade min blogg så snällt, så nu är chansen rätt stor att hennes (minst)10.000 läsare hittar till min blogg med, deni ;)

Såå, vad ska jag skriva..? Hm.. Verkar bli en rätt lugn kommande vecka, inställd engelska till ännu nästa måndag och ledig på onsdag, uunderbart!

Sen är det väl inte så mycket mer än så, saknar mitt gohjärta(som vanligt) och måste snart krypa ner till sängs och plugga(också som vanligt) men sånt är livet. Gonatt så länge!

Tro det eller ej så bjussar jag t.om på en bild idag och det är inte varje dag det händer kan jag lova!





behöver nog ingen väckare

Ganska precis nu ringde min väckarklocka, men som vanligt när jag har sovmorgon(hur lång eller kort den än är) vaknar jag ca 1h innan väckaren ringer. Jag som vill njuuuta av mina sovmorgnar, men inte då. Kanske det blir bättre sen när man gått lite fler veckor i skolan eller något.

Tänker iallafall göra nånting åt håret nu och sedan läsa aftonbladet, tror vi har någon slagts quiz på engelskan. Vi hade iallafall det förra veckan, så det är väl lika bra att 'få lite mer kött på benen'.


sovmorgon igår, idag, imorgon

Har pluggat lite idag med, som jag i stort sett gör varje dag. Det fick bli lite naturkunskap och engelska, ska nog fortsätta efter Idol med om jag orkar. Annars får jag göra det imorgon efter skolan.

Skoldagen gick fort, hade sovmorgon till 11.45. Men när jag kom till skolan och skulle ha idrott(som var min första lektion) så fick jag reda på att den var inställd. Därefter hade jag bara 2lektioner som var historia och spanska.

 

Imorgon blir det fjärde dagen jag sovmorgon den här veckan, absolut inte mig emot. Så morgondagens lektioner är bara två ynka, först samhäll och efter det min sista lektion för dagen som är engelska. Slutar redan kl 13.00, underbart!

Bara några minuter kvar till Idol börjar, dags att förflytta sig till soffan.



gör det ändå

Nudlar fick bli mitt 'tilltugg' till Idol, så nu är jag mätt och belåten. Funderar nästan på att krypa ner i sängen, fast jag har sovmorgon imorgon. Kanske kan läsa lite ur min engelskabok? Jag som trodde att jag skulle skippa att plugga nånting idag men det verkar inte bli så. Sen kanske jag ska kolla igenom naturkunskapen med på samma gång, det låter ju faktiskt ganska vettigt tycker jag.

Nu; plugg!


i väntan

Jag skippar att plugga idag, har ingen större lust för det. Att det regnar och är grått ute har gjort mig så himla trött så därför tänker jag lägga mig i soffan och vänta på att klockan ska bli 20.00 då Idol börjar. I väntan på Idol hoppas jag att det visas något annat bra på tv;n så tiden går lite fort iallafall.



sämst på att..

Är jag sämst på att blogga eller är jag smäst på att blogga? Jag är helt klart sämst på att blogga! Det kan komma in något fjuttigt inlägg nångång ibland med en lite slarvig text och utan bild/-er, typ som det här. Inte blir det nå bättre med tiden heller. Men nångång, NÅNGÅNG borde jag väl få fingrarna ur arslet och göra nånting åt det?

Tror när den nångång dyker upp då?



klassen SP10

Jag har en stor lust att blogga just nu, men jag har inget att skriva och berätta om. Jag har heller inga bilder. Synd att man inte hade ett liiite mer händelserikt liv än så här. Men det kanske kommer en vacker dag, vem vet?

Det finns iförsig en liten sak jag kan berätta och det är att jag börjar verkligen trivas med min klass. Vi har liksom kommit varandra närmare och pratar mycket mer med varandra nu. I början var det en aning stelt men det mjuknar upp dag efter dag och enligt mig är det verkligen toppen!
Jag ser fram emot de här 3åren med SP10


365dagar och lite till

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min och älskligens dag, våran 1års dag med andra ord. Det här året har gått så himla fort, jag kan inte förstå att vi redan varit tillsammans i drygt ett år. Mina känslor är lika nu som då om inte starkare. Jag saknar honom fast vi precis varit med varandra, jag älskar när jag få söta sms lite då och då och det finns inget bättre än att få tillbringa min tid med honom. Jag är kär helt enkelt!

Det sägs att tiden går fort när man har roligt, jag tror den även gör det när man är lycklig, som jag är.

 

Lite tråkigt att vi inte kommer träffas nånting idag, men det är smällar man får ta. Vi träffas ju trots allt redan imorgon och under hela helgen.

 

Nu är det dags för mig att packa upp idrottsväskan och sen göra lite mat.



IDOL

Olle Hedberg var helt klart bäst på Idol ikväll, utan tvekan. Han var stengrym ju! Trodde verkligen inte att han skulle va så bra som han faktiskt va, gryyym!





8september

Här hemma händer det verkligen ingenting. Inget som är ritkigt värt att blogga om, men jag ska se om jag får till ett litet inlägg iallafall.


Hos doktorn gick allt som vanligt, tog EKG och pratade med doktorn om samma sak som alla andra gånger. Förstår egentligen inte varför jag ens måste gå dit, det är ju samma resultat på EKG;n varje gång..

Senare på eftermiddagen kom hjärtat mitt så vi hade lite myskväll med chips och film, vi kollade på Vampires suck. Filmen var helt okej, men jag har helt klart sett bättre.

Skolan rullar på som vanligt och jag ska ta tag i lite plugg nu så jag kan ligga i soffan hela kvällen och bara ta det lugnt framför tv;n, man får ju inte missa Idol heller!





Dr.

Imorgon är det dags att gå till doktorn igen för en liten koll som alla andra år. Jag är faktiskt lite nervös, dock inte för provresultaten utan mer för att ta av mig tröjan. Haha! Urlöjligt men sant, för som vanligt har jag en manlig läkare.. Men det ska nog gå bra, det har ju gått alla andra (13?)år så varför inte i år med?

Nu blir det till att lägga sig i sängen och plugga lite engelska och naturkunskap innan det är dags att sussa. Gonatt!



Jag vill ha de, de och de, en sån och en...


Jag har verkligen hittat en massa smått och gott som jag skulle vilja ha, från underkläder, till sängkläder, kamera och mycket annat. En del av sakerna samlade jag ihop och gjorde ett litet kollage, inget seriöst mer bara så jag skulle ha en bild till det här inlägget. Skönt att studiebidraget kommer rulla in som det ska nu och att det inte är allt för länge kvar till julafton och min fördelsedag, för att vara mer exakt så är det bara 138dagar kvar till min 18årsdag. ;) Hihi!


Inte nu, men senare!

Det var en sak som slog mig idag och det känns som det finns en möjlighet att det faktiskt kan tänkas bli av. Inte idag, inte imorgon heller, inte på länge. Jag börjar idag men det blir inte av förrän sommaren 2011. Jag har bestämt mig, det här ska bli av helt enkelt!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus