jäkla toppenkväll!!


Tänkte uppdatera lite kort och snabbt om min helg!

Fredag; Efter skolan gick jag och hälsade på mami en timme i väntan på att sandrew skulle komma med bussen. När hon var framme i kramfors blev det käk på ullas och sedan en massa "have to do" innan party, alltså locka håret, sminka, föra lite och surra såklart. Klokan blev starx efter tio och det blev dags att bege sig in på Gladan och jag måste erkänna att jag hade en jäääkla kul kväll med mycket surr och dans med nytt folk. Jag längtar faktiskt redigt till nästa gång vi ska ut! hihi!

Lördagen var väl inte riktigt lika bra, kom hem runt 03.00 på fredagnatt och la mig inte förrän runt fem nångång. Ändå var jag uppe med tuppen, med andra ord bara 5h senare och jag behövde mer sömn men så blev det inte. Tog tag i disken, vädrade lägenheten och hade tvättstugan.. så igår var det riktigt jäkla dött här hemma, ingen var väl ritkigt på topp men sånt får man ränka med när man haft en ritkigt jäkla toppenkväll!

Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning för det KANSKE blir en tripp till sundsvall idag!! :D


mami<3


Bror och jag har varit och hälsat på mamsen några timmar ikväll. Var där kikade runt lite, åt kexchoklad och bara surrade. hihi!

Snart är torsdagen över och då betyder det bara en sak = FREDAG! Har dock lite bestlutsångest om vad jag ska ha på mig imorgon.. Jag har 2 små svarta att välja mellan och jag gillar båda. dock inga skor, har fått låna hem 2par(och 1 av dem små svarta, alltså klänning) av en kompis, skorna visade sig vara för stora men klänningen gillade jag starkt. får testa mig fram lite mer imorgon.

ska kika på film nu innan sängen kallar!


hoppa över veckans torsdag


åååh, vi skulle väl kunna hoppa över den här torsdagen. känns inte som jag orkar göra nånting idag, det är en sån dag jag bara vill ligger i sängen med täcket över huvudet. fast jag vet inte varför? men det kändes bara så nyss när jag vaknade.

MEN det blir inge sängläge förrän ikväll. först ska jag på skolan och plugga på som vanligt, efter det ska jag handla(börjar bli tomt på käk här), b.u.s;a in mig och möjligtvis börja plugga inför geografiprovet. just nu känns allt de tugnt, vet inte vad det är med mig idag. trött kanske?





friday plans


Nyss surrat i telebobon med Sassabrassa angående fredagen som kommer. Jag är som lite jättetaggad ja på att gå ut så jag hoppas verkligen det blir som planerat. annars vet jag någon som kommer bli en aning pissed off, moi! ska få låna en klänning med, hoppas bara jag kan ha den och att den sitter som smäck. skulle behöva nå skor med men jag får tager det jag haver eftersom jag inte tar mig längre än ner till stan här i kramfors. kramfors med sitt stora utbud!

imorgon är det dags för mig att ta tag i disken, städa och greja på här hemma. men tar nog tvätten på lör. därför tänker jag bara slappa framför tv;n resten av kvällen och kolla på "dum och dummare".


google.se



kladdkaka


Jag är bra smart ja, innan jag tränade köpte jag mig en korv med bröd och fick verkligen kääämpa får att gå ner tll gymmet(tycker det är tråkigt att träna själv). Nu efter jag har tränat och kommit hem tar jag mig ett glas cocca och trycker i mig kladdkaka, super!  Kanske borde börja käka lite bättre mat än en korv med bröd innan och sedan äta någon banan och dricka vatten efteråt istället för cocca och kladdkak. Det är ju värt att fundera på tycker då jag.



26januari


Morsning!

Vaknade redan 1h 30min innan väckaren ringde, men det blir ju så när man får sms om planer för helgen. Verkar som det lutar mot utgång på fredag, vilket jag gillar!

Jag börjar inte förrän 10.30 idag men tror ändå att jag snart ska kila ner till skolan. Har inte så mycket att göra mer här hemma nu, dock inte mer att göra på skolan. Men där är ju klassen och annat folk som man kan sitta och kolla på, här hemma är jag ju helt ensam.

Får blir så, ska bara borsta tänderna och se om jag kan stänga "idrottsväskan" sen börjar jag rulla.


fix&trix, som vanligt


Nu har jag bara 1 fråga kvar på historia uppgiften som jag inte kan, men jag ska höra mig för om hjälp imorgon på skolan eftersom mamma inte är hemma.

Har suttit och trixat lite med designen här på bloggen en stund och gått tillbaka till det bruna som jag haft tidigare, men nu till en lite varmare och mörkare ton. Dock kommer jag säkerligen ändra och hålla på precis som vanligt.. Men det får vara såhär tills vidare.

Dags för mig att borsta tänderna och sedan sussa. Kanske spela lite innan så jag blir trött. Skön skoldag som väntar imorgon, 2lektioner och sedan musikal. härligt härligt!

Gonatt!


summer, verano, sommar




Idag saknar jag sommaren, jag saknar att ha shorts, bruna ben, sola och bara må gott. Vintern är så deppig, så mörk och så grymt tråkig. Det blev verkligen inte bättre när jag såg att temperatuern ligger på runt -15grader. suck! Ge mig sommar, en riktigt varm sommar med festivaler och massa tid med mina fina vänner + pojkvännen!


historia


Nu kan(läs; får) jag inte skjuta upp historian nå mer.. Jag måste verkligen ta tag i det idag. Det är inte mycket alls att göra egentligen men just att kunna hitta de rätta svaren på frågorna tycker jag är svårt. Är det nu eller har jag alltid varit sämst på historia tro? Det var inte förrän i förra veckan jag kom på att jag är dålig på historia. Huh! Livet är inte lätt alla gånger.

NU; HISTORIA . slut


otur


Vilken dag! Imorse skulle mamma vara snäll och skjutsa mig till skolan eftersom hon ändå skulle ner på stan. Snäll som jag tänkte vara tillbaka gick jag ner till bilen, låste upp, la nyklarna + skolböckerna på sätet, stängde dörren och sopar bort snön från bilen. Mamma ska kliva in i bilen, å vad har hänt då? jo, då har jag lyckats låsa in bilnycklarna och böckerna i bilen...! Efter ca 10-15min sökande efter extranyckeln hittar vi den och mamma låser istället in sig i bilen med bilnycklarna OCH extranyckeln. Så det blev som en liten försening till skolan, men jag kunde ju inte låta mamma sitta där så jag gjorde ju allt jag kunde för att få ut henne, sagt som gjort så lyckades jag öppna dörrarna.

Men oturen tog inte slut där. Nu när jag precis hade klätt av mig och klivit in i duschen så upptäcker jag att det inte verkar finnas nå varmvatten? Så jäääkla drygt. Har jag bestämt mig för att duscha så ska jag duscha... Istället måste jag börja plugga som jag egentligen skulle göra efter jag hade duschat. Det måste finnas varmvatten innan imorgon!!


google.se




25januari


Jag förstår inte varför jag ska kliva upp så tidigt när jag ändå bara måste sitta och vänta på att tiden ska gå innan första lektionen börjar. Idag börjar jag 9.15 och jag har varit klar sen 7.45, så onödigt. Ändå vill jag inte ställa om väckaren för då är jag orolig att jag ska behöva stressa.. Godmorgon iallafall!

Tisdag och jag har bara 2lektioner dock ett hål emellan dem på 2h och 30min. Men istället för att bara sitta och inte göra nånting under det hålet ska jag försöka att läsa igenom historian och svara på det sista frågorna som ska vara klara till fredag. Och om det finns tid och ork över ska jag läsa igenom samhällen, tror jag är så gott som klar, men måste nog finputsa den lite innan jag lämnar in den.

Ska borsta tänderna nu och sedan stänga ner här, hej så länge!


träningsblogg


Jag har så lite att göra så jag funderar på om jag ska krypa ner i kojs redan nu. Men det känns ändå lite för tidigt och att jag bara kommer ligga och vrida och vända på mig i några timmar innan jag lyckas somna. Så det kanske inte är någon vidare idé.

Istället ska jag se om jag hittar några nya bra bloggar att läsa. Jag skulle helst av allt vilja hitta en träningsblogg, där hon/han skriver om övningar, stretching och liknande, får väl se om jag hitta någon eller ej.



bubbel!


Precis när jag publicerat mitt senaste inlägg kom syster och hennes pojkvän, så det blev kakor och kladdkaka, skratt och massa surr. Nu är jag mätt på slisk och ska invänta "familjen annorlunda", tänkte att jag kunde under tiden jag väntar visa(läs; på bild) vad jag fick för något.


Ett kort som syster gjort


likeilike! lite bubbel skadar ju inte. hihi!




tungt


Hemma igen från att ha varit ner en sväng till gymmet. Det gick tungt idag, vet inte om det var för att jag tränade själv eller om det var p.g.a att det varit helg och att jag inte tränat något sen fredags. Hoppas det går bättre på onsdag och att Emmali är frisk till dess.

Nu sitter jag i soffan nyduschad och väntar på främmande, eller ja, min syrra och hennes pojkvän. Dem ska hit och "fira" mig så det blir fika idag med, men man fyller ju bara år en gång om året.


träna ensam, inte lika kul


Hej hallå!

Sitter på skolan nu och väntar på sista lektionen, alltså geografi. Tror jag och min grupp ska redovisa om "kalltempererande klimat" som vi jobbat med i ca 2veckors tid nu. Efter det måste jag rusa hem, kasta i mig mat, byta om och springa ner hit igen fast till gymet. Blir till att träna själv idag eftersom Emmali lyckats dragit på sig en förkylning, men jag håller tummarna för att hon ska bli frisk snart. Inte lika kul att träna själv om jag ska vara ärlig. Men idag måste jag verkligen träna med tanke på allt jag vräkt i mig i helgen och allt jag kommer äta idag. Vill ju få ett synligt reultat inom en framtid, så jag kan inte skippa gymet bara för att jag ska träna själv.

25min kvar till dem andra i klassen slutar sin matte-lektion så jag ska kika runt lite mer på datan och sen stänga ner för att träna lite inför redovisningen. Får ju besök ikväll med, så det blir ett snabbt träningspass och förhoppningsvis hinner jag plugga liiiite innan sängen ropar, men vi får väl se.



tatuering?


Klockan är halv elva så det är dags för mig att börsta tänderna och sedan hoppa i kojs. Liten sovmorgon imorgon, tror jag börjar 09.35 med engelska.

Har jag förresten berättat att jag blivit riktigt sugen på att tatuera mig på sista tiden? Det nästan kliar i mina fingrar, dock är jag inte hundra säker på var och vad jag vill tatuera än(men jag har ju mina funderingar). Så det får solklart vänta till jag är riktigt hundra på vad jag vill eftersom det kommer sitta kvar livet ut. Men det är ju inte konstigt att man blir sugen när så många andra tatuerar sig.

Nattinatti!


presenter


Det här fick jag;
*
Det stora kortet + små "grattis kort"
* 3 presentkort(har nu 5st på birstacity, aldrig fel!)
* Choklad
* 3 olika Sprit sorter
* Pengar

Det märks att man önskar sig mindre saker med åren. I år hade jag inte ens önskat mig pengar(som är det vanligaste enligt mig), men jag är riktigt nöjd över det jag fick och att jag fick fira med mina vänner igår + pojkvännen.

Nu är man dock riktigt sugen på att åke en sväng till birsta för att se om man hittar något smått och gott. Men det får vänta, imorgon är det dags att gå tillbaka till verkligheten alltså plugg och träning. Inte så jäkla fel det heller, iallafall inte att gå tillbaka till träningen. ;)





Jag hade ju lovat igår att ta bilder på det stora kortet jag fick av mitt lilla "gäng" + pojkvännen. Dock glömde jag fota det i dagsljuset så jag gjorde det nyss istället. Det var helt klart det bästa jag fick i present, allt jag fick var bra men det här kortet gillade jag faktiskt mest. Så himla fint gjort!!

Kortets framsida;



Insidan av kortet;

Tuusen tusen tack!<3



ett år äldre, som sagt


Ett <3 till alla mina fina vänner + pojkvännen, för att ni är så himla underbara!

Då var man 18år, som jag längtat fast samtidigt inte. Det finns väl, precis som med allt annat både för- och nackdelar, men det känns mest bara bra. Än så länge har det inte precis känt så speciellt men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag varit hemma hela dagen. Får väl se nästa helg om det kanske blir utgång med några vänner, jag hoppas faktiskt det. Hihi!


Jag har vräkt i mig gosaker hela helgen, lite för mycket faktiskt. Eller kanske t.om mycket för mycket? Iallfall så var tårtan riktigt efterlängtad och mycket godare än vad den ser ut att vara på bilden ovan. Sen att det blev hamburgare och strips till käk var ju väldigt passade. ;)



Den 18;de födelsedagen


23januari idag då, min 18;de födelsedag.

Godmorgon!:-) ligger fortfarande i sängen med sötnosen bakom som snusar mig i ryggen. Hihi! Dock kommer han nog vakna vilken minut som helst med tanke på hur jag knapprar på för fullt här med mobilen. Ska strax dra mig upp och göra iordning mig lite smått. Sen bara vänta på att få äta gotårtan, det är ju trots allt den jag längtat efter ett bra tag nu;-) men för att fördriva tiden lite så jag ska nog nörda samma mobilspel som jag gjort några dagar nu.;-p


det värmde så otroligt


Hoho! Min dag har varit riktigt bra måste jag säga, mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli. Har firat "lilla födelsedagen" idag med mina fina vänner, dock hade jag inte en aning om att vi skulle göra det. Så ni kan ju gissa om jag blev ställd när dem ringde på dörren och hade paket med sig. Tråkigt nog hade jag inte bakat tårtan men ska bjuda hem dem när dem alla har tid så får vi äta tårta tillsammans då istället.

Bilden här till vänster det var de som var inslaget i 2 paket och hur bra passar inte det egentligen när man fyller 18? Som handen i handsken om ni frågar mig. ;) Jag fick även ett stort kort som dem gjort själva med små texter och bilder från olika tillfällen på oss alla. Det är bland det finaste jag fått, kan visa det imorgon när det är dagsljus så bilden blir rättvis.

Jag har verkligen världens finaste och bästaste vännerna man kan få. Det värmde verkligen när dem kom. Jag blev så ställd så jag vet inte vad, var to.m det när dem hade åkt. Dem ska iallfall ha tusen tack för att dem är så himla fina och så underbara! <3

Ska stänga ner nu och vänta på att "fångarna på fortet" ska börja sen vet jag inte vad som händer. Blir nog till att fira 18-års dagen nästa helg förhoppningsvis!


lite fest


Morsning! Hade tänkt ta vara på mina sovmorgnar nu i helgen men dagens sovmorgon varade endast till kl 9.00. Var pigg och kunde inte somna om, men låg kvar en stund och spelade lite mobilspel, blivit lite svag för ett tatueringsspel. Man kan nog säga att jag är lite nördig när det gäller alla sorters spel faktiskt.

Har tagit mig ett glas cocca, vet bra för mig som tränar, ska starx B.U.S;a in mig lite eftersom det inte blivit av tidigare när det egentligen ska ha blivit gjort. Tvätta löshåret hade jag också tänkt göra idag och måla naglarna med ett nytt lack, för så som dem ser ut kan dem inte fortsätta göra. Hoppas bara orken till det finns.



Blev en sväng till en liten fest igårkväll med Emmali och Tomas, dock nyktert för oss alla tre eftersom det blev bestämt lite i sista sekunden(när boa hade stängt). Men tur var väl det, kände att det faktiskt var värt att vara nykter igår. Festen var väl helt OK, ingen höjdar fest kaske men det var kul att komma ut och att man blev tillfrågad om att följa med FAST man har pojkvän.

Ska ta och göra det jag skulle för dagen, först tvätta löshåret!

Å justeja, bara 1dag kvar nu. En annan fyller ju 18 imorgon. ;) mohiihi


21jan, det börjar närma sig


fredag idag å jag säger bara UNDERBART! sista skoldagen som omyndig eller vad man kallar det, för på söndag smäller det! härligt att fylla år så man får baka sin egna tårta, nu när jag börjat träna, det passar ju som handen i handsken. ;) nämen bara för att jag börjat träna så har jag absolut inte slutat med gotta och liknande, det är ju liksom min grej, typ. och eftersom jag åt massa gotta innan jag började träna så tycker jag inte att det skadar så mycket om jag äter det nu med när jag tränar, det är ju så gott! dock kanske man ska FÖRSÖKA skära ner på det under vardagarna? äh, jag vet inte ja.

nu ska tänderna borstas och sedan ska jag och min historiabok traska ner to the school.


bra dag? njaae


En annan har precis bakat chokladbollar, har haft så grymt tråkig dag så det inte är klokt. Jag har bara suttit i soffan i stort sett och varit på skolan såklart men det var inge vidare idag heller. Känns som det kommer bli en värre skoldag imorgon eftersom jag har redovisning på spanskan där jag ska kunna mina "repliker" utantill, sen har jag historia på det, inte mitt starkaste ämne precis(dock bara vanlig lektion).

Som tur är det fredag imorgon alltså helg efter kl 13.40, får skjuts hem och på eftermiddagen ska jag ner och träna med Emmali. Måste säga att det gick riktigt bra igår att träna, kändes så grymt härligt och att träna 3ggr i veckan tror jag kommer sitta riktigt fint. Skönt med lite träningsvärk idag med, mumma!


bra dag? njaae


En annan har precis bakat chokladbollar, har haft så grymt tråkig dag så det inte är klokt. Jag har bara suttit i soffan i stort sett och varit på skolan såklart men det var inge vidare idag heller. Känns som det kommer bli en värre skoldag imorgon eftersom jag har redovisning på spanskan där jag ska kunna mina "repliker" utantill, sen har jag historia på det, inte mitt starkaste ämne precis(dock bara vanlig lektion).

Som tur är det fredag imorgon alltså helg efter kl 13.40, får skjuts hem och på eftermiddagen ska jag ner och träna med Emmali. Måste säga att det gick riktigt bra igår att träna, kändes så grymt härligt och att träna 3ggr i veckan tror jag kommer sitta riktigt fint. Skönt med lite träningsvärk idag med, mumma!


here I come....


HÖR OCH HÄPNA GOTT FOLK!
imorgon blir det back to the gym, efter många om och men! mumma va härligt det ska bli när man väl satt igång och kommit in i det. nu ska de fan hålla också som förr när man var i bollsta och tränade i stort sett varje dag, måste måste peppa mig själv till det här nu. ska se till att emmali peppar på mig också, får se till att peppa varandra.


food



matvrak

är en aning sugen på tacos ja, som vanligt. skulle sitta jäkligt fint med tacobar men nå sånt har inte vi här förstås. får ta mig en billys och ett glas cocca istället, inte så fel de heller. ;)


Mobilblogg

Höhö. Jag måste vara den sista i världen som bloggar från mobilen, men någon ska väl vara den siste också. Dock är jag inte ens säker på att det här inlägget kommer synas, men det återstår att se. Disken är iallafall diskad och nu ska jag se om jag kan jobba lite med samhällen, tror dock att jag har fastnat men jag ska testa och se om jag kan lösa det. Tjing!!


17jan


käka - check
diska - check
plugga - check
städa undan lite - check

dags att diska undan lite nu därefter plugga lite och tillsist städa undan på rummet. sen är jag redo för en kväll i tv-soffan i väntan på att mamma kommer hem från stockholm.


domingo


ensam hemma med pojkvän nu, han spelar wii och jag väntar på att "solsidan" ska börja. till det tänker jag proppa i mig gochoklad och cocca, bra slut på en bra helg! nästa helg är det ingen vanlig helg för då är de min födelsedag, hihi! eller iallfall söndag. bra dag att fylla 18 på!

läst igenom spanska läxan har jag gjort idag med, som ni kanske kan lista ut på min rubrik(domingo=söndag, för er som inte läser spanska). börjar med de nya schemat imorgon, kommer sluta 15.40 två dagar i veckan, men det gör inte så mycket(säger jag nu ja..) får se vad jag tycker om det efter en vecka eller två.

ska även bestämma mig i veckan om jag ska köpa mig en gymkort eller ej. men känns som de lutar mest mot ett, man måste ju nästan?


amagad, ett inlägg


hohoho! jag har kommit på att jag nog är rätt sämst på att blogga. bloggar jag så har jag inga bilder eller så bloggar jag inte överhuvudtaget, goodie goodie! men jag har ju faktiskt lite att skylla på, iallafall från den här vecka.

#1 - skolan har börjat
#2 - d.v.s mycket plugg
#3 - inget roligt händer min vardag
#4 - och... j
a, det var nog allt.

idag hoppas jag iallfall att mitt lilla hjärta kommer på besök och stannar MINST till måndag. synd bara att jag snart ätit upp allt godis jag köpt till ikväll.. fast jag ångrar mitt godis-köp och inte vill ha det så äter jag det ändå, bra! jag vill ha en marabou chokladkaka ju.

ooohnoo, nu kommer grannarna hem. dvs fullt liv som vanligt här i lägenheten under. hur UNDERBART...? japp, det börjas redan nu i trapphuset, yeeees.......


huvudvärk #2


Nice, sitter här med huvudvärk idag igen. Har knaprat i mig alvedon och dricker tonvis med isvatten, men det blir inte precis nå bättre. Hoppas det är borta till imorgon iallafall, trodde verkligen inte att jag skulle ta mig till skolan. Men det konstiga är ju att när jag väl är på skolan har jag inte alls lika ont som när jag är hemma. Varför är det så?!

Iallafall så fick jag precis reda på en riktigt bra nyhet som jag väntat på från Emmali. Hoppas vi kommer igång snart(+att ja slipper min huvudvärk så jag klarar av det här) och att vi håller igång riktigt bra! Hihi!


första skoldagen 2011


Idag gick jag tillbaka till verklikgheten, inge mer långa sovmorgnar, sena kvällar och bara lugna dagar här inte. Skolan har satt igång och läxorna kommer rulla in som vanligt. Måste dock erkänna att det inte var jobbigt att komma tillbaka till skolan, det var liksom helt okej. Fått nytt schema som börjar nästa vecka, känns inte heller så fel faktiskt. Ska bli skönt med lite små ändringar, fast jag får längre skoldagar och har kortare sovmorgnar.

Efter skolan var jag riktigt trött fast det var en lugn dag, pluggade lite smått när jag kom hem, åt mat, for och handlade och sen la jag mig på soffan och sov drygt 2h. Har sån jäkla huvudvärk och det är inte ett dugg konstigt med tanke på hur lite jag sov inatt, som typ alla andra som började skolan idag.

Ska zappa vidare på tv;n nu i hopp om något bra att se på.


Dag 30 – Ett sista ögonblick


Nämen man är väl en härmapa igen, kör på samma sista ögonblick som Ewe gjorde. Dels p.g.a fantasibrist och eftersom internet är så oootroligt segt förtillfället.


"Ett sista ögonblick" fr. 2010



vad gör man?


Åhåå, jag avskyr att det går sämst med bussar här, jag avskyr att jag (nästan)aldrig kan fixa skjuts nånstan och jag avskyr när jag missar filmkvällar med mina fina vänner. Visst, jag har inget emot att stanna här och vara med pojkvännen men eftersom filmkvällarna med vännerna inte blir av så ofta längre så vill jag inte missa en ända kväll med dem, precis vad jag gör idag.


Dag 29 – Mina ambitioner


Okej, jag är inte riktigt säker på det här med vad som är mina ambitioner, men jag tar det lite som vilka mål jag har här i livet ungefär. Det är iallafall vad jag fått för mig att det kan menas.

Mina mål är iallafall att ta studenten och efter det plugga vidare så man kan bli något här i världen. Flytta från Kramfors till ett annat lite större ställe, kanske Östersund eller något ännu större. Jag vet inte än, men flytta från Kramfors nångång det vill jag. Skaffa familj, köpa hus, gifta mig och sådanna saker är också några av mina ambitioner, precis som många andras med skulle jag gissa på.

Försöka hålla kontakten med dem jag stod närmast i årskurs 7-9(+några till förståss som jag inte gick med i 7-9) är också ett mål. Jag har verkligen inte träffat underbarare människor än dem och jag hoppas verkligen vi fortsätter som vi gör nu, att hitta på något lite då och då.


a little bit bad update.


Lite taskigt med uppdateringar och bilder nu, men får ta och fixa det. Dock inte idag och inte imorgon heller. Men nån dag ska jag ta mig i kragen, fast som sagt inte än. Ska krypa ner i sängen med hjärtat nu. Hihi! Nattinatti!


vinnarskalle


Så, nu tar jag mitt pick och pack som är närmare bestämt chips&dipp, cocca, filmer och vinnarskallen(måste ju vinna på mariokart) och rullar mot Undrom city. Hörs något mer senare eller en annan dag, hej så länge!


chips och tvspel - min vardag


gomorgon!

Ska ta och packa väskan snart och sedan bege mig ner på affären för att köpa något gott, tror det få bli chips och dipp kanske. Och en cocca såklart. Efter det rullar jag vidare hem till pojkvännen, ryktas om att det är tv-spel som gäller, inte mig emot.

Dags att slänga ner ett stycke plattång m.m i väskan.


Hajar som hajar



T
änker bädda ner mig i sängen nu och kika på "Hajar som hajar", men först på med morgonrocken och borsta tänderna. Gonatt!


Dag 28 – Det här saknar jag


Åh, det är så många saker som jag saknar. En grej är när jag och kompisar tog våra cyklar och trampade till Dämsta för att bada dag som kväll, eller när vi trampade hem till Stoffe. En kväll/natt kommer jag så väl ihåg, vi var ett gäng som hade varit hos Stoffe och jag och Tony bestämde oss för att rulla hemöver, det var en sommarnatt och det var så varmt ute. Det var så grymt skönt att cykla och jaa, shit vad jag saknar det. Jag saknar t.om att cykla. Haha!

Och hur allt var förut saknar jag! Okej, kanske inte allt men mycket! Jag saknar varje dag och kväll jag umgicks med Sassa, Tony, Tomas, Stoffe, Emil. Brottarkvällarna, alla filmkvällar, när vi bakade så ofta, när vi bara var ute, när vi bara umgicks. Jag är så jäkla svag för minnen, för det som varit.

Allt var så mycket annorlunda förut, inte som idag. Säger man vad man tycker blir man inte bemött på samma sätt som dem som inte vågar säga vad dem tycker, fast det t.om kan tycka saker och ting är värre. Gillar man inte något en annan har eller ska köpa så är man tydligen avundsjuk. Allt ska vara planerat in i minsta detalj för att man ska kunna umgås nångång ibland. Mjukisdress ska man inte använda ute bland folk. Ingen kan äta gotta längre för alla tänker på formen osv osv osv...

Själv tycker jag att det är bra om man säger vad man tycker och tänker, spec om det handlar om en person. Säger man det inte till den så tas det som att man snackar skit bakom ryggen. Vi alla har olika smak och tycken, det är inget som tyder på att man måste vara avundsjuk bara för att man inte gillar något en annan har köpt eller liknande. Livet får vara spontant, allt måste inte planeras in i minsta detalj. Visst, jag vill helst ha saker och ting planerade, men då ska de planeras och bli av! Spelar det någon roll om man vill gå klädd i mjukisdress? Bara för att det ser ledigt ut så betyder det inte att man inte kan bära det. Det skadar väl ingen i ens omgivning precis? Och sen att man ska "banta" sluta med godis för att man tror man ska tappa en massa kilon är jag också less på. LEV LIVET! Träna och ät nyttigt så kan man fortsätta äta godis utan att tjata om hur tjock man blir av det.

Det här är inte tillägnat till nån person i hela världen, så ingen behöver säga något om det till någon annan och anta att det handlar om en. För så är det inte! Det här är vad jag tycker och det är INTE menat mot/till någon!


just nu;



SATC 2



baka kaka



- Havregryn
- socker
- vanillinsocker
- margarin

- O´boy(ist för kakao)
..& såklart pärlsocker

Nu ska jag baka så jag har något gott att tugga på till "Sex and the city 2" som jag tänkte slå igång när jag har bakat klart. Blir en myskväll i min ensamhet.


tiden går fort när man har roligt


2januari, det betyder att jag bara har 20dagar kvar av att vara 17år. Sen den 23januari smäller det, då kliver jag in i mitt 18;de år, shit pommes vad tiden har gott fort. När jag fyllt 18 så tror jag att jag nog får lov att sluta fira mina födelsedagar, 18år låter ju nog gammalt.


- Tiden går fort när man har roligt!




noll rubrik


Klockan börjar närma sig fem och jag har inte gjort nånting på hela dagen i princip. Vet inte alls vad jag ska hitta på faktiskt? Det blir nog att fortsätta sitta här i soffan och bara vara, hade helst av allt velat hitta på något men det verkar inte bli mycket av idag inte.


2jan 0'11


Det blev en sovmorgon till kl 13.00 idag, hade sovit så dåligt natten innan också blev det en aning sent inatt så det passade som handen i handsken.

Tomas åkte precis hem så nu ska jag göra mig iordning lite smått så jag iallafall känner mig som en levande människa. Hoppa ur morgonrocken, tvätta ansiktet och lite sånt sen får jag väl se vad dagen har att erbjuda, för tillfället är det inte mycket.


Nyår - part two


(nästan)Alla resterande bilder sedan nyår;


Emmali och jag


Tobbe och Petter


Jacke och Ewe


POSE!



Kram och pusskalas - 12slaget


På G!

Skrev inte ut allas namn eftersom jag inte vet om det är okej för dem, men ännu en gång TUSEN TACK, helt klart en minnesvärd nyår. En nyår med fina, både gamla och nya vänner + pojkvän, det kan inte bli bättre tro mig!



fångarna på fortet


Den här dagen, en sånhär "dagen efter" har varit väldigt slapp må jag säga. Jag och Tomas har varit på Sylos och ätit, köpt med oss gotta hem, bara suttit i soffan hela kvällen och kikat lite på "Rallybrudar" och spelat Wii. Trots att det inte varit en så pass händelserik dag så har tiden bara sprungit iväg, men dagar som denna så är det helt okej.

Vi såg även "fångarna på fortet" där storbloggare var med, tycker själv att det var riktigt synd att dem inte vann. Hade hellre sett mer av dem än "alfapumorna" eller vad dem kallade sig, men får trösta mig genom att läsa deras bloggar istället. Ska ta mig en titt redan nu faktiskt! Natti!!


Dag 27 – Min favoritplats


Tar min favvoplats på engång med.

Jag vet inte ens om jag har någon favvoplats längre? Förut när jag bodde i Frök så hade jag de och den platsen var nere vid älven. Det var så skönt att bara gå dit och sätta sig en stund, bara kolla på vattnet och bara va. Nu när jag bor i Kramfors så har jag inte någon favvoplats precis, inte vad jag kan komma på. Gillar inte ens att vara i lägenheten, den känns så opersonlig och tråkig, inte som ett riktigt hem.


Dag 26 – Mina rädslor


Oh, missade "mina rädslor" igår så jag kör den nu!

Min rädslor är att något dåligt ska hända mina nära&kära och en rädsla jag hade förut var inbrott. Just för att det bara var jag och mamma som bodde ensamma i ett hus en aning mitt ute i ingenstans ungefär och därför var jag ofta rädd att någon eller några skulle bryta sig in i huset. Dock inte lika orolig nu när jag bor i lägenhet, fast jag vet att det finns chans till att det händer här med. Men på sätt och vis känns det tryggare här, nog p.g.a att man har så många nära grannar.

Jag är också rädd för höjder, skulle aldrig sätta mig i en bergodalbana som typ balder eller något liknande. Fy! En annan sak är om någon eller en själv ska fixa någon fest, som t.ex igår, då är jag rädd att det ska hända något. Att någon förstör eller liknande.


Nyår - part one


Ewe är ju en liten underbaring som fixade ett nyårsparty igår. Allt var bra, bra musik, bra folk, det var sång och dans, precis som det ska vara. Synd dock att det finns folk som bara tänker på sig själva och förstör för andra, men om man bortser från det så var kvällen riktigt bra. Ewe och Murra ska ha tusen tack för kvällen, att dem ställde upp och fixade så man fick fira nyår med fina vänner!

Bjussar på några bilder sedan kvällens gång!



Partyfixarna på G!

Ewe&jag

Flickorna party!

Det blev dags för första groggen

En av kvällens kockar

Å man tager vad man haver! Vem behöver en stekspade egentligen när det finns osthyvel?

Gotacos stod det på schemat

Ännu några groggar skulle ned

Paret som räddade min nyår!

Det började rulla in folk

..Å lite till

Eftersom internet är så otroligt segt förtillfället så laddar jag upp lite fler bilder senare ikväll eller imorgon. Så än är inte det roliga slut. ;)

 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus