30 maj 2012


Hej hopp! Det var ett tag sedan nu och jag vet själv inte varför jag inte bloggat något. Men jag kan nu dra lite kort vad som hänt dem här dagarna som varit. I helgen var det fest för hela slanten, på fredagen var jag i norrfällan med industripojkarna + Malin och Elin. Det var riktigt roligt, mycket dans och musik vilket märktes på mig morgonen efter då min röst knappt var kvar. Men det hindrade mig inte från att gå ut på lördagen med, ett gäng vänner kom hem hit och sedan rullade vi på förfest hos Amanda. Efter några timmar rullade vi till festen som drog vidare till glajjan och tillsist avslutades kvällen på efterfest hos en killkompis. Min helg var grymt händelserik på många olika sätt och vis kan man minst sagt säga.

Den här veckan rullar skolan på som vanligt och min sista "läxa"(att hålla egen lektion) är bortgjord och jag har nu inget mer att göra inom läxväg den här terminen. Inte illa pinkat! Men på fredag är det andra bullar, för då är det nämnligen dags för bal och jag måste erkänna att jag är lite nervös. Jag vet inte riktigt för vad egentligen men jag hoppas att det blir roligt. Sen på lördag blir det partaj i sollefteå eftersom det är cruising där, längtar ihjäl mig! Känner för att gå ut, igen.. Höhö.

Mer än så har jag nog inte att berätta, så jag ska ta och hoppa in i duschen nu och göra mig klar innan greys börjar. Tjing!


24 maj - sommar


Nu har jag, Emmali och Emma konstaterat att det är sommar. Vi har precis varit ute på en prommis i det fina vädret och idag var det första gången vi uppskattade att det faktiskt fläktade lite. Det är trots allt 20grader i skuggen så.

Dagen har rullat på fint fast jag var hemma från skolan idag pga min fina förkylning. Tillbrigade en liten stund ute på ballis, varit på möte och hela eftermiddagen var jag på mammas jobb. Ikväll blir det bara att vila framför tvn, men innan det ska jag ta mig världens längsta dusch och som jag ska njuuuuta efter den här promenaden..

Morgondagens planer sitter inte helt fel, blir dock hemma från skolan då med men måste ändå ned på apoteket en sväng och på kvällen kommer Nathalie hit och då ni, då smäller det höhö. Det är vaxning som gäller för hela slanten! När det är gjort hänger vi nog bara här hemma eller ute om vädret tillåter, det håller vi tummarna för.

Duscher väntar! tjing


23 maj


Morsningkorsning! Tog mig en sovmorgon idag och vaknade 10.30, sköööönt. Dock vaknade jag en gång inatt med av att jag låg och smsade i sömnen fast utan telefon, jag låg där och knapprade förfullt i luften, tror telefon stigit mig åt huvudet nu. ;)

Känner mig inte kryast i världen men hoppas det blir bättre efter lite frukost och sol(om man ens kan sitta ute nånting, ser ut att vara mycket moln). Är ledig från skolan idag men har funderingar på att gå ned dit en sväng ändå för att prata med rektorn, om jag inte tar det en annan dag. Annars ska jag bara städa undan lite här hemma och senar idag ut på en prommis med Emmali och Emma. 

Gjorde förresten bort muntliga nationella i spanskan igår vilken känns helskönt, har bara en grej kvar i skolan nu innan sommaren och det är att hålla en lektion på samhällen sen så! Nu ska jag pussa lite på Kenneth och sen gå ut på ballis en sväng. Tjing!  


21 maj


Hellu! Gårdagen var inte speciellt händelserik för min del eftersom jag vaknade 19.30, jag som skulle plugga psykologi hela dagen.. Jag hade huvudvärken från helvetet och jag hade bara mig själv att skylla eftersom jag drack på näst intill tom(lite naturgodis och nån macka) mage i lördags.

Jag och vännerna hängde lite i lördagskväll men det slutade med att några av oss drog till en killkompis på hemmafest och sjukt kul hade vi, iallafall jag. Vi drack drinkar, sjöng och dansade och natten blev riktigt lång, jag kom inte hem i säng förrän klockan var 08.00. Men det var helt klart värt det!


Fulla å glaa!

Nu ska jag ta mig en dusch efter att jag varit ute och gått med Emmali och verkligen fått pratat av mig igen. Om någon så är det jag som har tur, kan inte förstå hur alla andra kan leva utan mina vänner, det finns inga bättre än dem.

 

 



19 maj 2012


Hej! Bloggen hamnade lite i kläm igår, men sådanna dagar är nog dem bästa. Hela förmiddagen var jag ute och gick, det blev först en runda med Jennie och efter det en rund med Emmali + ett stopp på solariet, men det behövde vi. Om jag inte minns helt fel så var jag inte hemma förrän 14-tiden ungefär och då blev det käk, dusch och lite vila innan jag gick över till Emmali. Jag såg mitt första BB-avsnitt under mina 19år i livet och det var.. Helt okej, tror jag hehe. Tur som vi hade bjöd Tobbe över oss hem till honom för filmkväll så efter vi hade ätit kvällsfika(kyckling och strips höhö) rullade vi hem till honom där det bjöds på surr, skratt och film med världens bästa sällskap. Min fredag var så bra den kunde bli och jag var inte hemma förrän strax innan 02 inatt.

Men som vanligt är jag uppe med tuppen, att sova ut verkar inte vara min grej riktigt. Dock ska jag försöka ta tiden till vara och plugga inför psykologiprovet eftersom jag inte pluggade så mycket på det igår. Men innan det ska jag läsa igenom några bloggar och piggna till lite mer. Tjing!


18 maj


Morsning! Tur man har världens finaste vänner. Slapp sitta hemma och plugga igår, istället ordnade vi ihop en filmkväll. Precis vad som behövdes! Vi såg "the task" och den är helt klart rekommendationsvänlig(kan man säga så?), se den. Den handlar om ett gäng som blivit uttagna för att göra olika uppgifter i ett övergivet fängelse men allt går inte riktigt som planerat och det spårar minst sagt.

Jag ligger i sängen just nu, trodde jag skulle sova länge men icket. Får se vad dagens planer blir, som det ser ut nu blir det prommis och psykologiplugg. Helt okej såhär på en fredag. tjing!

 



UPDATE


Historian gick som smort att skriva, men det var ju inte så underligt med tanke på att jag hade valt att skriva om "the blair witch project". Precis en uppgift i min smak! Så nu kan jag lägga all fokus på psykologin resten av dagen och under hela ledigheten, skojj!



17 maj


Godmorgon! Sov som en stock inatt vilket känns nu, var pigg kl 8 när jag vaknade, riktigt skönt. Som jag skrev igår så har jag bara läxor planerade att göra och vädret är inte det bästa idag, regnigt och jävligt vilket gör att jag nog blir inne hela dagen med psykologin och historian. Men det behövs, psykologiprov på måndag och jag har inte pluggat så värst flitigt, än hehe.


Ska borsta tänderna nu och sedan sätta igång så jag kommer någon vart. Tjing så länge!



16 maj


NU har jag långhelg på hela 4dagar, det sitter riktigt fint fast jag bara har plugg planerat att göra. Men hoppas att nånting roligt händer med. Ikväll blir det bara att mysa i soffan framför grey´s och body of proof med en gosallad. Har kommit in i en hungerperiod, det spelar ingen roll hur mycket jag äter så är jag hungrig igen efter bara en liten stund. Måste nog försöka hålla mig så sysselsatt som möjlligt dem kommande dagarna så jag slipper tänka på det, om det nu är möjligt hehe.

Igår fick jag iallafall en riktigt fin nyhet, blev så grymt glad och messade Jennie på engång, tror hon blev lika glad som mig faktiskt haha. Jag ska iallafall väldigt snart börja träna igen hihi. Mamma är så snäll så hon ska hjälpa mig med gymkort eftersom jag knappt kommer ha några pengar den här månaden(måste köpa balklänning, bara 2v kvar!!!). Fast jag tror det mest satt i att hon vet att jag måste få träna(hålla mig sysselsatt) för att må bra, det känns skönt att hon förstår. Men nu måste jag stänga ned och gå vidare till soffan, tjingeling!
 



15 maj


Hej! Tog mig tid att gå på vårdcentralen idag för att ta blodprover så dem förhoppningsvis kan komma fram till vad det är för fel på mig. Jag orkar inte längre ha detta illamående efter jag ätit eller dem gånger det kommer huxflux utan förvarning, jag vill vara pigg och ha energi men den verkar för tillfället ha rymt. Jag tror hela Kramfors äldre generation var på vårdcentralen för att ta blodprov, iallafall 11 gummor och gubbar + 2 barn som nog var en aning stickrädda med tanke på hur mycket dem skrek och grät innanför dörren där proverna tas. Men efter 40mins väntan var det min tur och efter det var det bara att vandra tillbaka till skolan.

                                   

Satt och funderade på mitt projektarbete idag men jag är tveksamt på om det kommer funka och det kommer kräva mycket mer tid än 100h som det är sagt. Jag ska iallafall göra ett försök och se om det kommer gå igenom, jag hoppas på det, mest för min egen skull eftersom det skulle gynna mig mycket. Men jag ska fortsätta att klura på det så får vi se hur det går.

Nu ska jag dricka en flaska vatten sen byta om till löparbyxa och snöra på mig gympadojjorna och sen skicka iväg ett sms till Sofie och höra om hon är redo för en runda. Tjing!



En mask utanpå verkligheten


Det är inte lätt att ta på sig ett smile varje dag å låtsas att allt är OK, när det egentligen inte är det. Men det är lätt att svara genom sms eller bakom en datorskärm att allt är bra, när det egentligen inte är det. Det är tufft, jävligt tufft och tillslut orkar man inte leva bakom ett fake-smile mer. Tro mig.



min helg


Hallå! Var uppe redan 7.30 imorse, skönt att ha en hel dag framför mig fast jag inte har några speciella planer. Har suttit hela förmiddagen och pluggat psykologi, dock har Kenneth varit på ett jäkla bushumör så det har inte varit det lättaste att plugga. Men lite har fastnat iallafall, om inget annat dyker upp lär jag nog ägna hela dagen åt psykologin.


Min fredagkväll blev grym, helt klart. Jag och två tjejkompisar började hemma hos en av dem och fixade oss, drack grogg och shottade, vi rullade sedan vidare till förfesten hos Evelina där vi spelade spel, pratade i mun på varandra och sänkte några groggar till innan det var dags att gå på glajjan. Jag tror ingen av oss satt mer än någon minut, alla var på dansgolvet och det var så sjukt kul. Bra drag, bra musik och bra människor. Sånna kvällar man önskar att dem hade öppet längre än till 02.00.. Det var helt enkelt en kanon kväll, den kunde knappt bli bättre.

Kvällens outfit var enkel och bekvämare än såhär kommer man nästan inte(om man bortser från hur fötterna känns kl 3 på natten och dagen efter, men det var det värt)

jägershots!

Igår fick det bli en riktig slappisdag, vännerna kom över så vi kunde prata om kvällen och se film. Sen sov jag riktigt gott kan jag lova.



vc


Men vad ovanligt att jag skulle somna. Jag som inte skulle göra det, tur jag hade ställt larmet för vårdcentralen iallafall. Det gick bra där, måste dock tillbaka nästa vecka för att ta en del blodprover o.s.v. Får se efter det om dem kommer fram till något eller ej.

Kläder och skor är klara för ikväll och naglarna med, ska strax hoppa in i duschen med men jag vet inte om jag måste springa ned till skolan något för att plocka undan fikat om det inte är någon annan i min klass som är kvar.. Får se hur det blir.


11 maj


Tjabba! Hade bara en lektion idag så nu sitter jag hemma och har helg, inte illa pinkat måste jag erkänna. Men tycker tiden kan gå lite så kvällen kommer nångång, vill ju ut. Dock har jag några timmar kvar innan det är dags.

Var hos Marcus igår iallafall och bakade en jävla kaka, jag kan lova er att jag är inte någon bagare jag inte. Det är inte ens kul att baka och svårt är det också vilket inte gör saker bättre. Men vad gör man inte för sin klass? Ibland får man ju offra sig för laget och det var precis vad jag fick göra den här veckan. Jag hade ju faktiskt tur att jag fick hjälp iallalfall.

Vet inte vad jag ska underhålla mig fram tills jag ska ned på vårdcentralen, jag borde städa och plugga men är så jäkla trött så jag skulle kunna somna här och nu. Men ska försöka hålla mig vaken, får skruva upp musiken lite och kanske testa mig fram till vilka kläder jag ska ha ikväll. Det lär ju ta sin lilla tid om jag känner mig rätt. Tjing så länge!


Till dig(ANNA) från mig


Tja! Livet rullar inte riktigt på som det ska, var hos sjuksyster igår och hon bad mig kontakta vårdcentralen. Fick en tid idag men det var naturligtvis under tiden jag hade engelska nationella vilket gör att jag måste ringa imorgon igen för att boka ny tid.

Över till något roligare, på fredag vankas det partaj! Å som jag längtar, det är helt sjukt. Det spelar ingen roll om jag så somnar(somnat en gång på skolan och sjukanmälde mig en för att få gå hem å sova, pigg tjej) på glajjan så ska jag ändå ned å dansa några timmar. Vill ha fredag nu nu nuuuuu. Men innan dess ska jag ta mig igenom två skoldagar till, hoppas dem går fort. Det är egentligen inte speciellt tunga dagar men nå föredrar man lite fredagsparty framför skolan nå. Iallafall den här veckan höhö.

Nu åker hörlurarna i, dags att besöka solariet. Tjing!


6 maj


Hellu! Försöker knåpa ihop ett inlägg här men det var lättare sagt än gjort. Min helg började ganska segt, var i fredags fortfarande jättetrött sen i måndags vilket gjorde att jag bara låg i soffan och kollade på film. Ingen speciellt händelserik dag för min del, hade dessutom bara engelska nationella på skolan, skriftligt(100min). Tror det gick helt okej, men inte mer än så. Min lördag blev dock en aning mer händelserik eftersom jag spenderade min kvällen med fina vänner, en skräckis, mys och mycket surr, precis som det ska vara. Det blev en sen kväll vilket resulterade en fin sovmorgon imorse men jag har hunnit varit ute på två prommisar redan och solat med Emmali, så nu är det inte mycket mer än en dusch som väntar idag.



Förresten, vad är det med bilar och tuta när man är ute och går? På drygt 6km var det 6 olika bilar som tutade hum...



börjar om från noll, känns det som.


Vilken jävla valborg. Tror jag inte behöver säga mer än så.

Kom hem för en stund sedan efter en långprommis med Emmali och en sväng in till solariet. Skönt att prata av sig lite som vanligt samtidigt röra sig efter måndagens bravader. Känns som att jag börjar om från noll, jag som hade kommit igång så bra, skulle aldrig druckit något. Vågar inte ens ställa mig på vågen, vill inte bli besviken. Så nu blir det saftiga promenader några veckor framöver och bra mat så jag vågar kika hur mycket vågen visar.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus