dansande lördag


Heeeeej! Jag har inte bloggat på en hel vecka nu och jag vet precis varför. Jag har varit alldeles för lat för att lägga in typ 4 bilder från mobilen till datorn och utan dem ville jag inte blogga eftersom det är bilder från helgen. Känns inge kul att berätta lite om hur kvällen var i lördags om jag inte ens lägger in någon bild sen dess. Men nu är det ordnat..




Dock är det här mobilbilder men nog tycker jag att dem kan pryda ett inlägg här i bloggen utan problem. Vi förade några stycken hemma hos mamma och senare dansade vi ned till glajjan. Jag hade en riktig kanonkväll, verkligen! Jag ångrade inte mig en sekund att jag gick ut. Vi dansade i stort sett hela kvällen fram till kl 02.00 och det kunde jag känna dagen efter. Tro det eller ej så är jag redan sugen på att gå ut igen men jag måste snåla med mina pengar ett tag eftersom jag snart åker iväg och är då i behov av att ha en slant hihi..




nu får kvällen komma


Tjo! Valde att stanna hos mamma när vi ändå var i Kramfors så nu har jag gott om tid att blogga. Maten ligger i magen, håret är på plats och sminket är färdigt. Kläderna lika så, måste jag bara ordna med musiken men tänkte vänta tills mamma har vaknat..

Jag vill bara att kvällen ska börja, är lite småtaggad nu kan jag avslöja hehe så en liten grogg skulle inte sitta fel, men det får vänta en stund till. Vet inte riktigt vad jag ska göra tills poppe och nathalie(och kanske jacke och tobbe) kommer, gissar att jag kommer sitta kvar här en stund och kika iallafall. Kanske kommer det in något "skål-inlägg" senare, om inte här i bloggen lär det finnas på fb, brukar bli så.

Har Ewes superfina topp på mig och till det mina enkla men bekväma jeans. Får se om det blir klackar eller converse på tossingarna. Snöstorm ute ju.


18 februari - fullt ös


Lördag, lördag, underbara lördag. Jag hade mer än gärna legat kvar i sängen en liten stund till, men när väckaren ringde var det bara att hoppa ur sängen och börja dagen. Det känns som att jag har en hel del att göra idag men i själva verket är det så att allt skulle behöva göras innan kl 14..

Jag har precis duschat och smort in mig, hoppat i träningskläderna och ska snart göra frukost. Sen måste jag måla naglarna, springa ned till gymmet och träna, hem och duscha igen och göra något skoj med löshåret så jag kan använda det ikväll. Det vankas utgång och jag har inte valt ut något att ha på mig(vilket kan ta tid), drickat är inte heller köpt och därför måste allt vara gjort innan 14 eftersom det är då boa stänger. Om det nu blir så att jag stannar i Kramfors efter det så jag slipper åka dit två gånger. Men jag får se om jag ens är klar då, tveksamt.

Igårkväll blev jag iallafall klar med engelskan, så jäkla skönt. Det kändes som den var det tyngsta att göra inom läxvägen.. Egentligen skulle jag behöva hinna plugga idag med, men det känns som att det ligger lägst på listan för tillfället hehe.

Dags att slänga ihop någon frukost nu, blir nog korv idag igen. Kanske hinner slänga in ett till inlägg lite senare, får se.


17 februari


Hej! Jag försökte publicera ett inlägg tidigare idag, redan imorse när jag åt frukost, men det funkade inte. Jag vet inte om det är p.g.a bilderna, när jag ljusterat dem lite i "instagram", att det kanske gör att inläggen inte går att publicera. Jag är inte riktigt säker, kanske bör kolla om jag ens har något internet kvar på telefon..

Jag skulle egentligen mest bara berätta hur min fredag har och kommer att se ut. Hade bara motionsidrott på skolan och där spelade vi fotboll, sen tog jag halv tolv bussen hem och käkade innan jag startade datorn. Tänkte ta mig igenom lite plugg idag. Spanska, psykologi x3, matte, engelska och data, underbara fredag. 

Får se hur långt jag hinner med varje ämne, måste ta en ride med dammsugaren med och ikväll tror jag vi ska gå upp till Dahlinsmotor för att kolla på nå skotrar och grejer så bäst jag sätter igång plugget redan nu. Tjing!



15 februari


Hello! Bara två skoldagar kvar innan helg och på fredag har jag endast en lekton på 60min, motionsidrott. Efter det drar jag ett pass med Sofie på gymmet.

Dagen rullade på fint och det blev gomiddag här hemma, kyckligfilé, strips och gurka. Det satt som ett smäck efter träningen vill jag lova.

Helgen har antingen filmkväll eller fest att bjuda på.. Jag kan inte bestämma mig för vad jag vill göra riktigt. Det skulle vara grymt kul att gå ut och dansa men samtidigt skönt att vara hemma och se filmer med vänner. Inte ett lätt val det här inte, värt att fundera på hehe.

En mobilbild på mig och Ewe sen utgången i Sollefteå.

Dags för mig att krypa ned i sängen och ta igen lite sömn nu. Skööööönt.


Alla <3-dag

En dag för sent men man kan säga att jag inte var på topp igår riktigt. Fick migrän i måndagskväll så jag låg till sena eftermiddagen igår. Så jag hade riktigt svårt för att somna igårkväll. Har knappt sovit något alls inatt, får ta igen det ikväll.

När mitt hjärta kom hem från jobbet igår hade han iallafall med sig 5 röda rosor, en chokladkaka och en trisslott till mig eftersom det var alla hjärtansdag. Min gopojk de! Dessutom fick jag myssockor av hans mamma också fick vi ännu mer choklad av henne hihi.

Sitter i bussen just nu påväg till skolan. Skönt att det redan är onsdag, snart helg igen hehe.



13 februari


Hejhopp! 10minuter kvar till Familjen annorlunda börjar, tänkte uppdatera lite här innan.

Skolan gick fint idag, allt har gått bra. Körde med bilskolan, det gick toppen, tränade efter skolan och även det gick toppen. Känns dock lite som att jag slösar med de 8 körlektionerna jag får från skolan eftersom jag inte än på ett tag har råd att ta körkortet och inte heller har möjlighet att övningsköra hemma. Men som körskoleläraren sa så kommer det jag lär mig sitta i. Träningen gick lika fint som vanligt, körde ben och rumpa. Tro det eller ej så börjar det bli ett av favoritpassen.. Inte alls likt mig att hissa ben. Men det är kul när det går bra.

Försökte plugga lite efter maten men det gick inge vidare. Älsingen låg på papperen och jag kände ingen lust till att plugga så jag la det åt sida och la mig istället i soffan och myste med gopojken min.



Dags att stänga ned ännu en gång, nu blir det soffläge resten av kvällen framför tvn. Ska försöka ta tag i plugget imorgon istället, får se hur jag lyckas med det. Natti!



"Kontoret"


Sitter nedbäddad i soffan och inväntar "Kontoret" med Ove Sundberg, det får man ju bara inte missa. Så ikväll är det söndagsmys som gäller med gotta och pojkvännen, precis som det ska vara. Måste ladda upp batterierna inför den kommande veckan då det är en hel del plugg som måste göras.

Min dag var iallafall kanon. Riktigt kul att vara ute med skotrarna och supergott att grilla. Ryktas om att det blir en sväng till Måsjön med någon helg framöver hihi. Kollade även upp på en hemsida, nu när jag kom hem, angående värk i axeln eftersom jag fick nå så fruktansvärt ont idag och jag ska nog kila ner till sjuksyster nån dag om det inte går över. Läste iallfall att det liknade mjukdelsförkalkning. Jag får se vad det hela leder till helt enkelt. Måste ju släppa nån gång, iförsig har jag bara haft det i drygt 1 vecka, men det är 1 vecka för mycket. ;)

Ska stänga ned här nu och pussa på mina killar. Gonatt!


Hästagrund

Hej hallå! Sitter ute på hästagrund med pojkarna och har precis grillat korv. Riktigt gott! Till efterrätt har vi lite chokladbollar, mums. Det är riktigt skönt att vara ute och solen ligger på som bara den. Lite skidsugen är man ju när så många skidåkare skidar förbi här hihi..

Ska njuta lite mer av solen nu medan jag kan. Tjing!



12 februari


godmorning! Tror jag fortfarande är lite trött, fick skriva om hälsningsfrasen tre gånger innan det blev rätt. Men jag sover verkligen jättedåligt och har gjort det i säkert en månad nu, minst. Jag har inte sovit en hel natt sen.. Ja, jag minns inte ens sist jag gjorde det.

Idag lyder planerna iallafall så mycket som skoteråkning(om vädret tillåter..) och korvgrillning. För tillfället är det -10grader, lite småkyligt. Men har vi tur dyker solen upp och att det plussas på några grader varmare. Orkar verkligen inte sitta hemma hela dagen idag och plugga igen eftersom jag i princip satt hela dagen igår, en lördag.

Ska göra mig en fetfrukost nu med b.la korv. Men för att piffa upp inlägget lite så slänger jag in en bild på min lilla älsing, som dock för tillfället sitter i fönstret och spanar efter fåglar.



smygstartat med semlorna


Jag har inte pluggat mer än 45min men jag tar mig ändå en liten paus. Skulle behöva fler böcker för att kunna skriva klart psykologin, men det gör mig inte plugglös. Har en engelska bok för dryga 300 sidor som ska läsas ut med + skriva 6 olika loggar om den. Så jag har det jag gör, men jag kämpar på.

Veckan som varit har jag iallafall varierat mellan att plugga, tränat och ätit supergoda hemmagjorda semlor. Jag brukar tycka att köpta är godare men jag tror jag har ändrat mig nu.



En suddig bild på våra semlor som vi smaskat i oss i veckan. Och här hemma snålar vi inte med vanlijsockret inte hehe..

Dags att återgå till plugget.



11 februari


Hejhopp! Kom precis hem från hallen, blev kvar en stund efter träningen och kollade på bandymatchen som var i full gång. Tomas lillebror spelade så det var spännande, dock blåste domaren av heeela tiden för alla möjliga saker. Men jag antar att det är så det är, vi spelar trots allt inte lika seriöst under våra idrottspass när det är bandy och där med är jag inte van att det blåses av så mycket. Det blev iallafall 10-10.

Träningen gick fint, det var bara jag och Ida nere där så det var härligt. Det går alltid så mycket snabbare när alla "träningsredskap" är lediga.. Så det rullade på. Dock fick jag ännu ett pass skippa att köra axlar, har fortfarande ont i min vänstra axel och vet inte alls vad jag ska göra för att få den bättre. Men jag hoppas att den så snart som möjligt är tillbaka till det vanliga. Att köra axlar ligger ju bland favoriterna..



Ska dricka min proteinshake nu och plugga psykologi, härliga lördag!


natt-bettskena




En annan sak som "hänt" är att jag fått mig en natt-bettskena, eftersom jag har en hörntand som sitter fel och står ut. inte okej. Jag hoppas till hundra att den ska hjälpa dock har jag inte kommit igång med den riktigt än. Jag skulle testa att sova med den inatt(har bara haft den på kvällstid innan) och när jag vaknade hade jag så grymt ont i tänderna så jag fick ta ut den. Jag trodde att jag sovit med den flera timmar men det visade sig att det bara hade gått nån ynka timme. Men jag ska göra ett nytt försök inatt, hoppas på bättre lycka.

Nu ska jag knyta på mig skorna och dra ett pass nere i gymmet.


back on track


Oj, här kan vi snacka om eko.. Jag har inte bloggat sen 10 augusti och idag är det den 11 februari 2012. Bloggen har stått tom i ca 6månader, ganska saftigt. Men nu är jag tillbaka! Tror jag.

En hel del har hänt sedan sist, men det största är nog att jag flyttat hemifrån. Jag har blivit sambo med min pojkvän som jag varit med i drygt 2år, vi håller till i en liten etta tillsammans med våran lilla älsing, katta då alltså. Tänkte att jag kunde lägga in bilder på placet lite senare, har en del att tahand om idag, tur man kom upp tidigt idag.

Sitter just nu och kollar på Jims värld samtidigt som jag försöker få till något vettigt skrivet här. Men snart måste jag ta hand om disken, sen ska lägenheten städas och i eftermiddag ska jag ned till tvättstugan. Lika bra att jag börjar med engång(efter jag läst bloggar) så jag hinner med träningen idag kl 11. Tjing!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus