yyyran

Då var de dags, framme i östersund nu. Ska föra lite hemma hos en kompis sen drar vi ner på stan, där yyyyyran är igång! =D äääääntligen!


pirr i magen

Jag gick och la mig i sängen för några timmar sedan och kollade på tv, hade hoppats på att jag skulle somna men det gjorde jag aldrig. Så nu sitter jag här och tänkte kika igenom alla bloggar jag läser dagligen för att sedan stänga ner och kolla på 'how I met your mother'.

Redan nu kan jag känna hur det pirrar i magen för morgondagen eller rättare sagt för kvällen som kommer. Då är det dags för Yran igen, precis som förra året. Dock verkar vädret ska bli dåligt, men det är sånt man får ta. Jag ska i alla fall ut och se Europe och Maskinen imorgon vare sig det regnar eller ej!

Ska kika runt på det sista nu, sen bädda ner mig i sängen igen i hopp om att jag somnar. Godnatt!


30kr - 24min


Den sista solningen inna Yran är solad, jag sprang ner en snabbis efter maten och nu blir det inge mer solning på några dagar. Lika bra det så jag har några kronor kvar, det lär ju gå en slant nu under yranhelgen med, till mat och kanske något annat roligt på stan.


i mitt lilla paket

..Låg mina 2 navelsmycken som jag beställde hem från Coalcreek.se iförrgår natt tror jag det var. En enkel med lila stenar på båda plupparna och en som är ljusblå och syns i mörker. Hhi




paket på sängen


Godmorgon! Vaknade när jag hörde att posten kom och som jag trodde så kom mitt lilla paket idag. Så idag är det verkligen en 'godmorgon' eftersom jag vaknade och fick mig ett paket OCH eftersom vi far till Östersund imorgon, hääärligt! Så idag ska väskan packas ännu mer och tro om man ska ta sig ner till solariet en gång till innan det bär av kanske? Får väl se, men nu ska paketet öppnas!


lite packning

Jag har börjat plocka fram lite kläder och andra saker som jag tänkte packa med mig till Yran, bl.a jeansleggings, klänning, linnen, smink, sängkläder och lock/skruvtång. Ska kika igenom noggrannare imorgon och packa de som är nytvättat. Sen åker det sista i på torsdag, avgångsdagen!

Funderar på att springa ner och sola 24minuter, skulle vara skönt, tänka lite och få sig lite färg. Hm..

..lite som en käftsmäll i magen


elm j10i2


Jag fick mig en ny mobil av mamma förra veckan, det var egentligen inte tänkt att jag skulle ha någon ny redan då. Men när vi kom ut från Siba så hade jag med mig en sony ericsson elm j10i2 och jag är riktigt nöjd med den. Än så länge funkar det jättebra och jag hoppas inte den kommer börja klatra, som min andra mobil gjorde.


?

Jag hade egentligen inte tänkt säga det, men nu gör jag det ändå.
-Jag är faktiskt lite besviken..


hårförlängning - klar!

Här händer det verkligen inte mycket, jag har inte skrivit något på flera dagar. Fast jag egentligen har haft saker att visat och berättat om, men det har liksom inte blivit av.

Idag tog jag mig tid att tvätta hårförlängningen som jag fått i alla fall. När det väl hade torkat, som tog sisådär jättelång tid så lockade jag och mamma det. För att underlätta så fick hon hålla i håret medan jag lockade det, det fick bli skruvlockar.


Så nu är de håret färdigt inför Yran som börjar nu på torsdag och som jag längtar! Fast det förtillfället inte ser ut att bli bra väder så längtar jag ändå. Det ska bli skönt att komma härifrån några dagar, så jäkla underbart! Och då blir det att spendera dagarna/kvällarna/nätterna med pojkvännen, Emmali, Jacke, Stoffe m.fl. =)


22juli - 0'10

-Bara för att..

 



stadsfest

Vilket skitväder det blev idag, bara en massa regn. Trots det ska jag och mamma fara in en sväng till Härnösand och kika lite, sist vi var där(i förrgår, tror jag) hann vi knappt komma från innan vi fick lov att fara hem igen.

Men idag ska vi nog kika lite mer också är det ju stadsfest där nu med så det lär väl vara en del grejer på torget.

Sen är jag lite småsugen på att sola, kanske man ska skrapa ihop 3ynka tior så man får sig en 24minutare..






bildbomb


Kvällen började med ett gäng tjejer och Poppe och Jacke =)
Emmali och Jacke ställer flitigt upp på bild, OM dem fick ha händerna för ansiktet.. ;)


Ewe lika glad som vanligt och Alle kör en 'five more!' ;)


Emmali och Jossan =)


Grabbarna grus i soffan, från vänster Poppe, Alle, Jacke och Jocke






Några bilder från kvällen som blev bättre än väntat, dock är bilderna blandade, en del är tagna med kamera och andra med mobil



det börjar ta sig

Det blev fest ikväll hemma hos en tjejkompis, så jag har ganska precis kommit hem. Det var faktiskt en riktigt bra fest, får väl se om det dyker upp några bilder eller ej någon dag framöver. Och nu har jag börjat längta till yran.. Bara 8dagar kvar nu tror jag, inte alls länge. Då kör vi på 3;dagars, hur det nu ska gå.

Tror jag snart ska krypa ner i kojs, fast egentligen känns det inte som jag vill de. Saknar min sötnos så himla mycket, har gjort det hela kvällen. Och han ska ju upp om bara någon timme, kanske man ska vara vaken en stund till så man hinner slänga iväg ett sms när har vaknar? Får väl se om man orkar det eller ej.




tv kväll

Nu ska jag kika igenom alla bloggar och sedan lägga mig i sängen och kolla på tv. Tog precis fram lill tv;n så ikväll är det Scrubs som gäller.

Gonatt!


kärlek


Vi har varit tillsammans i över 10månader och jag är fortfarande nykär<3



några få av alla


Det blev en tur med båten under kvällen.


Jag och Tomas myste lite i hängmattan. Det skulle inte sitta fel att ha en sådan på ballis.


lille Simba


Hjärtat mitt


Tomas<3Matilda

 




fakebrun

Efter många om och men gick jag ner till solariet, så nu är jag färdig solad för dagen. Funderar på att kanske sola en snabbis imorgon med, det ryktas att det är fest som gäller redan nu på onsdag och varför inte vara lite brun till dess?

Nu ska sängen renbäddas och jag ska ta mig en kall dusch. Sen kanske bilderna sen helgen dyker upp, som det var tänkt.












härnösand

Som vanligt när jag bestämt mig för att göra något, som i det här fallet var att sola så blir det ändrade planer. Istället för att sola så ska jag åka iväg en sväng, till Härnösand. Får se när jag kommer hem, men så länge lägger jag in en bild på vad jag har på mig idag.

Nu ser jag att det är samma kläder som sist när jag la ut bild på vad jag hade på mig, ett linne från Cubus(sist hade jag ett svart likadant) och mina jeansshorts från JC.









gör en fuskis

Eftersom det inte är något vidare soligt ute idag så tänker jag göra en fuskis och sola solarium. Det var så länge sen jag gjorde det sist, så varför inte? Men först ska jag duscha eftersom det aldrig blev av igår och tabort gammalt nagellack för att måla nytt lite senare.



för mycket av det goda

Det blev grillning hemma hos Röding igår, hamburgare med strips stod på menyn och gott var de. Dock har det blivit lite för mycket av det goda i helgen. Blev även bjuden på pizza till middag idag, inte bra, det känner jag nu. Det får bli riktig mat den här veckan, inge snabbmat för min del. För mycket av det goda är inte alltid så bra.



Nedräkningen kan börja!

Det är bara 10dagar kvar till Storsjöyran och jag har knappt tänkt på det. Jag brukar alltid vara den som längtar mest, börjar packa långt i förväg, prata om det flera gånger om dagen, men i år har det inte varit så. Om det inte kommer snart? Kanske redan imorgon.

Ändå har jag biljetten klar och sovplats, så det ska väl inte finnas några hinder tycker jag. Om jag inte lyckas bli sjuk förstås, men det ska jag väl klara mig från eftersom jag ganska nyss har varit det.

Eller så kanske det är för att det inte är så superbra artister i år?? Jag vet inte alls ja, men innan jag vet ordet av de så kommer nog nerverna explodera inom mig, det är nog bara att vänta någon ynka dag till.


lille Jr


Det får bli en bild på lille Junior nu under reklamen. Får se om resten av bilderna kommer in senare, vet inte om jag kommer orka vara vaken länge till, men det lär väl märkas. Tänkte bära in lill tv;n till mitt rum nu så jag kan kolla på Scrubs, How I met youre mother osv. på kvällarna. Sen måste jag ta mig in i duschen, fast jag egentligen inte orkar.


stärka färger, klippa och klistra..

Kom hem för inte allt så länge sedan till lilla Kramfors. Har precis lagt in bilder från kameran till datorn som togs i helgen, tänkte lägga in några här men det får vänta en stund. Jag ska först fixa med lite färger, klippa till dem o.s.v så dem ser någorlunda ut. Men en bild kan jag bjuda på i väntan på de resterande.


Hör att Ondskan visas på tv;n nu som jag hade tänkt se ikväll, hade glömt bort tiden så jag ska springa och hämta cola nu och sätta mig i soffan.



från Undrom

Sitter hemma hos Tomas nu och väntar på att han ska jobba klart så vi kan hitta på något. For hit redan i onsdags eftermiddag, jag hade ändå inget att göra. Så vi moppade runt lite med Stoffe och käkade glass.

Igår åkte jag hem redan runt 11 för att packa lite saker, ta en snabb dusch o.s.v sen for jag tllbaka hit igen. Och det blev samma visa som dagen innan, moppa runt lite och äta glass. Senare på kvällen kollade vi på 'Farsan' och enligt mig var filmen riktigt bra, en svensk komedi som jag skulle kunna se igen.

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och vänta på att tiden ska gå, bara ca 2h kvar innan Tomas kommer hem.


dämsta dag 2


Det gick segt som tusan att kliva upp ur sängen imorse.. Men nu är jag pigg och vädret ser ut att bli bra så jag tänker fara till Dämsta idag med.

Hinner inte skriva mer nu, ska ta bussen som går strax och jag har varken fikat, packat eller tagit på mig bikinin. Liite stress!











vill ha strålande sol imorgon

Gudis dagar vad tråkigt jag haft sedan jag kom hem från Dämsta, det händer verkligen ingenting här hemma. Därför hoppas jag att det blir strålande sol imorgon så jag kan fara till Dämsta igen. Känner verkligen inte för att sitta hemma hela dagen och inte heller för att följa med mamma till Bollnäs, det känns på tok får långt.

Nu ska jag ta och borsta tänderna
sedan lägga mig i soffan och kolla på 'so you think you can dance' i väntan på att bli trött.


Saknar mitt hjärta så otroligt mycket, så ensamt att sova själv varje natt..


Bilder från Dämsta #2


skuggbild på mig, Sassa, Poppe och Röding sen är det jag som är påväg att ta mitt första dopp

Efter en del om och men så kom jag faktiskt i vattnet och tro det eller ej men det var inte så farligt kallt ändå.

r m p

Sassa röding och Poppe när vi skulle spela kort

Jag och sassa

De var alla bilder från Dämsta, nu är det duschen som gäller för mig!


Bilder från Dämsta


Jag hann knappt komma fram innan jag blev sugen på glass så vad gör man inte när man är så nära en kiosk?

Poppe och Röding när dem gjorde bomben!

Lägger in fler bilder om en stund!





Glömde de viktigaste!

Jag tog mitt första RIKTIGA(om man inte räknar med pool) dopp idag och jag har t.om bildbevis på det!


hel dag på Dämsta

Det blev en hel dag på Dämsta med Poppe, Sassa och Röding. Vädret kunde ha varit bättre, lite mindre moln hade inte skadat. Men om det blir bra väder imorgon så ska vi nog fara dit igen, på yr.no står det att det ska bli 24° men också monligt. Fast vad vet man, det kan ju ändras när som helst så det är lika bra att vänta till imorgon och bestämma sig då om det blir Dämsta eller ej.

Nu ska jag lägga in bilderna på datorn sedan dagen och sedan lägga in en del här på bloggen!



hoppas på dämsta

Morsning!

Vilken åska det var inatt/morse, fick lov att stänga fönstret för att det levde om så mycket men det hjälpte ju knappt. Så en aning trött var man ju när väckaren ringde imorse, fast den va ställd på hyffsad tid, kl 10.00.

Jag tror det blir Dämsta idag, om jag inte måste åka dit själv för då stannar jag hellre hemma. Men jag har ingen lust att sitta hemma och säcka idag och absolut inte själv, så jag hoppas det blir Dämsta. Men innan det ska jag till doktorn en sväng, så det är lika bra jag börjar göra mig klar för start!


jordgubbar


Idag var det första gången jag åt jordgubbar med grädde i år och det var precis lika gott som förra året. Så nu har jag tagit mig ett lass till som jag ska tugga i mig medan jag kollar på film.



bloggdesign

Jag valde att göra lite små ändringar i bloggen, som att byta bakgrundsfärg t.ex. Jag vet inte ens varför det fick bli den rosa färgen det blev, men det ser i alla fall en aning sommrigare och gladare ut nu än innan.

Ska försöka fixa mig en passande header med på något vis. Dock kan/har jag inget program man kan fixa bilder i o.s.v förutom Picasa 3, men jag vet inte om det är så mycket att hänga i julgranen? Jag ska i alla fall försöka göra en header med de 'redskap' jag har och kan(alltså de program a l l a har på sina datorer) så småningom.



I love you ph..

Nu ska jag hoppa in i duchen lite snabbt sen ska jag nog slå igång en film, tror jag ska se 'I love you Phillip Morris' som jag nu velat se ett bra tag. Men det har liksom inte blivit av ännu, så det blir säkert inte av ikväll heller.

Sen måste jag krypa ner i sängs, ska till doktorn nångång vid 11 imorgonbitti och sen blir det förhoppningsvis Dämsta om vädret tillåter.



turkost

Turkosa naglar nu under sommaren är inte fel. Vilken färg som helst är fin nu på sommaren tycker jag, speciellt färgstarka lack. Extra fint blir det om man har lite färg på sig tycker jag.




















'dagens'

Bara för att det inte ska vara allt för dött här så lägger jag in en bild på det jag hade på mig när vi for iväg och åt.

De svarat linnet från Cubus och ett par jeansshorts från JC om jag inte minns helt fel. Enkelt och bekvämt.

Nu ska jag sätta mig på ballis en stund, fast det är skugga. Men bara för att det är så himla varmt här inne.






ballis

Det är verkligen varmt på balkongen, fick lov att gå en inte sväng för en paus. Ska ta mig en macka och dricka lite vatten, sen ska jag kila ut igen och sätta mig.

Är ganska rastlös nu efter några timmar själv på balkongen, tänkte spela lite kort men det gick ju inte alls eftersom det blåser så mycket. Jag får helt enkelt fortsätta lyssna på samma låtar om och om igen, tills 16.00 nångång då solen inte lyser mer på balkongen.


nu blev det..

Ändrade planer, det blåser en hel del ute och jag känner inte för att springa ner på stan för att ta ut pengar och sedan springa till flogsta. Så jag tänker lägga mig på ballis och lyssna på musik istället, ihopp om att få lite färg på mig.


badväder

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan och det ser ut att vara badväder idag. Så nu ska jag ta på mig bikinin sen går jag till Flogsta för att sola och kanske t.om bada lite.

Hoppas bara det är så varmt som det ser ut att vara..


mitt gamla hus

Det bjöds på middag hemma hos Tomas mamma, lasagne med sallad. Grymt gott och så himla länge sen jag åt de.

Kunde inte låta bli att ta kort på huset när vi väl var där. Alltså det hus jag bodde i förut. Jag som allt ha tyckt det varit så stort, men först idag såg jag att det faktiskt inte var så stor ändå.

Sånna dagar som idag, soliga dagar så saknar jag huset och gården. Det skulle vara så skönt att bo i hus under sommaren, sen på vintern gör det mig inget om jag bor i lägenhet. Men just på sommaren då man helst vill vara ute så mycket som möjligt, i lägenhet känner man sig rätt instängd. I alla fall jag.



Moppade till Dämsta

Idag moppade vi till Dämsta igen för att äta en glass och bara kika lite. Det var mycket varmare i vattnet än vad jag trodde det skulle vara och jag ångrar mig att jag inte hade bikinin med mig dit. Men jag fick nöja mig med att 'bada' benen tills shortsen tog i vattnet. Också gjorde ju Röding bomben P R E C I S framför mig och Tomas så lite blöt blev man ju.


(Mobilbilder hela högen)



blixt och dunder

Precis när jag skulle skriva ett inlägg så började det åska och blixtra en hel del här utanför så jag fick lov att stänga ner. Men jag ska skynda mig att fixa ihop ett inlägg innan det är dags att sussa.


Storsjöyran

Jag och älsklingen köpte våra biljetter till Storsjöyran idag, så nu måste jag erkänna att jag längtar lite. Det är ju trots allt bara 18dagar kvar, sen smäller det!

Jag hoppas det blir lika bra som förra året om inte bättre.

Så nu gäller det får mig att snåla med pengarna så jag har råd med mat under det 3dagar som vi ska vara där och annat man kan behöva pengar till.



Birsta City

Det var tänkt att vi skulle upp redan kl 9.00 på lördagmorgon för att fara till Sundsvall, men det blev inte riktigt så. Istället vaknade vi vid 11-tiden och for strax efter de. Det blev en varmt tur eftersom solen låg på och stekte ganska ordentligt.

Väl framme så gick vi(solklart) på Biltema och sedan omkring inne på Birsta City. Fick med mig ett linne från Cubus och nya rakblad.

Har ett vitt likadant men eftersom jag gillade det så mycket så fick det bli ett svart med.

Rakblad till min Venus.


Fisketur

I fredags for jag, älskligen och Röding ut med båten och fiskade. Jag metade och fick faktiskt två fiskar, inga stora med det spelar ju ingen roll. Fisk som fisk.

Som sagt inga stora fiskar, men fisk var det!


(mobilbilder)
Innan vi  for ut och fiskade var vi en sväng på Dämsta där det var uppträdande och en hel del med folk, som vanlig under fredagkvällarna i juli. Det var väl inte mycket att hurra för men det var helt okej!


Ibland måste man ju

Jag får offra mig lite nu och uppdatera lite eftersom det var några dagar sedan sist.

Kom precis ut ur duschen så jag ska måla naglarna lite snabbt nu, så dem inte böjer sig allt för lätt. Sedan tänkte jag bjuda på lite bilder sen helgen, som var mysig men gick på tok för fort!

Jag är tillbaka om en stund..


lite mer av det goda

Lägger in lite bilder på både dagens och gårdagens shopping.

Jeansleggings från MQ 99kr och ett partyglas från Lagerhaus 29kr

Klänningar från H&M 99kr och Ginatricot 245kr

Halsband från Ur&penn 30kr/st

Bh från H&M 79.50kr och trosor från H&M för ca 30kr/st

Väska från OHIO 99kr


Varsin dator

Det blev aldrig att vi gick ut och satt oss, vi stannade istället inne på hotellrummet framför varsin dator. Så nu har jag kollade igenom alla hemsidor som jag kollar vardagligen och därför tänker jag stänga ner och sova nu. Måste vara pigg imorgon när det är stan som gäller för andra dagen i rad.
Godnatt!


Just nu från Kungsholmen

Nu har jag äntligen duschat, det tog sin lilla tid kan man säga. Väntar nu på att Emmali ska duscha klart och sen ska vi nog gå ut och sätta oss en stund tror jag. Eller om det blir att sussa på en gång, jag vet inte riktigt hur vi gör.

Tänkte i alla fall kolla igenom några bloggar som jag inte läst idag i väntan på Emmali.



shopping

Bilder på dagens shopping! (saknas en bild på ett par vita shorts från Ginatricot)

2par jeansleggings från Cubus 299kr/st

2st linnen, det första(svarta) är från Manhattan, 149k och det vita är från Cubus också 149kr

BH, 2st från H&M 79.50kr/st

2par trosor från H&M, de svarta för 79.50kr och de rosa för 59.50kr. Och tillsist ett nagellack för 39.50kr på H&M.

Det blev ju en del under dagens shopping i alla fall och inatt får man ladda om batterierna för morgondagen, så man orkar strosa runt på stan igen. Ska se om jag kanske hittar en väska som jag skulle vilja ha och ett par nya skor. Sen är det nog bäst att låsa igen börsen(som jag också skulle behöva köpa en ny av..) så jag har råd med Storsjöyran.

Nu väntar duschen!


en fläkt räcker inte

Morsningkorsning!

Jag vaknade redan runt 5 imorse eftersom det var så himla varmt inne på rummet, det är så gott som omöjligt att sova. Så vi ska nog se om det går att låna en till fläkt som man kan rikta mot sängen och förhoppningsvis kunna sova en aning bättre natten som kommer.

Väntar just nu på att det ska bli ledigt i badrummet så jag kan göra mig klar för att sedan gå ner och äta hotellfrukost(hoppas den är riktigt god) och sedan börja våran heldag på stan.


en sväng till..

7eleven, som förövrigt har världens godaste bullar och jag har bestämt mig för att jag måste köpa mig minst EN innan jag åker hem.

Påvägen dit kom kamerorna upp igen och det blev en del fotning så jag tänker lägga in några av bilderna nu innan det är dags att krypa ner i kojs.

Enjoy!




Sen hittade vi till gymet, där det blev hårdträning!

.. Ser man ens hantlarna som vi håller i? 8-)




sthlms bilder

Några få bilder sen vi var ute och virrade på här i Stockholm.




just nu från hotellrummet

Sitter i sängen i hotellrummet nu, vi var nere på stan en sväng, åt lite och sen gick vi runt som äkta turister med varsinn kamera i högsta hugg. Ska lägga in några av bilderna om en stund.

Just nu är det lite för varmt på hotellrummet, fläkten snurrar för fulla varv men den hjälper knappt nånting. Så jag kommer garanterar ha det kämpigt med att sova inatt om det ska fortsätta vara såhär varmt. Men det är väl smällar man får ta.








påväg mot stockholm

Sitter på bussen på väg till Stockholm nu, har varit utan internet i 4½h. Man kan väl inte säga att det hänt så mycket precis, vi har spelat lite kort och bara surrat. Och tro det eller ej så ha det gått rätt snabbt ändå. Trodde tiden skulle gå mycket segare än vad den gjort, men det är ju bara bra så man kommer fram nångång.

Dock dör internet lite nu och då, det finns några minuter, sedan försvinner det och sedan kommer det tillbaka igen, så håller det på hela tiden. Därför tänker jag bara publicera det här inlägget sen ska jag kolla klart på Wallander - Invandraren, måste erkänna att filmen är hittills asbra.



sussa innan bussresan startar

Har precis pratat med hjärtat i telefon, så nu saknar jag honom ännu mer.. Men det är ju snart helg igen. ^^

Borde nog sova egentligen, har ställt väckaren på 07.15 så jag ska hinna fika, packa det sista, leta fram några bekväma kläder som man kan åka i osv. Iförsig brukar jag inte ha så svårt för att komma upp på mornarna, så det ska nog inte bli något problem imorgon heller. Vi drar ju trots allt till Stockholm då, äntligen!


Dämsta utan något dopp.. igen

Eftersom det var upp emot 30° idag så fick det bli en tur till Dämsta med Emmali. Man kan inget annat säga än att det stekte, idag var den riktiga sommarvärmen här.

Vi var där i stort sett hela dagen, från halv ett till fem ungefär, där emot var det ingen av oss som badade. Man kan nog säga att vi båda är lite av badkrukor. ;) Men doppade fötterna gjorde vi, sen var det bara att ligga på handduken resten av tiden som gällde.



redo för Stockholm


Mina småkronor är nu insatta på kortet, så jag slipper bära runt på dem i Stockholm. Och snart är resväskan färdig packad, bara de sista kvar nu som tandborste och tandkräm b.la. Sen är jag redo för att fara, bussen går redan 8.50 imorgon så det gäller att somna tidigt ikväll.

Både dator och kamera följer med och förhoppningsvis går det att sitta vid datorn/internet i bussen med, då kanske resan dit går lite fortare. Tänkte fixa hem några filmer under natten så jag har något att se påvägen dit.


saknar ..

- Saknar dig så himla mycket just nu! <3



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus