new hair, typ


oooh! Håret är nyklippt(iaf toppat) och nyfärgat med färgen "Mocka chokladbrun" och jag gillar resultatet. Ska iförsig tvättas ur några gånger till, men det blir nog kanon. Och det har jag Emmali att tacka för! :) Hihi!

Lite läxor är gjorda och mina situps lika så. Ska knalla ner i säng och läsa lite engelska innan jag säger godnatt för ikväll. Kan även tillägga att jag inte haft någon huvudvärk idag, sicket under och förjäkla härligt! Får hoppas att det tagit ett litet(helst stort) uppehåll nu.

Nattinatti så länge!


ett lik som storstädat


Puuh.. Nu har jag städat hela lägenheten, eller iallafall dammsugit och dammat av några av rummen. Även renbäddat sängen så det ska bli ljuvligt att sussa inatt, bara min lilla underbaring som kommer saknas, men det ska nog vara rätt ljuvligt ändå. Hihi!

Måste ta mig en titt på spanska läxan idag med och naturprovet, men innan det ska jag ta mig en lång välförtjänt dusch och sedan b.u.s;a in mig. För nu är jag verkligen likblek och jag skojjar inte. Såhär blek har jag inte varit på länge. Haha!

Men först -  kolla bloggar ;)


julklappar var det ja..


Det blev en heldag i Sunsvall och jag kom inte hem med många julklappar inte. Hade ju hoppats få det bortgjort, men riktigt så blev det inte idag. Fast en julklapp kom jag iallfall hem med och den är till mamma, som jag för säkerhetensskull inte tänker visa här på bloggen. Man vet aldrig vilka som kan kika in hit.

Nu spelas det Wii här hemma för fullt, först Harry Potter och nu är det golf som gäller. Får väl se om man har turen till sällskap över natten eller ej, who knows. :)

Ska kika några hemsidor nu, är så himla sugen på så mycket nytt. Mycket som jag egentligen inte ens behöver med ändå vill ha. Som tur är så kostar det ju inte att kolla lite. :) Hihi!


en ride till..


Godmorgon!
Sitter inne i tv-rummet med datorn i knät och ska strax gå och väcka älskligen som sussar så sött i sängen.

Ska fika lite frukost och vänta på Röding. När han anlänt blir det en ride till Sundsvall, med grabbarna BILTEMA(ist för grabbarnagrus) och den här gången har jag bestämt mig att jag inte tänker gå in nånting på varken biltema eller jula. För där har jag varit allt för många gånger i år utan att egentligen ha något där att göra. Men det blir väl lätt så när man har pojkvän antar jag. ;)

Ska istället se om jag lyckas hitta några julklappar inne på Birsta city nu när jag har tillfället i akt. Men jag måste nog säga att det känns lite tråkigt att lägga bort pengarna på julklappar, för ibland(som nu) är jag väldigt sugen på att köpa något till mig själv. Men det får jag ta efter jul istället.

Dags att göra ett försök att väcka sömntutan nu så vi kommer iväg i god tid. Hej då länge!


26november

Då var det helg igen, härligt! Avslutade skoldagen med ett engelskaprov, undra sa flundra hur det gick egentligen? Engelska har verkligen åkt ned på min svaga sida, tråkigt men sant. Men nu är det gjort och jag tänker inte fundera på det nå mer, inte nu under helgen iallafall.

Borde ta mig i kragen och stor städa rummet, men det känns liksom.. Ja, en aning tråkigt. Inte för att jag ha något bättre för mig egentligen men ja.. Sen skulle jag också behöva b.u.s;a in mig, blivit så galet likblek sen solariumet stängde ned. Det suger att det finns folk som bara ska sabba för andra, vad vinner man på att sabba solarium t.ex?

Aja, ska väl göra mig något att äta och sen kanske jag lyckas städa rummet, kanske!


hår


Det sägs att toppar man håret ofta så växer det fortare, men hur går det till som? Jag menar håret borde väl växa lika fort vare sig man toppar det eller ej med tanke på att det växer från roten och inte från topparna? huh, wierd..


18.49


Jag tycker klockan kan ticka på lite fortare för jag vill gå och lägga mig, nu. I vanliga fall vill jag aldrig gå och lägga på tordagkvällar(vet inte varför?), kanske för att vi alltid har läxförhör och/eller prov dagen efter. Men ikväll är det de enda jag vill, fast jag både har ett prov och ett läxförhör imorgon. Tror det är för att jag kanske så gärna vill ha helg? Mysa och äta massa godis, dock är ju det precis vad jag gör alla andra helger med i stort sett. Huh?

Aja, ska iallafall lägga mig i soffan och kolla igenom spanskan till imorgon och sen vänta på att Robinson ska börja, om jag inte slår igång en film istället.



julklappar hit och dit


Igår var det exakt en månad kvar till julafton, EN månad. Det var ju nyss sommarlov, nästan.

Jag är som vanligt inte i god tid med julklapparna, tror jag aldrig varit det faktiskt. Jag har inte ens bestämt mig riktigt vad jag ska köpa för julklappar eller till vilka? Några få är ju självklara som jag ska köpa till solklart, men inte alla. Hur ska detta sluta? Inte heller tar jag mig någonstans för att köpa dem där jäkla julklapparna heller, great! Men det löser sig, förhoppningsvis innan jul. ;)



ljusstake

En annan har gått och kommenterat tyst för sig själv "men herregud, har dem redan plockat fram ljusstakar..?" varje gång man sett en ljusstake eller en liten stjärna i ett fönster. Och nu sitter jag där själv! I alla fönster i lägenheten står det en röd eller vit ljusstake, jag som bara för någon dag sedan nämnde att det var på tok för tidigt att ta fram de redan nu. Men jag erkänner, det är grymt mysigt när det blir mörkt ute, dock är jag orolig för att jag ska hinna lessna på jul innan den ens är här?



som en mardröm

bra dag idag. huvudvärken smög sig fram redan igårkväll, vaknade med huvudvärk men tvingade mig ändå till skolan. där jag endast klarade av en ynka lektion sen fick jag skynda mig hem dra ner alla persienner och lägga mig. men efter några timmar sömn med en lapp för ena ögat så börjar den äääntligen släppa. jisses vilken jäkla värk, tycker jag borde bli van och inte känna av det så mycket eftersom jag har det i stort sett varje vecka, men varje gång gör det lika ont. inte okej!

nu måste jag få i mig en macka innan jag svälter ihjäl här i soffan.


check

Skola - CHECK
Träning - CHECK
Middag - CHECK
Fira bror - dags att börja vandra dit nu, på lite tårtkalas.

Känner mig som en enda stor spagetti efter dagens träning, men det är så det ska va. Iallafall nu i början. ;)


The back-up plan

Jag och mamma har precis sett "The back-up plan" med huvudpersonen ingen mindre än Jennifer Lopez. Jag gillade den, kanske den var en aning långdragen men helt klart sevärd. Skönt att bara ta det lugnt och kika på film, ett bra avslut på den här helgen och hela den här veckan. Imorgon är det bara att ta nya tag, börja plugga lite inför läxförhör och kommande prov. Men det tar jag som det kommer!

Dags att krypa ner under täcket nu och sussa så man är pigg för morgondagen då det blir skola och efter det träning med Emmali.


svensk film

Sitter nu hemma hos Röding med Tomas, vi har precis kikat på "Cop out" som jag tog med mig och ätit massa godis såklart. ;) Inte länge kvar tills "Heartbreak hotel" börjar, som jag faktiskt vill se. Är så sugen på att se en svensk film helt plötsligt? :p Hehe! Aja, ska stänga ner nu, får väl se vad som händer om det blir någon fler film eller ej. Hej så länge! :)


my friday 19nov

Min oplanerade fredag blev mer än att bara ligga hemma i soffan och mysa framför tv;n i min ensamhet, eftersom Sassa slog en pling och berättade att hon hade missat bussen hem(om jag får säga det själv tycker jag det bara var bra). Så jag kilade ner till stan i sällskap av Joss och vi mötte upp Sassa, var in på Ullas en snabbis innan vi vandrade hem till mig.
Sassa hoppade på nästa buss som kom och någon timme senare fick jag ytterligare oväntat besök av min lilla underbaring. Hihi! Vi åt godis och kollade på "Kommissarie späck", min fredag blev faktiskt mycket bättre än vad jag hade väntat mig.


underbar och älskad av alla = helgen

Jag kan inte säga annat än att det känns grymt skönt att det äntligen är helg. På sätt och vis går mina veckor fort, men jag ser alltid lika mycket fram emot att få helg. Två hela lediga dagar när man bara kan vara, som jag oftast blir less på snabbt och istället vill hitta på något, men ändå. :D

Ikväll har jag inga speciella planer alls och tänker bara ligga i soffan framför tv;n med datorn i knät, kolla på Idol och äta godis. En sak till som känns riktigt bra är att jag bara har, HÖR OCH HÄPNA en enda läxa och den är till nästa fredag. Hur underbart? Så otroligt underbart! Så därför tänker jag inte ens ta mig tid över helgen och träna på den, istället ska den få ligga i jackfickan till måndag vänta.

Nu -  en härlig, lång och varm dusch. Kanske man t.om ska offra sig och ta ett bad?? Som tidigare bara hänt en enda gång på över 2år..


desperate housewives


Ligger och väntar på att Desperate housewives ska börja, men klockan går så fruktansvärt sakta och jag vill bara gå och lägga mig. Skönt med lång sovmorgon imorgon iallafall, börjar inte förrän 11.45 och jag hoppas verkligen att jag sover hela natten lång, är så grymt trött.

Nu ska jag stänga ned och hoppas att dem 20min som är kvar innan dh börjar går riktigt fort!


Det blev en... Kenneth

I helgen gjorde jag årets första snöängel också gjorde jag och Tomas en snölykta, utan ingång till ett ljus(det är tanken som räknas). Vi var också ute och åkte spark, det gick inte fullt så bra som jag hade hoppats men fram tog vi oss iallafall. :D

Det blev en hel del bilåkande igår, efter skolan följde jag med älskligen till Bräcke där han skulle byta sin skoter mot en annan. Bräcke låg en aning längre bort än vad jag hade förväntat mig och vi var inte hemma förrän lite senare mot kvällen. Dock väntade en liten överraskning hemma hos älskligen kan man säga, en liten svart urgullig kattunge som är världens goaste och full av energi. Eftersom jag också älskligen redan surrat lite kattnamn sen tidigare så döpte vi den till Kenneth, så himla gulligt! :D Hihi!

Kenneth var på tok för leksugen igårkväll så här är resultatet när jag tog en bild på honom.. Huh, bättre bilder har man väl lyckat knäppt! ^^


läxa efter läxa

Här blir det ingen frid och fröjd inte bara för att det är helg. Gjorde bort naturprovet och engelska samt spanska förhören, men inte blev det nå bättre för det inte. Fick nya glosor i både engelska och spanska, T O P P E N ! Så nu sitter man med ca 53st nya glosor, geografiuppgift och samhällsuppgift, det gillar vi. Jäkligt skönt att naturuppgiften är gjord i varjefall. Dock blir det inge pluggade ikväll, det kommer inte gå, så istället tänker jag hålla min högra tumme på att älsklingen dyker upp här ikväll. Ska nog lägga mig i soffan igen nu och bara vänta och hoppas! Hihi!


läxor ända upp till öronen, nej ögonen!

Då tar man och bäddar ner sig i sängen med lite läxor, jag tycke jag kunde haft bättre sällskap men det får väl bli så här ikväll. 3lektioner imorgon, ett prov och två läxförhör, 3uppgifter att göra hemma under helgen och S E N är jag läxfri, iallafall till måndag.

Nu måste jag ju bara se till att klara provet imogon och göra klar alla uppgifter under helgen, det tar emot vill jag lova. Jag har verkligen sämst minne och imorgon har jag förhör på nästan 70glosor, SJUTTIO! Det är ju aaasmycket och super-dupersvårt :(

Och jag som bara ville ligga och vara i helgen, inte göra nåååånting, eller jo äta godis och dricka cola. Men inte plugga och absolut inte röra mig, men så blir det ju definitivt inte, tyvärr!
GODNATT!


det strömmar in

Det går inte så bra just nu, inte i läxväg iallafall. Läxa i geografi, engelska, spanska och naturkunskap. Geografin har jag börjat lite smått med samt engelskan, prov i natur imorgon och läxförhör på engelska och spanska på fredag. Hade jag inte haft så mycket läxor just nu hade jag farit på a-lagsmatch ikväll med vännerna, men så blir det inte. För att kunna vara 'ledig' från läxorna imorgon då älskligen fyller år så får jag skynda på lite idag.

Lovet är slut och jag är tillbaka i verkligheten, blivit lite bortskämd under lovet eftersom jag fått sussa och umgåtts så mycket med älskligen så det kändes rätt tomt i sängen inatt och tråkigt hade jag igår kväll/eftermiddag. Läxorna kan man säga strömmade in för mig idag, men det är väl det jag får ta med tanke på att jag var sjuk veckan innan lovet.

Efter skolan gick iallfall jag och Emmali ner i gymmet, vi tog ett rätt lugnt gympass men det var ändå skönt att göra nånting bra och något man mår gott av efteråt. Vi ska ner dit imorgon med och köra en runda till.

Nu; back to work!


Naturkunskap A

Åhåå, måste egentligen plugga till natur-provet men jag har verkligen ingen lust. Jag tycker det känns så grymt tråkigt att plugga till nånting man inte ens är intresserad av eller inte vill lära mig. Det ända som känns bra angående naturkunskap A är att jag bara har 2st prov kvar och sen en inlämningsuppgift, efter det är naturkunskap A
D O N E!


3D ger jag tumme upp till!

Var i Sundsvall och såg Saw 3D i onsdag med vänner och pojkvännen. Det var första gången jag såg en 3D film, om man bortser från den gången jag testade att se 3D inne i på Onoff eller vad det var. I början var det ovant och jag läste texten suddigt men när reklamen innan bion var slut hade jag vant mig och filmen rullade på bra. 

Jag gillade filmen, tycker fortfarande det är tråkigt att inte John är med i saw-filmerna. Han var/är ju trots allt skaparen till det hela och jag gillade filmerna mer när han var med. Dock tänker jag fortsätta se om det kommer(som jag tror att det gör) fler saw-filmer förstås, med tanke på att jag sett alla sju hittills.

Sen tänker jag helt klart gå på fler 3D filmer, det är annorlunda och det ger mycket mer inlevelse. Jag själv skulle tycka det vore coolt att se någon sorts av hajfilm eller kanske the ring, att se samara(om det är så hon heter?) krypa ut ur filmduken, det skulle vara rätt skrämmade men samtidigt grymt. ;) Hehe!

3D-filmer är utan tvekan värt att se på, enligt mig!



tv-spel

Jo, nog kom jag allt hem med choklad, chips och cola igår, t.om en dipp. Och ikväll blev det samma, riktigt riktigt gott. Så jag och älskligen har mest suttit i soffan, ätit massa gotta och spelat tv-spel hela kvällen. Sugen på mario kart till wii men eftersom det kostar bra många hundringar så blir det nog inte av än på ett tag.. Inte heller vet jag hur man bränner spel till wii, på det skulle man ju tjäna en slant.

Ska kika nu när Tomas spelar pingis med sin gröna luigi-gubbe, kanske man ska göra ett försök själv om man orkar resa sig. Det är ju frågan..


all sorts gotta-kväll

Äh! Jag slänger in ett inlägg fast jag inte har några bilder att bjuda på.

Sitter just nu på rummet och väntar på att Tomas ska komma och då ska vi ner till affären och köpa gotta. Idag är det en dag då jag är sugen på allt, så när jag kommer hem igen ska jag minst ha med mig en chokladkaka, chips och cola punkt slut. Det känns som en sådan kväll, massa gotta, idol och en film, tror vi ska se Big Stan om vi orkar. Cirkus möller ikväll med, det får jag bara inte missa!

Borde egentligen och hade faktiskt bestämt
mig för att kolla igenom naturkunskapen men det har inte blivit av ännu och lär nog inte bli av förrän måndag, kanske. Provet skulle varit gjort innan lovet men eftersom jag var sjuk då så får det bli nu efter lovet istället.

Nu ska jag underhålla mig med att kika på One tree hill i väntan på Tomas.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus