fest och film

Dags för en uppdatering kanske?

Min helg har varit riktigt bra faktiskt. Det började med att det var fest hos Marcus i fredags, en superbra kväll blev det. Mycket bättre än vad jag hade vågat hoppats på, lite synd bara att det finns folk som verka tycka om att förstöra genom att t.e.x slåss. Lite småbarnsligt enligt mig, man ska ut för att ha kul och umgås, inte för att förstöra och slåss. Bortsett från det så var kvällen i alla fall jättebra, hur bra folk som helst och mycket bra musik spelades.

Över till lördagen, på dagen var vi mest ute och åkte bil även på kvällen efter vi varit hos Poppe där vi kollade på Saw6 som var helgrym. Har bett Tomas fixa alla saw-filmer så jag kan kolla på dem ännu några gånger, det är ju trots allt mina favoritfilmer. Det blev en mysig kväll hos Poppe och jag hade gärna stannat där några timmar till.

Innan jag får nå bryt på de här tangenterna eftersom dem inte vill det jag vill, så ska jag kila här ifrån. Nu finns det i alla fall ett gott tecken på att jag fortfarande är i liv.


Förr i tiden

Förr var man ju coolast i stan

.. Även en aning flintskallig



Punktlista för dagen

Jag tror inte jag har sovit en timma i sträck i natt, stup i kvarten vaknade jag. Vred och vände på mig fram och tillbaka i hopp om att somna om. Halsen är svullen och jag är dödstrött.. Men jag kan ändå inte ligga kvar i sängen, inte idag.

Min dag i stora drag;

Ska iväg till gymmet med Emmali nu och höra hur priserna är där o.s.v. Hoppas på att det går att dela upp betalningen så man kan börja träna nu med en gång, har ingen lust med att vänta till efter jul. Men räcker inte pengarna till så finns det inget annat val än att vänta.

 

 




Jay Sean

Det blir en tidig kväll för mig, måste komma upp i tid imorgon eftersom jag och Emmali ska ner till gymmet redan runt nio. Eller vi får väl se hur tidigt det blir, tänkte kolla på Scrubs som börjar kl 23.00 men efter det ska jag i alla fall sussa. Tror jag, om det inte dyker upp något annat bra på tv;n.

Men innan jag säger godnatt så kan jag ju vara lite bussig och bjuda på en riktigt bra låt som jag hittade på Sofies blogg. :)

Jay Sean - Down



varför inte?

Känner inte för att vara hemma, vill vara hos dig hela tiden. Allt blir så mycket lättare och så mycket bättre när jag är med dig, så varför kan det inte få vara så jämt? Vi behöver inte göra något, bara jag får vara i din närhet så är jag mer än nöjd. För det är jag blir världens lyckligaste.


Vill ha helg nu på en gång,
vill slippa längta,
vill bara vara i din närhet nu och föralltid, T <3


lugn men sen helg

Min helg har varit helt okej, inget jag riktigt kan klaga över om jag säger så. Fredagen var riktigt bra, det blev hockey för hela slanten. Nyland spelade mot Husum, det fanns klack, det var bra spel och umgänget var de bästa, helt klart. Efter matchen som slutade med vinst till Nyland ännu en gång, for jag och Tomas till Marcus, bara kollade läget lite snabbt innan det var dags att fara hem och sussa.

Lördagen var helt oplanerad, dagen rann ut i sanden och kvällen kom. Jag, Tomas, Sassa och Joel for till Marcus men senare for vi vidare till Kramfors där vi hamnade hos någon kille(helt ärligt så vet jag inte vem vi var hos). Det blev en lugn men sen kväll, hoppas på lite mer röjj näst helg istället. ;)




skrytit en del

Jag som skrytit om att jag skulle baka mina efterlängtade kanelbullar idag, men så blev det inte. Fick så himla ont i magen efter jag ätit så jag hoppade direkt ner i sängen och vilade tills värken var över. Nu mår jag prima igen, men orkar ändå inte ställa mig i köket för att baka, klockan börjar ju faktiskt närma sig halv åtta. Jag får helt enkelt göra mina otroliga bakverk någon annan dag. ;)

Inte för att det här ska föreställa en kanelbulle, men söt var den. :D



hockey i sista minuten

I sista minuten kom Emmali med idén att vi skulle fara och kolla på hockey, sagt och gjort så fick vi skjuts av Emmalis mamma och vi blev några timmar datafria. Som kan behövas lite oftare, men som tur är så börjar vi nog träna redan nästa vecka om allt går som planerat. Nyland spelade iallafall mot HKH hemma och tog hem vinsten med 4-0. Inte helt fel. Nu ska jag krypa ner i kojs och hoppas på att somna så fort jag lagt mitt huvud på kudden. Nattinatti!


ett avklarat, ett kvar

Ett möte avklarat, endast ett kvar. Hade det första mötet klockan 10.00 med BUP, det tog ganska precis 1h och jag fick sitta där och berätta vad och hur jag kände för skolan o.s.v. Nu klockan 12.00 ska jag ner till skolan med mamma och ha ett möte angående skolan igen. Får troligen inget studiebidrag om jag fortsätter gå så får timmar som jag går på dagarna. Men det förstår jag. Måste rusa nu och jag hoppas turen är på min sida!


ord kan göra saker och ting obeskrivliga

Att ord kan betyda så mycket för en, det är sjukt. Att ord kan göra ens kväll till världens bästa, det är obeskrivligt. Det här var en bra kväll och jag mår mer än bra. Allt, precis allt känns jättebra och jag vill ha helg nu på en gång. Men med positivt tänkande så är det ju faktiskt bara 5 dagar kvar och endast 3 av dom är skoldagar för min del den här veckan, om allt blir som planerat förstås. :)

Vilken underbar kväll <3


ingen 2012

Bra och mysig dag idag, Tomas och Sassa for inte hem förrän klockan började närma sig 16.00.

Vi satt nere hos Emmali hela kvällen igår och bara pratade en massa, vi gjorde inget speciellt med andra ord. Men det var mysigt det med.

I fredags skulle jag som sagt på bio med Tomas, 2012 men det blev aldrig av. Vi stannade istället hemma i Kramfors under kvällen och for senare hem till honom där vi stannade över natten. Jag skulle gärna se filmen men jag antar att jag får vänta med det, har 3 andra filmer som jag också vill se, helst på bio. Så kanske man ska försöka ta sig till Härnösand nästa helg för att kolla på New moon? Jag får väl se hur det blir med den saken.


Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där i en evighet


ointressant, vi tar en kaka istället

Min dag har varit så himla ointressant så det inte är klokt
och därför tänker jag inte berätta något om hur dagen varit, istället tänker jag gå och äta en kaka



två möten nu på måndag


(mobilbild)

På måndag som kommer väntar två möten för mig, ett möte med BUP klockan 10.00 och sedan ett möte med skolan(rektorn, studievägledaren och sjuksyster) klockan 12.00. Jag är inte på humör för det, för jag säger aldrig vad jag egentligen vill när jag ska prata med andra om skolan. Det är mer som att jag bara lyssnar på de dem säger om vad dem tycker och tänker och sedan går jag med på det, fast jag inte vill. Så det ska bli kul att se vad jag lyckas ställa till med den här gången..

 

Jag som tyckte att skolan fungerade bra nu,
men det verkar inte kunna fortsätta så.



jordens undergång 2012?

Jag kan tänka mig att varenda människa på jorden har hört talas om jordens undergång som kommer ske 2012 enligt mayafolket. För deras kalender tar tydligen slut då och det sägs att dem alltid har rätt i det dem säger. Dock tror jag inte på det men istället har själva filmen "2012" lockat mig väldigt mycket. Så imorgon ska jag och Tomas fara och se den på bio. :) Jag hoppas att den är lika bra som jag tror att den är, man kan inte göra mer än hålla tummarna.



Ultraljud

Jag avskryr det här, helt ärligt. För jag får alltid en manlig doktor också trycker dem med den där rull-grejen jättehårt strax under revbenen. Så himla typiskt att jag måste dit nu igen. Uhuu..



2 saker avklarade

Var hemma från skolan idag, var så trött och p.g.a för lite sömn under nattens gång så vaknade jag med migrän. Men när den var borta gjorde jag klar två svenska arbeten, skrev en uppsats och en författarpresentation om självaste Stephen King. Om jag inte behöver göra mer än det som står på mitt papper inom svenskan så bör jag nog hinna klart med det ganska snart. :)

Har ganska precis käkat och ska lägga mig under täcket redan nu, är så himla trött och fryser gör jag med.


Födelsedag

Idag fyller hjärtat mitt år! <3 Skulle inte haft något emot att träffa honom, men skulle gissa på att det inte blir av pg.a jobb och skola..  Ett minus för dagen med andra ord. Får hålla tummarna på att vi kan träffas till helgen istället och att han får världens bästa födelsedag. :)

rldens finaste blir 19år idag :*



min helg i stora drag

Min helg har i stort sett varit helt okej! For till Tomas i fredags och jag kan väl inte påpeka att vi gjorde så mycket, for till Frånö fram och tillbaka för att kika in hos Åkermark som hade fest. Men vi for hem ganska snabbt igen, som jag själv tyckte var bra.

Sen kom lördagen och den rann verkligen ut i sanden, hela dagen alltså. Det hände ingenting, förrän vi fick reda på att vi skulle fara till Jens över kvällen. Det var verkligen skönt att höra, för jag hade ingen stor lust att låta även kvällen rinna ut i sanden. Vi kom dit och umgicks under kvällensgång och runt 12.00-tiden blev det dags att traska hemåt. 

Jag har kommit på att mina söndagsmorgnar alltid bli riktigt mysiga, för jag har oftast besök av sötnosen och Sassa. Gång på gång är det också samma visa, vi ligger och drar oss någon timma, kanske två medan Sassa får underhålla sig själv framför datorn och hennes blogg, swn.blogg.se ;) Dock är det alltid lika tråkigt när dem ska fara hem..


En tripp till..

Bussen som gick 10.10 tog mig och mamma till Sundsvall. Skönt att hon tagit ledigt nu när allt är som det är med skolan och så. Iallafall så gick vi runt på stan i några timmar och efter halva tiden blev det lunch på Mcdonald´s. Mums för deras supergoda mat, tur att Emmali(hon som "lärde" mig äta där) finns. ;) Det blev ingen direkt shopping för mig eftersom jag hade tänkt lägga mina pengar på annat håll. Men helt tomhänt kom jag inte hem, eftersom jag fick underkläder av mamma. Inte helt fel måste jag säga!




En gång aldrig mer

Gårdagen blev helt misslyckad, inget var kul och allt blev bara.. Fel? En helt bortkastad lördag, för min del. Jag hade lika gärna kunnat stanna hemma, som jag nog borde gjort också. En del saker gjorde kvällen sämre än andra, det blev en kväll som jag inte vill vara med om fler gånger.. :/


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus