Kompisflytt, ny granne

Nu ska vi se om jag får till något inlägg som är värt att publicera..

Skoldagen gick bra, det var en slö dag, utan riktiga lektioner, skulle vara härligt att ha dagar som denna lite oftare. Men det tror jag knappast! En annan sak som inte skulle sitta helt fel är om man kommer dem i klassen lite närmare, det här var iförsig bara min första dag så jag kan väl inte räkna med så mycket. Men det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hoppats på. :) Fast som sagt, kommer jag lite närmare dem i klassen kommer det nog bli ännu bättre!

Tänkte börja min träning idag efter skolan, men det blev inge av. Inte idag, men i morgon hoppas jag på det, efter den här sommaren kan jag verkligen behöva hård träning! ;)

Istället för att träna var jag med Emmali, dem håller på att flytta idag och då blir vi grannar, det är verkligen inte fel. :D Dessvärre såg väl inte lägenheten som dem ska bo i så mysig ut, men det ordnar sig nog efter lite renoveringar. ^^



Media, dag ett

Hejhallå! Är på skolan nu, min första dag på ådalsskolan och allt känns redan mycket bättre. Klassen verkar helt okej, vissa bättre än andra, kan bero på att jag kommit närmare en del. jag hoppas nu på 3 bra år här på media, hoppas att det här är en linje för mig. Men det, som allt annat återstår att se.

Här bjuder jag på en typisk "media"-bild ;)



utgång med mina..

I morgon är det utgång som gäller för mig med två av mina snyggingar, det är inte riktigt hundra var vi kommer spendera kvällen, om inte på båda ställena som det står emellan. Vi får väl se var tiden tar oss helt enkelt, kanske t.om bäst så. Ut ska vi iallfall och jag är riktigt pepp på det måste jag säga! :D

Däremot har jag inte kommit på vad jag kan ha på mig, så typsikt mig. ^^ Men det ordnar sig nog, har lite små funderingar om att ha linne, shorts, skärp, benvärmare och stövlar eller converse..



Ska få låna ett skärp av Sassa i morgon, så jag fick använda mig av paint nu. ;) Men jag ska försöka ha kameran med i morgon så ni får se bättre bilder, utan paint i bilderna.



Paint-skärp här med. ;p

Jag hinner säkert ångra mig ca 100ggr innan jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig i morgon och mitt rum kommer se ut som ett bomb nedslag, längtar inte till söndag då jag kommer hem och måste ta reda på allt. Men det tar jag då.


4dagar kvar av sommarlovet 2009

Här hemma händer det inte mycket, ingenting faktiskt. Jag har suttit framför tv;n nästan hela kvällen och kollat datorn ca 1 000 000ggr emellan åt.. Jag skulle egentligen kunna gå och lägga mig redan nu runt 22.00-tiden, skolan börjar om några ynka dagar och jag har fortfarande inte vänt tillbaka dygnen. Men jag känner inte heller för att göra det, vill inte börja skolan, inte idag, inte i morgon och inte heller på måndag, då den börjar.

Det skulle vara helt annorlunda om jag skulle gå en linje som jag vill gå, men det ska jag inte. Jag har inga "passande" framtids-drömmar som de flesta andra har i min ålder, jag vet inte vad jag vill bli.. Jag har mina funderingar, men det är inget som jag kan hålla på med känns det som. Det finns inga linjer som passar just det jag vill göra.

En del av mina vänner vet vad jag vill göra när jag blir stor, andra inte. Jag själv vet 3saker jag vill hålla på med, men det finns ingen linje som passar till någon av de tre sakerna. Eller på sätt och vis, men inte riktigt..

Skolan är verkligen inget som lockar mig just nu...


Kommit hem igen

Nu har det varit ett till litet uppehåll i min blogg och jag har exakt samma "ursäkt" som förra gången, jag har alltså inte varit hemma. Men nu är jag hemma, det finns inget att göra och det resulterar att jag har det tråkigt med andra ord, riktigt tråkigt. Jag vet inte alls vad jag ska sysselsätta mig med, duscha är en sak, men sedan då? Jag får väl vänta och se helt enkelt, om det händer något under kvällen eller ej..

Under tiden jag varit borta, i två dagar, så har jag haft det riktigt bra iallafall. Vi har varit på hockey, Modo - Skellefteå och ni kan nog själva lista ut vilket lag som vann, Modo förstås. ;) Vi har också fiskat, kollat på filmer och bara haft det bra, i två dagar.

Mer än så var det inte just nu, ska kolla igenom några bloggar innan jag hoppar in i duschen och står där ett bra tag, som vanligt. Kanske kommer tillbaka lite senare, beror på om jag har något nytt att skriva, tveksamt!


duschat på 1h av 3

På ganska precis 1h har jag bara hunnit med att duscha(!!!) Vid det här laget borde jag vara så gott som klar, men det är jag inte på långa vägar känns det som. Nu ska jag hitta kläder för kvällen, något mysigt får det nog bli. Jag ska också ta fram en madrass eftersom Emmali stannar här över natten. :) Ytterst lite smink ska på plats, alltså mascara, efter det så är det endast håret kvar. Det drygaste av allt..! 2h kvar nu, dags att sätta igång kanske?


Liv tillbaka i bloggen

Det har vekligen varit dött här i bloggen under helgen, men jag har inte varit hemma. For ju som sagt iväg i fredags och kom inte hem förrän nu. Det var väl tänkt att jag skulle bli kvar natten från fredag till lördag, men det blev lite ändringar och jag stannade en natt till, inte mig emot! :)

Bara därför tänker jag lägga upp en bild på vad jag haft på mig i helgen, fortfarande inget speciellt, men det är alltid kul med någonting annorlunda här i bloggen. Det är iallafall vad jag tycker, sen om ni gillar det eller ej, det kan ni ju alltid skriva i en kommentar. Dock är bilderna tagna med mobil..


På första bilden;
En vit Adidaskofta från Intersport
Ett svart långt linne från Ginatricot
Ett par ljusblåa jeans från Bikbok
Och än en gång ännu ett par puma strumpor från Intersport

Nu till den andra och tredje bilden;
Det svarta långa linnet från Ginatricot
Och ett par svarta shorts från vero moda

Det blev lite klädbyten till och från beroende på vädret..

Min helg har iallafall varit riktigt bra, vi har fiskat, kollat på filmer, bara umgåtts och haft det bra. En lugn och skön helg med andra ord.

Nu ska jag gå och ducha, måste vara klar klockan 18.00 då Emmali och Ewe kommer hit till mig. :D Ganska precis om 3h, det klarar jag! ;)


Schema att följa för dagen

Godmorgon på er! Har alla sovit gott? Själv så kan jag inte påstå att jag har gjort det, inte ett dugg. Jag har haft en orolig mage, eller det är väl mer jag som varit orolig och magen har gjort ont. När jag väl somnade, runt 02.00 så vaknade jag igen redan två timmar senare och jag har vänt och vridigt på mig som aldrig förr. Det ser ut som jag har varit och fifflat i ett kontaktuttag och lyckats fått ström i mig, det är en mycket exakt beskrivning av mitt hår just nu. Men alla har väl dåliga nätter nångång.

Idag är det en del saker jag måste göra bl.a diska en gång till, efter filmkvällen igår så blev det en del disk, duscha är också ett måste, kommer annars aldrig få ner håret som står rakt upp i vädret. Lämna tillbaka filmen vi hyrade, "Amusement", till OKQ8, på samma gång blir det en liten promenad för mig, behövs verkligen nu. Ska sen packa lite saker jag behöver ha med mig ikväll eftersom jag ska sova hos en kompis över natten. :)

Om jag ska hinna klart med allt som ska göras idag, i tid, så är det nog bäst att jag börjar redan nu. Blir jag klar tidigt så hinner jag nog med ett, kanske två inlägg till. Pusshej!


Filmkväll på fyra

Hej! Nu är jag tillbaka igen efter en kväll med 3 av mina närmaste vänner, dem for ganska precis. Tänkte berätta lite snabbt om vad vi gjorde och sedan måste jag nog sova, innan jag somnar med huvudet i tangenterna. Känner att ögonen inte orkar mycket mer ikväll.

Det började med att vi tog en promenad ner till OKQ8 för att hyra en film, efter många om och men blev det  "Amusement", som jag, lite synd var, redan hade sett. Men det kom jag inte på förrän filmen hade börjat. Efter besöket på OK kilade vi iväg till hemköp, man kan väl inte ha filmkväll utan godis, chips, dipp och dricka? Skulle inte tro det va. Vi spelade några omgångar kort också, som vanligt. Film och Chicago har blivit en standard för oss. Trevlig hade vi iallafall, synd att varken Sassa eller Emmali kunde komma, kanske nästa gång? :)









Några få bilder från kvällen på min supersnygga kompisar som alltid blir riktigt snygga på kort, vare sig dem är berädd eller inte. :D

Måste nog krypa ner i kojs nu, om jag ens kommer kunna somna.. Är lite tveksam på det, att sova ensam hemma efter man sett på skräckfilm är inget jag tycker om precis. Men jag ska göra ett gott försök, godnatt!


Milow - en äkta pärla

Är det en låt som man absolut inte kan lessna på så måste det väl ändå vara
Milow - Ayo Technology.
rawr!



Konstigt nog så tror jag det bara är jag som inte har lessnat på den,
ändå spelas den här hemma väldigt ofta!

Milow, en äkta pärla är precis vad han är


Grillbädd nr 3

Solen hamnar bakom moln nästan hela tiden, i snitt kanske var 2-3;de minut, stannar sedan där ett bra tag innan den kommer fram igen och därför skippade jag att sola på balkongen, gick istället ner till Stekhuset och la mig i grillbädd 3. Ett solarium utan luftkonditionering, det resulterar att det blir grymt varmt där inne, nästan lite för varmt. Dock känns det som att just det solariumet är det bästa och just därför väljer man grillbädd 3. Vet inte vad jag har fått det ifrån, kanske är det de bästa?

Måste ta tag i disken nu, jag har lagt märke till att den inte diskar sig själv och vem måste isåfall göra det? Jo, jag. Inte för att det gör mig något med tanke på att jag ändå inte har något bättre för mig. Kommer tillbaka lite senare, pusshej!


Vindstilla på min balkong

Godmorgon alla som sitter framför datorn nu fast vädret bjuder på sol! Själv så sitter jag här med bikinin på i hösta hugg, ska strax masa mig ut på balkongen med datorn, måste ju ha lite musik medan jag ligger där förstås. Tycker det blir så långtråkigt utan musik, speciellt nu när dem åker omkring med åkgräsklippare här utanför..

Hade några snabba funderingar på att gå ner till Stekhuset idag, men jag har börjat tveka och därför sagt till mig själv, blir det mycket moln idag så kan jag gå ner dit och sola en stund, ca 20min. Men håller sig solen framme tillräckligt mycket för att man ska kunna få färg genom att ligga på balkongen så blir det ingen solning på stekhuset, inte idag iallafall.



Balkongen väntar!


10mil för en mjukglass

Hej bloggen eller kanske jag ska säga "Hej mina läsare" om jag nu har några. För vad jag vet så finns det bara en Jag (redigerad bild)person som vet om min blogg, om man inte räknar med mig förstås, isåfall är vi två stycken. Jag vet inte riktigt när jag ska avslöja för mina andra vänner att jag skaffat mig ännu en ny blogg, det får tiden visa. Kände iallafall för att skaffa mig en ny blogg p.g.a en sak som inte är så viktig att ta upp här i bloggen, för i min blogg ska det vara en bra och glad stämning så ofta det bara går, fast det kommer bli bättre när bloggen är klar. Tänkte egentligen inte börja publicera några inlägg förrän min bloggdesign var helt klar, men jag ändrade mig. Har en känsla av att det kommer ta ett tag innan jag fixat mig en header, som vanligt. Men en dag kommer den, det vet jag, kanske inte i morgon eller övermorgon men en vacker dag sitter den där den ska. ;)

Klockan är redan över 18.00 och jag har inte ens hunnit bädda sängen, eller hunnit kanske inte är det rätta ordet.. Jag har väl inte haft lusten till det ännu. Men en annan sak som jag gjort idag är att jag varit i Sundsvall en sväng, med Tomas. En mjukglass för 5 ynka kronor från IKEA satt inte helt fel, sedan var vi in på Biltema en sväng med, mycket mer än så var det inte. Jag har suktat efter ett par jeansshorts från veromoda ett bra tag nu och tur som jag hade så svängde vi in i Härnösand på hemvägen för att se om dom fanns kvar, som jag nästan var 100%  säker på. Men vad ser jag när jag väl kommer fram?! Minsta storlekarna är 31.... Alltså några storlekar från min egna, så det blir nog inga jeansshorts för mig den här sommaren heller, men vem vet, nästa sommar kanske jag har den turen att det kommit in fler och nya med min storlek. Jag ska iallafall hoppas. :)

Inatt är jag ensam hemma, lika så i morgon, om inte Emmali
stannar hos mig i morgon om hon kunde komma, hoppas! Lite små tråkigt att vara hemma här alldeles ensam, men lite skönt är det också,  ibland. På fredag kanske jag däremot har turen att få sova borta, alltså inte ensam. Det ser jag verkligen fram emot, men vem vet, ändringar kommer och går som bara attan. Jag hoppas på det bästa!

Nu ska jag läsa igenom alla bloggar som jag dagligen läser, alltså mina närmaste vänners bloggar. Dom finns länkade längst ner i menyn där det står "MISSA INTE;", så glöm inte att kika in på deras bloggar med, ni vill inte missa dem. :) Pusshej!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus