Jag vet inte vad det är

Vad är det med mig? Jag brukar alltid vara den som längtar mest när vi ska ut, men inte idag.. Jag känner inte ens för att gå ut. ;s Det gör jag jämt, men inte nu.

Jag känner mig t.om stressad fast jag inte behöver vara det eftersom jag har flera timmar på mig innan det är dags för utgång. Jag vet inte vilka kläder jag ska ha på mig fast jag aldrig brukar bry mig. Vad är det som flugit i mig egentligen?


ska hålla mig varm om fötterna

Jag och mamma kom precis hem från en runda på stan, där vi gjorde några små ärenden. Tur som jag har fick jag ett par nya vinterskor, närmare bestämt ett par UGGS. Världens varmaste skor om ni frågar mig och hur sköna som helst. Och som somliga vet så har jag inte så pass stora fötter och fick alltså gå till barnavdelningen där min storlek fanns, det betyder 100kr billigar. Inte helt fel. :D

Ett par svarta




måste vara pigg och gl..

Det är nu mindre än 20min tills det är fredag och ni kan inte gissa hur glad och sprallig jag är. :D Eller jo, en del vet nog precis hur jag är. ;) hihi! Tänker i.a.f alldeles strax krypa ner under täcket och kolla på tv innan jag stänger ögonen för natten. Jag måste ju vara pigg och glad i morgon och då gäller det att gå och lägga sig i tid ikväll. Plus vända tillbaka dygnen lite, skolan börjar ju faktiskt igen redan nu på måndag. SUCK! Men det är på måndag det, ska njuta riktigt ordentligt av de sista dagarna nu på lovet. Om man tänker efter så är det faktiskt inte så hemskt länge kvar till jullovet. ;)

Nej, det här funkar inte. Måste lägga mig nu, annars lär jag fastna här hela natten och det har jag inte tid med. Ska ju på stan med mamma imorgonbitti för ett litet ärende. Det ni! :D hihi! Nattinatti!


stort besök

Nu har mina besökare farit hem, grabbarnagrus, Jacke och Poppe med andra ord. Vi köpte ett helt kilo godis och en stor cola inför spelkvällen. Dock blev det endast en omgång Chicago sen satt vi bara i mitt rum och snackade strunt, vi tog igen allt snack vi missat, kan man säga. :D Tyvärr blev det inte många bilder tagna, endast en, som jag faktiskt kan publicera här i bloggen. Nänmligen på GODISET!  hihi

Tråkigt nog en mobilbild, men de duger!



inte varje dag

Ikväll får jag besök, det är inte varje dag. Lite för sällan, om jag får säga det själv. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men nånting kommer man alltid på. Köpa godis är nog en sak som är garanterad, för det gör vi jämt när vi väl umgås. :D Kommer väl kanske in lite senare med bilder från kvällen, man vet aldrig, men att hoppas på det skadar ju inte. Fast med tanke på att dem är skygg för kameran så kan jag inte lova att det blir bilder, men man kan ju kämpa lite för att få några enstaka. :)


eko i min blogg

Jag känner på mig att det kan bli rätt knapert här i bloggen idag, för jag har inte mycket att komma med. Sitter här nu, mätt och belåten och funderar på vad jag ska göra. Men som vanligt kommer jag inte på nånting som faller mig i smaken.

Vill bara ha fredag eftermiddag/kväll nu med en gång, vill ut och umgås, inte bara sitta här hemma framför datorn som jag gör varje dag. Men som tur är så är det faktiskt bara ca 10h tills det är fredag. ;)


Fixat och trixat

Jag är redan hemma och klockan är inte ens tio än. Men eftersom Tomas for till jobbet redan strax efter fem imorse och kommer inte hem förrän runt fem på eftermiddagen, så kände jag att det var lika bra att fara hem.

Imorgon hörreni, då väntar det utgång! :D Allt är fixat och trixat i stort sett, så det känns super. Nu ska bara den här dagen springa iväg först så jag kan få min efterlängtade fredag nångång. Jag menar, vem vill inte ha fredag när det är utgång som gäller? ;)

Men ska kila ner på stan med mamma nu, jag återkommer!


Framme i Undrom

Är framme hos Tomas nu, eller hos hans farmor. :) Jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med nu i ca 1h, men jag skulle gissa på att det blir de gamla vanliga, läsa bloggar och lyssna på musik såklart. Jag kan t.om bjuda på ett smakprov på vad som spelas här hemma just nu;



Lady Gaga - Bad romance

Får se om jag kommer med ett till inlägg senare, men jag tvekar. Tangenterna är inte på min sida idag och det kan förklara om det skulle vara någon bokstav som saknas eller två.

 



"att tänka på formen"

Sitter här och tuggar(slänger) i mig en riktigt god negerboll. Borde kanske tänka på formen snart, men hur ska det vara möjligt som när det antingen finns pengar till gosaker eller när det finns hemma i skafferiet(eller kylskåpet om det gäller cola)? Det är ju så gott som helt omöjligt, det måste väl alla hålla med om? Att "tänka på formen" är nog inte riktigt min grej helt enkelt. ;)

På tal om det så längtar jag som en tok till i morgon, för vad händer då? Jo, det är nämnligen så att jag är en aning(jätte!!!) sugen på mjölkmakaroner och tur som jag har ska jag till Tomas imorgon och där serveras det världens godaste mjöklmakaroner. Hur tur har inte jag på en skala egentligen? :D Hihi!

Nog pratat om mat och gosaker, just nu för tillfället i.a.f. Jag kan ju tala om att min helg blev riktigt bra. Det blev en tvådagars hos Jimmy och det tackar vi för! Hoppas på något liknande nu till helgen, det är ju trots allt halloween då. :D Men vad som händer återstår att se.

Tro det eller ej, men nu tänker jag göra ett försök(jag lovar alltså ingenting) att fixa lite saker här på bloggen. Så den ser någorlunda ut, för en justering kan verkligen behövas här. Det vet vi alla!


Lite ändringar men tårtan står kvar

Det blev tårtkalas hos mig istället, jag och dem jag nämnde igår plus Tobbe köpte med oss en gigantisk prinsesstårta hem till mig. En riktigt god sådan, dock blev det en gigantisk bit kvar också. Men den får nog stanna i kylskåpet till imorgon, om inte mamma är sugen förstås.

En sak är säker och det är att det var riktigt kul att umgås några timmar, bara prata om allt och alla för stunden. Sådant gillar jag! :D

Förtillfället sitter jag här med min älskade cola, precis som igår. Kanske dags för mig att tagga ner lite på drickandet, av cola alltså. Snart rullar jag nog fram, jag lovar. Så se upp!

Äkta vara ;)



Att bjuda på sig är inte hela världen, eller?

Slänger in en bild sen igår då jag hade stor besök av självste
Sandra "bajs-i-stjärten, Sassa, Sandrew, skitunge, sassut, kortis, lillen o.s.v o.s.v" Wedin.



Ensam hemma

Hihi! Fick reda på idag att mamma ska fara till Stockholm, fast bara över natten, kanske till onsdag. Ska jag vara ärlig så hoppas jag att hon stannar till onsdag, jag tycker om att ha lägenheten för mig själv(längtar som en tok tills jag flyttar hemifrån). Fast det sitter ju inte helt fel med lite sällskap förstås. :) Men det ska faktiskt bli skönt att mamma far bort, fast det bara varar högst två dagar. Inte för att hon är jobbig eller så, men ibland så behöver man vara ifrån varandra. Speciellt när man bor och har bott i samma hus och lägenhet i alla sina dagar. :p Men som sagt, lite sällskap sitter inte fel. :D


En sammanfattning av min helg

Min fredag blev verkligen bra, efter skolan gick jag, Emmali, Ewe, Jacke och Poppe till Sylos för att käka och bara prata strunt ett bra tag. Saknar tiderna med dem så det där var verkligen kul att umgås, fast det bara var några få timmar under dagen.

Eftermiddagen kom och det gjorde även Emmali, vi gjorde oss iordning inför kvällen som skulle spenderas hos Åkermark, men innan blev det lite förfest hos Jimmy. Kvällen blev jättebra, lite småtråkigt att det ska vara folk som grinar när det är tänkt att man ska ha kul, för det drar faktiskt ner stämningen en hel del. Men så är det. Får hoppas att folk är mer glada och lämnar tårarna hemma nästa gång. :)


Bilden är lånad av Emmali

 

Min lördag däremot blev väl lite långtråkig, det fanns absolut ingenting att göra så det blev en hemmadag och kväll för min del, eller "hemma" kanske jag ska skriva. Jag var för det mesta nere hos Emmali och umgick med henne, Tomas och Emil, inte helt fel med tanke på att dem är några av dem bästa och närmaste. :)

Min kväll i stora drag kan jag väl säga att det där var, nu hoppas jag att den här veckan springer iväg, för vet ni vad? Det är nämnligen lov nästa vecka! :D Och då hoppas jag på lite fler partykvällar, några myskvällar med sötnosen och även vännerna och händelserika dagar. :)


Saw VI

Jag är stormförtjust i Saw-filmerna också ser jag att "Saw VI" är på gång. ÄNTLIGEN! Som jag har längtat efter att den ska komma ut och nu är det inte länge kvar :D Jag kan inte säga mer än att jag längtar som en tok tills den visas på bio här i närheten, för den här filmen är ett måste att se på bio, helt klart.



Utgång!

Nu är jag glad, jätteglad och riktigt pepp kan jag lova! :D För imorgon blir det utgång med bästaste Emmali, Tomas, Emil m.fl. Längtar redan nu som en tok, fast först ska jag ta mig igenom en skoldag och efter den umgås lite med gamla klasskompisar(även mina närmaste vänner), verkligen inte helt fel. Påtiden rättare sagt! :)

Emmali och jag, vi bjuder på oss för det är så det ska va! :D

Nu hoppas jag bara på att allt blir bra, men det ska det bli. Det får jag och Emmali se till att det blir. ;)


trots allt så fick jag som jag ville

For på hockeyn ikväll ändå, Emmali var räddaren i nöden. Hon kom med idén att vi faktiskt kunde beställa en buss hem, sagt och gjort. Ca 1h senare for vi iväg till Nyland där matchen spelades och det blev en riktigt bra match måste jag säga. Nyland tog alltså hem segern den här gången. :D

Kom på under matchens gång att jag missade Desperate housewives, men ska jag vara ärlig så umgås jag mycket hellre, så det gjorde mig inte så hemskt mycket.

Jag skulle egentligen hoppa ner i sängen nu, men jag kan inte. Jag har ont i magen, jätteont och känner därför inte för att lägga mig i sängen bara för att vrida och vända på mig.. Jag är riktigt, riktigt less på att ha ont nu, det blir så mycket värre på kvällarna, men jag vet inte varför.


1½ film under en kväll

Hemma från skolan nu, äntligen! Eller jag har varit hemma i ca 50min men det fick bli lite lunch innan jag stratade datorn, kokta grönsaker med pasta och svamp, inte helt fel. ;)

Igår kväll kom Tomas hit och det gjorde verkligen min kväll, vi kollade på 1½ filmer "The land of the lost" och "The Truman show". Den först nämnda filmen var sjuktbra enligt mig, jag som i vanliga fall inte ser så mycket komedier, men den här var värd varenda minut. :D "The Truman show" hade jag sett tidigare för länge sedan men orkade inte se klart hela igår, blev på tok för trött. Helt okej film för er som inte sett den. 

the land of the lost the truman show

Ikväll är det a-lagsmatch i Nyland, tror att dem möter Härnösand och jag vill solklart dit, men det går ingen buss hem ikväll och därför måste jag stanna hemma. Jag som ville hitta på något men så blir det inte verkar det som, typiskt säger jag bara! Jag som var pepp för att kolla på hockey...


nu är det gjort

Jag berättade aldrig att jag förlängt mitt hår kom jag på. Gjorde det hos Sassa i lördags, hon var snäll och offrade en stund i hennes liv för att sätta i 100st hårslingor i mitt hår och det tackar jag för. ;) Jag blev nöjd och hoppas på  att det sitter kvar ett bra tag.

Några smakprover på hur det blev;




Kärlek är obeskrivligt

<3
J
ag förstår inte hur det är möjligt att vara så lycklig i närheten av en person.

Hur det kan kännas så obeskrivligt bra och underbart.
Det behövs inga ord, bara att få ligga vid din sida gör mig så himla lycklig.
Det har aldrig känts så här bra som det gör just nu,
det är verkligen guldvärt,
Du är guldvärd


5 dagar innan helg

Helgen är redan slut, den som precis började.. Det betyder alltså att det är skola imorgon, 5-skoldagar innan det blir helg igen. *En stor och tung SUCK!* Med andra ord, jag har verkligen ingen lust att gå till skolan, inte i morgon, inte heller på tisdag, ingen dag alls faktiskt.

Min helg blev i alla fall väldigt bra kan jag lova, bättre än väntat. I fredags kväll följde jag med Tomas och Röding ut, det blev en bra kväll med bra folk. Lika så igår(lördag), allt flöt på bra och de båda kvällarna blev lyckade. Hoppas på fler liknande helger framöver! :)



sömnproblem eller liknande

Idag är jag hemma från skolan, kunde inte sova inatt p.ga magen. Jag kunde inte heller sova ut nu på morgonen, som vanligt. Därför är jag trött som bara attan och skulle helst av allt sova, men jag kan inte. Jag har inte sovit bra eller många timmar på länge, men jag ska ändra på det, så småningom.

Sitter och lyssnar på "The Calling" nu, jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, så himla bra och mysig musik.

Adidas kofta - Intersport
Vitt linne - Ginatricot
Gigantiska mjukisbyxor - Intersport

Jag har i alla fall på mig världens mysigaste kläder och ska nu fortsätta att lyssna på mina favoriter samtidigt kika igenom några bloggar.



Vad jag gör nu och då

Bara för att så tänker jag skriva ett kort och ointressant inlägg nu, helt plötsligt.

Skolan fungerar bra, har hoppat in på IV som det flesta vet. Har 4h lektion per dag, jobbar med svenska A och Matte A förtillfället. Funderar på att lägga till engelska A om jag inte ska ut på någon praktik. Men det återstår att se! Känns lite trist eftersom jag inte känner någon i klassen men skönt att jag har mitt lilla "gäng" i HV. ;) Fina brudar det! :D

Efter skolan gör jag väl inte allt för mycket, städar när det behövs, sitter vid datorn och kikar, är med Tomas så ofta det går och det skulle inte sitta helt fel att träffa vännerna lite mer. Tycker det händer lite väl sällan, men det är väl så när skolan sätter igång, det blir läxor, långa skoldagar, man är trött, det finns inget att göra osv.. Men jag hoppas att det blir ändringar på det framöver. :)

Nu väntar duschen och sedan ska jag räkna lite matte, tänkte ta igen det jag missade igår eftersom jag inte var på skolan då. Men det går snabbt.

Kramhej!


"nattinlägg"

Vi kör på ett "nattinlägg" nu för jag har verkligen ingenting att göra förtillfället. Det är visserligen K-lan ca 8minuters gångavstånd från mig, men jag känner inte för att lägga pengar på det bara för att gå in och kika. Dessutom skulle mamma aldrig låta mig gå ut själv nu.

Tidigare idag var jag i Sundsvall med Tomas, Vera, Emil och Röding en sväng, hittade lite smått och gott och det stora pluset då var naturligtvis sällskapet men även maten, Mcdonalds, så grymt gott! :D

Jag kom hem men stannade inte länge, bestämde med Emmali att vi skulle fara in till Nyland för att kolla på A-lagsmatch med lite nära och kära där. Inte alls helt fel! En aning kyligt om fötterna, converse är väl inte rätta skovalet när man ska kolla på hockey precis. Men jag var mycket hellre där än hemma, för här hemma händer det inte mycket, eller inget alls om jag ska ta det bokstavligt.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" och hoppas på att jag ska kunna somna. Är jättetrött men kan ändå inte somna.. Men vi kan väl säga gonatt i vilket fall som helst!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus